AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Her buluşmanızda, bir öncekincen çok daha ileri boyutlara taşınır ilişkiniz seks anlamında ;)
Merhaba illaki ister istemez olabilir asla bir başlangıç olarakta ciddi bir ilişki olarak başlamaz izlenimini verecektir
bence yok ama hizli yasaninca hersey cabuk sıkılabilir insan
İkinci buluşma olmaz daha ilk buluşmada zirveye ulaşmış bi kere ☺️☺️
Yoktur desek sevisecen mi. Demin bakiresin istemiyorsun diye soru sormustun ama...🙄
sadece cinsellik üzerine bir ilişki olur sonrası da
Bakirelipin hiç mi önemi yok
Var işte o yüzden hiç yapmadım
Yani daha 19 sun minnaksın
O.. u gözüyle bakar kesin
Hadi canım sende 🙄
Kesinlikle diyorum... İnanmıyor musun
Yoo
Çünkü evlenmek istiyor
Umarım istediğin olur... Ama hızlı gidiyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama çok cahil davranıyorsun. Sen inançlı bir kızsın. Herkese inanma ırzına geçip bırakırlar
Evlenelim dedi ama 🥺🥺🥺
Dedi diye evlendi mi kaz kafalı... Nerende senin aklın? Dinimizde düğünden önce yapmak yasak kesin nude filan da attın sen
Yok atmadım valla istedi ama atmadim
Bekliyor işte yapmıyor zaten ama seni çok istiyorum diyo dayanamiyorum diyo
Çocuğum aklını başına alacaksın. Evlenecek erkek böyle şeyler ister mi yarın zaten kendisinin olacaksın. Evlenmek istiyorsa gelsin istesin babandan
Ya zaten evlenmek istiyor bana dedi istemeye gelecem dedi benden haber bekliyor gel desem gelecek ailem istemiyor
Demekki olmayacak... O yüzden uzak duracaksın böyle muhabbetlerden. O kadar kız görüyorum ki bekaretini verip de evleneceği güne kadar sancılar çeken
Abicim sen şunu anlamıyosun biz zaten evlenicez sorun şu ki o çok istiyor ama ben de evlenmeden düşünmüyorum dedim bekliyor şu an zaten ama gel desem. gelip istiycek gece gece beynimi yakma lütfen vericem demiyorum vermiyorum zaten vermem de
😄😄😄😄😄😄😄😄
🙄🙄
Eşşek sıpası anladım hemde çok iyi anladım ama sonunu düşünüyor musun hiç. Ailen yok diyor hadi onları dinlemeden evlendin. Yarın popon tekmeyi vurmayacağını nerden biliyorsun. Ben 43 yaşındayım burada yaşımı düzeltemiyorum. Bu hayatı yaşayarak öğrendim. Nice senin gibi insanlarla karşılaştım sonunda hayatı *. Bunu anlatmaya çalışıyorum sana
Hayatı s. iki. len demiştim
Ailemin sözünden çıkmıyorum onlar istemiyorsa evlenmem gerekirse tamam onu seviyorum ama onların ne dediği benim için önemli 🥺
Hayırlısı ya uyuyom abim iyi geceler
😊... Aferin canım. Bu işler oyuncak değil. Sözü herkes söylüyor ama sözünde duran insan mı kaldı kuzum. Akıllı davranacaksın❤️
Bir hata insanın hayatını düt...
S. k. er
Fazla ileri girmeden idare etmek gerekir
Oral falan olarak devem edin bisure bencee 🙂
Hayır aksine iyi olur ben sevişme taraftarıyim
Sevişmenin güzelliğine bağlı 😂
Yoktur.
Çekim varsa sevisme olmalı :)
Yoktur ve yapabilirsin daha çok bağlar
Vurup kaçabilir
@hurishanim yeter mk like atma
Etkilemez bekleniyorsun canım