+1 yıleger ondan önce uzun uzun konuşulmuşsa yane baya bi uzun süre konuşulmuşsa, ilk buluşmada öpüşüle bilir ne negativ nede pozitif bence normal. Tabi bu dediklerim uzun bir konuşma faslindan sonra. Ama dün sevgili olduk bugün oral sex yaptik diyorsan, kesinlikle negativ diyorum. Cünki saf duygular ortaya cikmadan, şeytani duygular cikmiş olmuyor :)
39 Yorumla- +1 yıl
tamam işte normal birşey yane.. sonucta ondan önce uzun bir süre konuşlmuş o yüzden sorun yok diye düşünüyorum. bu yüzden kizdan soguduysan, orasini bilemicem tabi. Ama bende sevgilimle uzun bir süre konuştukdan sonra ilk görüştügümüzde yapişmiştik birbirimize
- +1 yıl
eee ozaman sorun yok, biz de de öyle olmuştu dedigim gibi ondan önce uzun bir süre muhabbetiniz olmuşsa eger, bu negativ bir durum degildir. Dogal birşeydir, tabi benim düşüncem
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
öpüşmekle sevişmek ayni degil dikkatini cekerim, evet ilk buluşmada öpüştük ve ters bir durum oldugunu da sanmiyorum
ne yani ilkinde seviştim diye basit kızmı olunuyor? ayrıca bu ilişkinin devamı için benim kötü kız olduğumun belirtisi olamaz. öyle anlar vardır ki hiçbirşeye hayır diyemezsin.
21 Yorumla
+1 yılilk buluşmada gözlerine bakayım, kulağına sevgiğimi fısıldayım yeter..
Bir ruhu tanımadan, ona ev olan bedeni nasıl öğreneyim?11 Yorumla
bence de uzun bi tanıma evresi geçirdiyseniz olabilir ama ne kadar ileri seviyede olması normali bilemem
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer hala görüşüyorsanız kızda hala bir şeyler var demekki yani ileriye dönük bir ilişki olabilir ama dikkat et senle ilk buluşmada yapan başkalarıyla da yapmış olabilir. şimdi suç atmak değil niyetim sadece dikkat et..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman :) mutlu olursunuz inş. ne diyeyim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle negatif.. Bence bukadar basit olmamalı herşey ne ya ilk buluşmada öpüşmek vs saçma yani
00 Yorumla Kim ne derse desin
lk buluşmada sevişince hatta ilşikiye girince bayanlar bağlanıyor erkeklere!00 Yorumlabelkide coook begenmissin o kadar bir birinizi ama negativ olsada devam edin ileride iyi olur )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmacera yasamaksa niyetin
bunu yasatan resmi yerler var git orada yap01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk buluşmada seviştim 3 ay sonra pişman oldum terkettim kız şuan intiharın eşiğinde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnegatif hem de çok negatif :)
10 Yorumlaİlerisini düşünen kim..:))
12 Yorumla- +1 yıl
çok hızlısın sen hacı
+1 yılbayan olarak söylüyorum eksininde eksisi negatifinde negatifi..
02 Yorumla- +1 yıl
Benim fikrim bu
+1 yılpozitif etkiler. kendimden biliorm
00 Yorumla
+1 yılherşeyin bir zamanı var bu ne acele
00 Yorumlailişki denmez pek buna
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternetten bulunan bir ilişki mi?
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdilik sevebilirsin ama ilerde acabalar oluşturur zihninde, ve ayrıca o kız sen kadar ciddi mi diye düşündüm ben, hiçbi normal kız ilk buluştuğu erkek ile yatmaz kanımca
Cevap sahibi+1 yılKafan çok karışacak daha dur bekle. :) İlk buluşmada zorla elimi tutan erkek arkadaşım lişkinin ilerleyen zamanlarında sen bana ilk buluşmada elini veren kızsın yaaa demişti, yani yüzüne vurma ihtimalin çok yüksek. Bir de gene diyorum inşallah kızın derdi sadece cinsellik değildir, sen gelecek hakkında umutlu görünüyorsun umarım seni hayallerinle başbaşa bırakmaz.
Cevap sahibi+1 yılKızların ilgisini çeken bi tip olmadığın için cinsellik olma ihtimali yüksek bence. Ne diyor siz erkekler; nefes alsın yeter :) Seninki de bu tarz düşünenlerin kız versiyonu olmasın sakın?
Cevap sahibi+1 yılNedense dikkatimi çekti bu konu tüm sorularını okudum ve gördüm ki ilişkide karşı tarafın üstüne çok düşüp ilişkide tüm ipleri eline vermişsin. Sanırım sende beni kimse beğenmez elimdekiyle yetineyim bari tarzında bir düşünce oluşmuş, o yüzden sana karşı yapılan saygısızlıkları/kabalıkları görmek istemiyorsun veya aşk sarhoşluğu ile görmüyorsun. Yaşın daha genç lütfen kendinden taviz verme.
Cevap sahibi+1 yılYaşın geç değil, seni sevebilecek daha tonlarcası vardır. Yok başkasını istemiyorum diyorsan da bu kadar üstüne düşme, ben şahsen kaybetme korkum oldukça daha çok bağlanırım, karşımdaki üstüme düşerse kendimi salarım, onu umursamam.
negatif herşey sırayla olur
00 Yorumlakız çok motor çıkmış desene :)
10 Yorumla
+1 yılnegatif
06 Yorumla- +1 yıl
sen bilirsinn ister bırak isterr bırakma
- +1 yıl
mutlu olabileceğine inanıyosan bırakma
- +1 yıl
bırakma o zaman
negatif
04 Yorumla
+1 yılpositive roger that
11 Yorumla