Görsel güzel ve tahrik edici olmalı.
#tutku

Şimdi erkekler için söylemek gerekirse yani ben birlikte olacağım erkeği çıplak görmek isterim çünkü erkekler için tasarlanan iççamaşırı pek hoş değil yani göze hitap etmiyor ama ben sadece çıplak çıkmak istemezdim tamam sergileyebilirim kendimi ama cinsel ilişkide zaten çıplak olacağım ön sevişme sırasında daha güzel iççamaşırıları giyerdim özellikle kırmızı renk bordo mesela
nesin sen ya :)
En sevdiğim durumlardan Öncelikle kendimden Yola çıkarak Kesinlikle karşımdaki partnerimi çırılçıplak görmek zevkimi ve hazzı mı artırmaz Aksine fazka etkilemez bile beni ama sekste özellikle fantezi İç Giyimler Gecelikler Jartiyer vücut çorabı Tanga vs Bunlar Renk katar karşımdaki kişiyi Ateşli ve Bir okadar da istekli hissetmeme sebep olur Kısacası Beni benden alır kudurtur Sonrasında ateşli bir oral la başlayıp Dil darbeleri ile baskı uygulayıp partnerimin gözlerinin içine bakarak onu kudurtacak şekilde Adeta kıvrandırıp onun ise elleriyle kafamı oraya daha çok bastırıp daha sonrasında Kudurmuş bir şekilde Girmemi isteyip ama İstediğini O an Ona vermeden daha fazla kıvrandırıp adeta ateşler gibi yakmayı sonrasında Soft ile başlayıp Sertlikle devam edip Finali İse Adeta Yanardağ Gibi patlama ile bitirip O geceye İmzamı veya İmzamızı Atarak O geceyi Ölümsüzleştirmek isterim Saygılarımla... #McLareN558
Biraz gizem ve merak, keşfetme isteği her zaman iyidir..
Sadece çıplaklık heyecanı erken bitirir.. Etrafında dönmeli ve sindire sindire açılmalı kapılar..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Tamamen çıplaklık bence. Çıplak tene dokunmak daha çok haz verir..
Rica ederim
Cevap
86Cevap
Seksi çamaşırlarla başlayıp seks ilerledikçe onları da ufak ufak çıkarmak daha güzel.
istediğim kişi olması yeterli.. Keyifli geceler..
net
Ben özenli ve seksi iç giyimden taraftarım :)
Tamamen çıplaklığında yeri ve zamanı var elbette..
Ama yatakta sevismek kadar vücudu sergilemenin de önemli olduğunu düşünüyorum..
Partnerime vereceğim o göz zevki beni mest eder bir yandan...
Hatta bir süre kaydırılmış iç çamaşırlarla bile seks yapabilirim..
Tabi finalde çırılçıplak olmak isterim
Seksi çamaşırlar olmalı kesinlikle,
zevki arttırıyor ve o an partnerinin hareketlerini görmek onu daha çok kışkırtmak harika olur.
Bazen sadece transparan bir gecelik ve altında tanga ile aklını başından alabilirsiniz bazen sadece jartiyer ve topuklu ayakkabı bazense tanga ve topuklu ayakkabı görsel hazzı yükseltir bazende mini etek topuklu ayakkabı ve sütyen ama eteğin altında çamaşır olmamalı veya güzel bir elbise altına siyah ince çorap topuklu yani dokunduğunda neyle karşılaşacagıni bilmemesi daha heyecan uyandırır özellikle bu ikisi farklı mekanlarda seks yapılıyorken tercih edilirse adrenalini daha yuksek olur ve partnerinin aklını alır diyorum. Bazen fantezi kostumleri vs vs. Tamamen çıplaklığı seksi bulmuyorum sevişirken kesinlikle söylediklerimden birisi olmalı çıplaklıksa o en son tercih edilmeli.
Yani başta tamamen çıplaklık goze hitap edecegini düşünmüyorum düz itici olurdu ama resimdeki de güzel yinede pudra rengi iç gosteren jartiyer takim olabilir
Kirmizi da olabilir ama pudra daha iyi gibi
Bu soruyu sordum ama hemen kaldırıldı😂
Sana pudra alırım yeterki iste
@maksatmuhabbet13 kardeşim hayvanlık yapma istersen
@venusunkaptani bu konuda tecrübem var galiba
Bunun cevabı fizikten fiziğe değişir. Bazı fizikleri görmek istemezsin kıyafetle yaparsın bazıları da giyinsin istemezsinnn
Bir süre tek parça çamaşır, jartiyer çorabı belki sadece topuklular ile devam edilebilir. Bu ufak detaylar akıl alır ve unutulmaz
Sadece çıplaklık isteyen kişi seksten kadından kafın vücudnun estetikliğinden anlamayan hanzonun tekidir birden hemen gireyim boşalayım bitsin lafının zevk alıp almaması ımrunda olmaz derdinde hanzodur iç çamaşırları çok önemlidir heleki renki şekli vücuda oturuşu bunlar önemli detaylar ben izlemeyi çok seviyorum bir elimde şarap bir elim koltuğun kenarında kadınımın iç çamaşırlı hali önümde eğilmiş şekilde beni süzmesini çok severim sanatsal zevk işi bunlar
Okadar ayrıntıya ince detaylara takılacak insanlar zaten zevk haz alamaz kontrolü kaybedebilir , heyecan tavan yapar
erken pil biter kafasındaki ile reel deki bir biri ile ortusmezse iki tarafta bir sey anlamaz bazi durumlar zaten psikolojik bilinç altı kandirmacası her zaman kontrol sizde olsun...
Önce seksi çamaşırlarla başlanıp tamamen çıplak kalınmalı. 😂
Vücudu yeterli olan insan çıplak olsa da olur, yetersiz olan da seksi giyimle bunu kamufle etmeye çalışır.
Çamaşiri hanginizin gozu goruyo lan sekste yemeyin birbirinizi ajwoxojc
🤣🤣🤣 seçeneği olmalı ya emojilerde
🤣🤣
Komiğime gitti ve doğru ama yıldız olmuyor 🤣🤣
Görsellik benim için önemli o iç çamaşırların çıkıcağını bilsemde, gözlerim iç çamaşırlarına doymalı hatta biraz tahrik edici danslarda olabilir.
Partnerimin seksi çamaşır tercih etmesi beni daha çok tahrik eder. Özellikle saten gecelik, jartiyer ve vücut çorabı üçünden birisini gördüğüm zaman daha da istekli oluyorum kaplana dönüşüyorum :D
Seksi çamaşırlar ile başlanabilir yavaş yavaş onları da çıkararak sekse geçiş yapılabilir.
yemek tarifi gibi
Seksi, özenle seçilmiş ve yakışmış çamaşırlar her zaman libidoyu katlayarak artırdığı için çamaşırlı diyorum
Ben mutlaka pentiden seksi iç çamaşırı alırım. Sevgilimi öyle görmek isterim, onun da hayır diyeceğini sanmıyorum.
Başta seksi bir elbise ve altında güzel bir tanga ile sütyeni parça parça soyarak ilerlemek en tahrik edici olacaktıre.
Benim bi sözüm var hep söylerim söz
Kalkmışın dini imanı olmaz o hale geldimi ne çamaşırı ne çıplaklığı görür o doğrudan yuvaya giriş ister

Böyle olsa😉🤗
9 kat tat olmalı fındıklı gofret gibi😁 ben soymalıyım her katta heyecan artar😍
Düşünsene soyma bitince iskelet gibi bir kız çıkmalı 🤣
İskelet gibi 46 kilo mesela çok mu kötü
@birkızişte9069 boy önemli mesela ne kadar boyda
@birkızişte9069 boyun ne kadar?
Değisiyor, bazen beni daha tahrik etmesi için ic çamaşırını bırakıyorum bazen bütün çıplaklıği ile kalsın diyorum
bende çamaşır taraftarıyım yani hiç olmaz sa sütyen kalabilir illa çıkması şart değil istediğimde yerinden çıkarıp sonra yerine koyabilirim de.
Seks öncesi giyinik seks sırasında önce fantezi kıyafetleri sonra çırılçıpak olmalı
Seksi iç çamaşırları ile tahrik mekanizması libidosu yükselir insanın
Seks ve çırılçıplak bütün güzelliklerin önümde Sere serpe yatıyor olacak
Kadınlar seksi iç çamaşırları ile çok daha tahrik eder
Tamamen ciplaklik daha iyi biyle satafatli kiyafet sevmiyorum
Kıyafetler, yırtık kıyfetler, iliklenmeş düğmeler.. falan filan :))
File çorap tanga gibi ürünler olursa çıldırırım dağı taşı bile becerebilirim
Başta seksi iç çamaşırı olacak öpüşe öpüşme sevişe sevişe çıkaracaksı
Sonuçta saklı tutku diye bir şey yok açıga cıkarilmamıs zevkler var.
Tabiki ilk başta tahrik olmak lazım ki sonra tahrip olasın soyun bebek geliyorum 🤣🤣👻👻
Çıplaklık iyidir çıplak geldik çıplak gidicez nasılsa
seksi çamaşir tetikleyicidir. Sonrasi Zaten onlar saga sola atiliyor
İkisi de değil, tavırlar ve hareketler tahrik olmamı sağlar.
Öncesinde sexsi kıyafetler sonrasında çıplaklık ikiside olsun severiz
Seksi çamaşırlarla başlamalı zaten fibalde cıplak kalınmış oluyor😉
Kesinlikle güzel bir iç çamaşır, çıplak kadından daha seksi durur. İlla seksi iç çamaşır giymeye gerek yok. Ama güzel bir kilot ve südyen bir erkeği fazlasıyla daha çok azdırır
Günü gününe damak zevki değişir be güzelim 😎 açık olduğu halde sekste baş örtülü olmasını bile isteyebilirim yani , ruh haline bağlı
tamamen çıplaklık
kadınlar genelde böyle istiyor
Tamamen çıplak olması gerek. Et ete değecek. Altın kural bir; elinle soyacaksın...
Bence seksi çamaşırlar
Jartiyer ya da mini etek severim
Hic birine ihtiyacin yok 😁
@BlackDeacker çok etkili yorum olmuş 😂
İltifat mıydı anlamadım
Profil resminde ki halinle bile sexysin yanii😁
Teşekkr ederim: )
Solaryuma cok gidiyorsunn😁ara ver biraz bence
Ben mesela daha kapalı tercih ediyorum. Tesettürlü daha çok hoşuma gidiyor açıkcası
görseldekinde hem fikiriz değil mi?
Evet
:) fikir arkadaşım olması güzel.
Çok denk gelmesede😂
bunda da hem fikiriz , bak.
evlensek mi , amuda mı kalksak napsak ki?
Oo bende şok 😂
Dur şimdi başını yakma benimle
biz amuda kalkalım en iyisi :)
ama görsel de fena ayna gibi yansıtmış bizi.
Yani sonuçta ben seçime göre görsel koyuyorum
seçilimlerinde destekliyorum seni.
Teşekkür ediyorum efendim
:)
elbiseler bana özgüven veriyor :D
Elbette güzel çekici rahat birşeyler çekici gösterir özellikle vücut hatlarını sergileyen türden
Ben öpe öpe sömüre sömüre yavaş yavaş soymayı seviyorum
Çıplaklığın tahrik edici bir tarafı yok elbiseler çok daha fazla tahrik edici
Bazen tamamen çıplaklık bazende seksi iç çamaşırı daha tahrik edici olur
tamamen çıplak taraftarıyım
Seksi iç çamaşırı daha tahriş edici
Kesinlikle seksi çamaşırlar ile daha iyi. Ehehehe
Kesinlikle seksi çamaşırlar ya da kıyafetler
Ben soymak isterim zevk veriri
tamamen çıplaklık olmali
Seksi bir fiziği yoksa ne giyse boş
Çamaşır beni tahrik ediyor
Hayvanlarda tamamen çıplak yapıyor o işi