Türk insanına bu soruyu sormuş olamassın :)))))))))
Bizde bırak böyle olmayı rahat giyinen Kadına bile o... p diyen kafalar var.
Her haltı yemiş bekaret diye bağıran çevresinde bakir olmadığında hepsine o... p diyen kafalar var.
Sence ilk buluşmada bırak sevişmeyi öpüşmek bile kadının basitliği, kim bilir kiminle yapmıştır durumunu
akla getirmiyormu. :))))))101 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, elbette kaldırmaz. Kadınların çoğu içinde tutkularıyla eşleşmiş bir yaramaz kız çocuğuyla yaşar ve onu yalnızca doğru adama, uygun şartlar altında sergiler.
Bazen biriyle tanışırsın, muhabbet yürür sonra baş başa kalırsın ve olaylar gelişir. Bazen sadece bırakmak, müdehale etmemek ve akışa teslim olmak istersin. Eğer buluşma öncesi arada bir sohbet varsa zaten çoğu zaman bu süreç içinde biriken merak ve arzu, ilk buluşmada sevişme olasılığını daha da arttırır.230 Yorumla
+1 yılKaldırır. Erkeklerle ilk görüşmede birlikte olursan ucuz kız olursun, hiç bişey yaşamazsan kezban. Sonra gider aldatır, savunması da sen benimle yapmadın ben de başkasıyla yaptım, olur.
140 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye bağlı. Bazen uzun sürecek bir ilişkiye temel olabilir. Ama o ilişki sonsuz değildir.
42 Yorumla- +1 yıl
başkan saygılar:D
- +1 yıl
☕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Hayır. En uzun ilişkilerim ilk buluşmada beraber olduklarım oldu. Bu kriter olamaz ilişkinin geleceğini belirlemede.
80 YorumlaBeni cinsel obje olarak gören birinin, bir gün illa hevesi bitecektir ve yeni limanlara yolculuk edecektir. O yüzden bedenimi değil, kalbimi arzulayan birini tercih ederim.
162 Yorumla- +1 yıl
tam imza çakılır bunun altına
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl%80 kaldırır. Dille söylenmese de erkeklerin büyük çoğunluğu ciddi bir ilişki hatta evlilik düşündüğü kızla cinsel ilişkiye girmeyi düşünmüyor evlenmeden önce...😐😐
102 YorumlaEvet o ilişki değildirki zaten. O iş için bir araya gelinmiş bişeydir. İsimsiz
110 Yorumla
+1 yılHer iki taraf da bunu istiyorsa sevişmek çok normaldir. Tek taraflı bir istek varsa ve karşıdaki kişi bundan rahatsız olmuşsa, bir daha buluşma da olmaz, ilişkide olmaz.
10 Yorumla
+1 yılTövbe Tövbe bu nasıl bir soru altta yorumları okudum neler neler tövbe tövbe yahu Günah Günah yapmayın şöyle şeyler kedi köpeğin yaptığı şeylerle gurur duymayın kedi köpekten kastım ilişkiye gir git bu ne saçma bir şey git evlen sen insansın öncelikle Müslümansın böyle şeyler olmaz Git evlen eşinle ne yapıyorsan yap tövbe tövbe
00 Yorumla
Bu o iki kişinin özelidir kimseyi enterese etmez etmemeli
Onu yaşayan ınsanlarda kaldı ki belirli bir akıl ve olgunluk içindeler
Bu ilk buluşma öncesi de ıster istemez konuşmalar mesajlaşmalar olmusmus orda da belki bu konular konuşulmuştur
Yâda beğeniler sunulmuştur
Sevgi ilişki bir karekter olayıdır ilişkiyi bir birliktelik bitiricekce o ilişki degildir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğlencelik ilişki ihtimalini arttirir. Ama ciddi düşünmez kişi.
100 Yorumlaİlk buluşmada cinsellik yaşanıyorsa, erkeğin bu isteği kadını beğendiği gibi istediğinden dolayı oluyorsa, kadının bu isteği duygusallık ile beraber yaşıyor ve kendini "basit sınıfında kadınmış" gibi görmüyor, düşünmüyor ve hissetmiyorsa...
O anın bir sonrası evliliğe gidebilecek kadar sağlam temelleri oluşturan bir ilişkinin başlangıcıdır diyebilirim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmeden sevgili olmanın eksilerini tartışmak varken bunu mu tartışiciyiz, hele ki hâlâ basit kız olarak görür karşımdaki diyen kadınlar, ah, ah.
81 Yorumla- +1 yıl
Eksisi falan yok aksine artısı var mis gibi ilişki
+1 yılOn ki çekime bağlı arada büyük bir çekim ve tutku varsa yer çekimi ayaklarınızından kayar geçer
60 Yorumla
+1 yılKesinlikle. İki taraf birbirine güvenmiyor haklı olarak. Bu şekilde başlayıp evlenen insanlarda oldu. 5 ay sonra boşandılar. Normal Arkadaş gibi 6 ay gorustukten sonra sevgili olmak daha mantıklı geliyor. Ondan sonra isteyen istediğini yapsın.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir sey benim icin imkansiz. Ilk günden ne oluyoruz.
24 Yorumla- +1 yıl
büyük konuşmamak lazım..
- +1 yıl
Kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılİradeli bir insanımdır, ilk buluşmada zaten böyle bir sey düşünemem. Karşı tarafın böyle bir şeye yeltenmesi dahilinde ise aradaki bütün bağ orada kopar.
Böyle bir insan hayatımda olamaz..- +1 yıl
Bence oyle olmasi gerek zaten aksi halde baska kadinlara benzersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutturmuşsunuz bir cinsellik yaşanıyorsa kesin evlenmeliyiz yau cinselliği ne büyüttünüz bu kadar. Sanki tek erkek bu durumdan zevk alıyor. Yani iki tarafda istiyorsa neden olmasın. Bunu yaşayan erkek kadını niye basit veya kolay kız olarak görsün. ( Herkes bir değil tabi ki ama istisnalar kaideyi bozmaz )
00 Yorumla
+1 yılBirbirini uzun süredir görmeyi bekleyen kişilerse bence kaldırmaz. Flört olup buluşunca sevişirlerse kaldırır.
50 Yorumlaİlk bulusmada öyle olursa devamı da öyle olur zaten sevgi olur mu bilemem
60 YorumlaEvet kadını basit bir kadın olarak görmeye başlar
314 Yorumlayataktan kalkıp nikah masasına geçenleri pek göremedim :d
61 Yorumla
+1 yılBen ilk buluşmada asla cinsel ilişki yaşamam çünkü kadını cinsel obje olarak görmüyorum ayrıca evlenelim nikahımız olsun öyle yapalım, ya birde şunu anlamıyorum kadınlar böyle bir şeyi istemez ki sapık der gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben seviştim ilk sevgilim denebilirdi 2 yılı aşkım ilişkimiz var
52 Yorumla- +1 yıl
Bana ulassana knkka
- +1 yıl
@dilekdidem sebep?
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karşı taraftan gelen bir hamle ise evet ihtimal ortadan kalkar ama karşılıklı oluşan bir çekimse soluğu nikah masasında almak en iyisi ☺️
31 Yorumla- +1 yıl
cok dogru bir düsünce
Merhabalar,
Bireyler cinsel ilişki öncesi ne yaptıklarını biliyorlar ve hislerinden eminlerse bu ilişki durumunu ortadan kaldırmaz, Hatta ilişki durumunu kuvvetlendire bilir.
#Just10 Yorumlaİlk buluşmada cinsellik yaşamak imkansız gibi bişey bence.
10 Yorumla
+1 yılBu tamamen kişiye baglı belki ilk buluşma olmasada daha sonra birbirlerini 2 tarafta arzulucak ve zaten hiçbir şekilde sevişmek kadar bile gitmiyorsa zaten arkadaştanda ödeye gitmez o ilişki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılilk buluşmanın ne kadar tanıştıktan sonra olduguna baglı.. buluşmanın nasıl gectıgıne baglı bellı olmaz sevıimek ya da sevışmemek gibi tek faktör ile degerlendıremeyız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır kaldırmaz. Çok saçma. İlk buluşmamızda seviştiğim adamla Eylül de düğünümğz var. Yani o oldu diye bu olmaz kafalarından çıkın
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk bulusmada maksimum dudağın kenarından öpersin. Yok eğer Allah ne verdiyse sevisiyorsan o bulusmaya zaten fuckbuddy edinmek amaciyla gidilmistir.
51 Yorumla- +1 yıl
Zaten sevgilikler artık Bir nevi fuckbudyy lik
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiden kişiye değişir. Kimi kadın sevişir ve erkek sadece kadının gereksinimini karşılayan biri olur. Kimi kadın da o erkeğe vurulur. Erkek için de bu geçerli. İlk buluşmadaki o çekim önemli bence
00 Yorumla ilk buluşmada sevişmek 2 kişinin'de basit birisi olduğunu gösterir (bence) ilişki ihtimalini kaldırma olasılığıda yüksektir
00 Yorumla
+1 yılKişiyegöre değişir. Geleneksel birerkek bu kız or-spu triplerine girip kaçabilir ama ben normal buluyorum çekim varsa beklemenin ne alemi var?
00 Yorumla
+1 yılyok. hiç bişeyi ortadan kaldırmaz. kafamız uyuyosa ikimizde istiyorsak o an sevişilir. kimseyi de ilgilendirmez bu durum :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılHiç ilgisi yok. İlk buluşmada sevişmek mümkün. Kafalar uyuşuyorsa, karakterler Puzzle parçaları gibi yerine oturuyorsa beklenen süreç ya da zaman sadece laçkalaşmaya götürür.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaldırmaz kadın olsam denerim erkeği bamya mı iyi sevişir mi yatakta hünerlimi diye öğrenmeye çalışırım
00 Yorumla Normal şartlarda engel olmaz ama herkes farklı insan tipi. Neyin ne olacağı belli olmuyor:D
10 Yorumla
+1 yılBen kötü düşünürüm böyle biri hakkında ilk buluşmada ne ya.. önüne gelene vermiş bu derim
00 Yorumla
+1 yılTüm ilk buluşmalarim yatakta sonlandi. hepside lanetli iliskilerdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBağlayıcı da olabilir kuvvetli bağı koparadabilir her şey işlevinize bağlı
00 Yorumla
+1 yılOrasını bilmem ama akıllarda kesinlikle soru işareti uyandırır
00 Yorumla
+1 yılÖnceden az çok tanımışsındır buluşuncada ona göre ayar verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk buluşmada koynuma giren kız ondan sonra canım sıkıldikca çakıp birakacagim sıradan bir hatun olur reis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşmada asla bir adamın altına yatmam ki bunu geçtim herkesle buluşulmaz be
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevistikten sonra
cinsel ilişkiye girme aşamasıdır. Az sonra mutlu sonra ulaşacaksın.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFasulye Onu boş ver de sen bir ara patronu götürüyordun devam mı patronu düdüklemeye? :)
00 YorumlaHayır aksine ikinci buluşmada ilişki kaçınılmaz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsterse nişanlı olsun evlenmeden yakınlaşmanın her türlüsü ahlaksızlıktır kesinlikle !..
20 Yorumla
+1 yılİlişkinin yönünü değiştirir bence
21 Yorumla- +1 yıl
Fuckbody olmaya dogru gider mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılFuk badi olursunuz sevgili değil
820 Yorumla- +1 yıl
Yani o da fena değil ya
Cevap sahibi+1 yılFena olmayaboilir ama ilk bulusmada de cinsellik olmaz
- +1 yıl
Ne zaman olmalı peki
- +1 yıl
Sevişme olması için bir kızın nelerin tam olmasını bekler
Cevap sahibi+1 yılGüven vermesi önemli benim için, ortada kalmak istmem. 1 yıldan önce olmamalı
- +1 yıl
Ortada kalmak derken olursa ilk ve tek olacağı için mi
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Hımm yaş kaç tam olarak. Hiç reel olmadı yani
Cevap sahibi+1 yıl19. Olmadi boyle giserse olmaz dw
- +1 yıl
Neden hiç olmaz dedin ki
Cevap sahibi+1 yılArtik herkes cinsellik istiyor cunku
- +1 yıl
düzgün davrananları da aldatıyorsunuz ama ona ne demeli. dürüst efendice sevenleri
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapacaksan baska yere git.
- +1 yıl
genelleme yapmıyorum çok fena aldatıldığım için o sözüm. illaki iyiler vardır da senin gibi düşünen bir kadını çok nadir gördüm. ondan dolayı serzenişim anlarsın diye okuyor musun
Cevap sahibi+1 yılOkulu dondurdum. Bu sene durumum olursa gidicem
- +1 yıl
burdan tanışıp konuştuğun oluyor mu nasıl bakıyorsun sohbete
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor. Burda oylesine durutorum
- +1 yıl
hiç mi yalnıızlıığımızı paylaşacak sohbet edecek kimse yok ssana göre aşk olsun
+1 yılSeviştiysem ilkin o kisi orda kalir günlük hayatta görmezden gelirim
10 Yorumla
+1 yılkişiye bağlı, kimine göre ilişki bitirir kimine göre uzun süreli bir ilişki oluşturur
10 YorumlaKaldırmaz kişiye bağlı
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılay deneme yapmadan ilişkimi olur? sonra bide iki dkda boşalan biri çıkar filan uğraşama. en iyisi önce eneme sonra ilişki
12 Yorumla- +1 yıl
erken boşalma psikiyatrist ile halledilecek bir sorundur erkekler heyecanlarını kontrol edemediği için erken boşalır
- +1 yıl
sende ona göre tedbirini alirsin yani denemeden etmeden nasil oldugunu bilemessin erkenmi gecmi bosaliyor diye, geneli spor yapan erkekler daha enerjik uzun süreli dayanabiliyorlar, normal erkeye göre kat kat seks te üstün olurlar
İlk buluşmalarımda 3 kez seviştiğim doğrudur fakat pişmanım (Çok gençtim)
00 YorumlaKişiye bağlı ama %90 kaldırır
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılKaldırmaz seviyosa
60 Yorumla hayir kaldirmaz.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa başkalarını bilmem ama beni daha çok bağlıyor.
10 Yorumla
+1 yılÜçüncü buluşma veya ilk karakter meselesi bu
10 Yorumla
+1 yılEvet
41 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılHayır, sevişmek engel değildir.
00 YorumlaKarşıdaki insanın olgunluk durumuna bağlı.
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar