Gizli Üye(36-45)+1 yıliki evliliğim oldu, her iki eşimde bakireydi... ilkinde ben de acemiydim ve oldukça zorlanmıştım ve kız açısından da zorlu geçmişti ilk 2 ayımız, ne tam anlamıyla birleşme olmuştu ne de zevk, çoğu sefer boşalmadan bırakmak zorunda kalmıştım hatun dayanamadığı için, zaten ancak yarısına kadar ancak girebiliyordu hatun kendini aşırı sıkıyordu kaskatı oluyordu ve girmiyordu, haliyle biraz bastırsam acı çekiyordu... 2-3 ayımız bunlara alışmakla geçmişti. tam anlamıyla zevk aldığını söylediği 8 ay sonra felandı... bu kız 18 ben de 25 yaşındaydım evlendiğimizde... ikinci evliliğimde ben 32, hatun kız da 25 yaşındaydı ilk ilişkimizi yaşayacağımız zaman, ben ilk evliliğimden tecrübeliydim ama gelin kız tam anlamıyla bakire tecrübesiz aşırı utangaç ne yapacağını bile bilemeyen bir durumdaydı, ilk ilişkimizde tam anlamıyla birleşme yaşadık fazla zorlanmamıştı kız ama acı ve sancısı vardı doğal olarak, 3 ay kadar her ilişkimizde bu sancıları az biraz yaşadı ve haliyle bu benim açımdan da zor geçmişti, kendi zevkimi düşünüp haldur huldur dalmadım kıza sonuçta, anlayışla şefkatle yaklaştım, acıdığını hissettiğim anda bıraktım hep, saten çoğu birlikteliğimiz uzun sevişmeyle bitti ilişkiye geçmeden, ilk ilişkiden sonra ilk zamanlar penisi çok az az içine sokarak ve içinde bekleterek alıştırmalarla geçti yani sadece 3-4 cm sokup bekletip çıkartıyordum 10-15 dakika... o gün bir daha denemiyorduk.. bir gün ara verip sonraki gün yine yarısına kadar sokup bekleterek çıkartıyordum.. 3 ay hep böyle geçti... hatunu alıştırmakla geçmişti... ilk defa böyle rahatça içine tamamen köklediğim 4 ay sonra felandı ve çok az acı hissettiğini söylemişti ve git gel yapabilmiştim ve zevkle boşalmıştım, o an bir de elimle mutlaka hatunun klitorisini hep okşamıştım ve daha önceki alıştımalarda da klitorsini sürekli okşardım zevk hissetmesi için... 4 ya da 5 ay sonra ilk orgazmını yaşadığını söyleyebilirim hatun da ilişkiyle... alışma alıştırma süreci kızlar için çok önemli ve erkeğin sabırla hareket etmesi, bencil davranmaması, eşinin kalbini kırmaması, kızmaması gerekli... sonuçta müşterek bir hayat söz konusu, biri zevk alıp öteki işkence çeker gibi olacaksa mutsuzluk huzursuzluk ortaya çıkar ister istemez...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu, herkes için farklılık gösterebilecek kişisel bir konudur. İlk ilişkide zevk almanın zamanlaması, ilişkinin dinamikleri, kişisel deneyimler ve tercihler gibi birçok faktöre bağlıdır. Bazı kişiler, ilişkinin başlangıcından itibaren zevk almaya başlayabilirken, diğerleri için bu süreç daha uzun olabilir.
Önemli olan, ilişkinin sağlıklı, güvenli ve karşılıklı olarak tatmin edici olduğundan emin olmaktır. İlişkinin her iki tarafı da kendilerini rahat hissetmeli ve zevk almalıdır. Bu süreçte iletişim, anlayış ve saygı da oldukça önemlidir.
Özellikle ilk ilişkide, partnerinizle birlikte açık ve dürüst bir iletişim kurmak, beklentilerinizi paylaşmak ve birbirinizi tanımak için zaman ayırmak önemlidir. Birlikte zaman geçirerek, birbirinizi keşfederek ve ilişkinizi geliştirerek zevk alma sürecinde de ilerleme olabilir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anlayışlı bir partnerin varsa, acıtmasan usulünce girer zevk alırsın ilk günden itibaren. Çok zevk alacaksın. Abartmoş burada çoğu. İnan aldığın haz şehvet zevk herşeyden üstün ve baskın korkma canım
00 Yorumla
+1 yılBu sana ve partnerine bağlı. Seni ne kadar iyi hazırlar hissederek yaklaşırsa sen de ne kadar rahat olursan o kadar çabuk belki ilklerde belki de 1 sene sonra. Kafandaki endişeleri yıkana kadar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam anlamıyla kendimi germeden kasmadan rahatça ilişki yaşamaya ve zevk hissetmeye başladığım 3-4 ay sonra oldu... ilk zamanlar çok sancılı oldu ve hatta bazen bir kaç gün bile sürdüğü olmuştu o sancının karnımda kasıklarımda... eşimde sağolsun pek anlayış göstermedi, sen kadınsın bunu böyle yaşamak senin doğanda var deyip girişiyordu köklemeye, her seferinde yüreğim ağzına gelecek gibi hissederdim.
59 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide benzer şeyler hiç acıyor diye sabretmedi ama ilk hafta zaten bi iki git gel yapıyorduk dayanamıyordum sonra geri çekiliyordum çok sinirleniyordu. 2. Aydan sonra acısı baya azaldı. Şimdi 5. Aya giricez artık yalnızca ilk olurken korkuyorum sonra gerisi geliyor
Soran+1 yıl4 sene bekledi sonucu kötü oldu güzel geçsin ilk zamanlarım isterdim ama çok kötüydü gece olsun istemezdim bu da haytımıza yansıdı doğl olarak.
Cevap sahibi+1 yılseninki yine iyiymiş acıyor diye bir iki git gel de bırakmış, benim ki ilk gece ilk gireceği zaman yavaş yavaş girecek diye bekliyordum ilk başka biraz girdi bekledi sonra bir anda sertçe bastırdı ve öylece kaldı bir süre o sancıyı hala hissederim hatırladıkça, sonrasında da kendi boşalana kadar git gel yapmıştı... ama aramızda güzel bir sevgi var o konuda bir sıkıntımız sevgisizlik durumu yok ama ilişki söz konusu olduğunda gözü hiç görmez... ilk 1-2 ay zordu, senn dediğin gibi akşam olsun yatağa girmeye korkuyordum, o uyusun ben sonra gideyim diye bir sürü kendime iş çıkartıyordum ama yemiyordu adam gelip mutfakta banyoda kıstırıp yakalıyordu... ilk 1 yılımızda her ilişkimize başlarken ilk gireceği zaman hep zorlandım diyebilirim kendimi hep sıkıp kasıyordum girecek diye haliyle zorlanıyordu, o çektiğim sancılar şimdi yok şükür, çok rahat güzelce oluyor zevkle alışınca...
Soran+1 yılAynen öyle gerçekten şu iki aydır güzel geçiyor allaha şükür gerçekten ilk ne eziyet çektim sanki hep tecavüze uğruyormuş gibi bir acı o acıyı ömrümde yaşamadım sızım sızım sızlaması çok farklı bir duygu ama oldu bitti seninde mutlu olduğuna sevindim Allah mesut etsin🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılsağol amin, sen de hep mutlu olasın, acısız zevkli birliktelikleriniz olsun.. aynen ilk zamanlar tecavüze uğruyor gibi çok hissettim bende çünkü gerçekten erkekler kadını altına aldımı gözü kararıyor resmen hızlanmaya başladığında senin ne durumda olduğuna bakmıyor bile o kadar sert yapar ki bazen dayanılmaz oluyor... beni hep geren başka bişeyde ilişki pozisyonu olmuştur, hele ilk gece ve ilk zamanlar çok tuhaf hissettim, hep klasik pozisyonda oldu yani altta oldum, ilk kez bir erkeğin altında olmak ve tamamen çıplak olmak aşırı utanç verici ve çok tuhaf hislerdi, buna alışmam da kolay olmadı, ilk gece adamı öylece karşımda donsuz görmek çok tuhaf bir histi bence kesinlikle ilk gece erkekler kıza kendini göstermemeli alenen hele de penis sertleşmişken daha da geriyor seni o an görünce... ama en güzeli sevdiğin için akışına bırakıp sevdiğine sarılıp sığınmaktı her seferinde... ilişki bitince öyle şefkatli oluyor ki kucağına gömülüyordum huzurla...
- +1 yıl
Günlük yaşamda da anlayış seviyesi böylemi
Soran+1 yılBen klasik pozisyonda yapamadım hep kitliyomusum kendimi. Benim beklenmedik anda oldu. Yaparken oyle cok yormuyordu ama ben zorlaninca kiziyodu kaçınca kızıyordu hep kavga ederdik ilk zamanlar. Aynen erkekler umursamıyolar o an yapmak istiyolar yalnızca. Benim öyle bişey olmadı zaten maalesef bazı yüzeysel şeyler yaşıyorduk korkum vardı ama geçti gitti ilk zamanlar dediğim gibi eziyet gibi oluyo ses çıkmasın diye ağzımı tutardım öyle bi acı yaaa
Cevap sahibi+1 yılhmm, klasik pozisyonda yapamadıysan hangi pozisyonda oldu ilk ve sonrakiler? kızlar açısından yine de en rahat klasik pozisyon bence, özellikle ilk ilişkilerde
Soran+1 yılDoggy de oldu benim. Onden gordugum icin korkuyordum kitliyordum kendimi ittiriyordum. Doggy de oldu bizim. Ansizin oldu denerken oldu. Surtunurken birden girdi. Zaten girince hemen kactim ben. Fena oldum. Sonra biraktik. Diger gunlerde o sekilde devam ettim. Onden yine onun yapmasina izin vermiyodum kitliyomusum kendimi girmiyodu. Sen tut elinle sen yap diyodu onu da yapamiyordum kendime kiyamiyorum diyodum. Belli bi sure oyle devam etti bu aci 3 ay surdu ama her gecen gun daha azalarak
+1 yılbirbirine alisildiktan sonra eğer partner acı ve zevk almıyorsa daha soft sakin yavaş ve sabırlı bi şekilde karşılıklı zevk ve hazlar on planda tutularak yapilmali
00 Yorumla
+1 yıl1 ay alışma süreci var işte sonra karakterlere bağlı olarak güzelleşir
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNedenki ben yapmadım bilmiyorum çok mu ağrı oluyor
52 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle olan muhabbetinize bağlı değişir. Eşiniz eğer anlayışlıysa ve sizin de haz almanıza önem veriyorsa pek uzun sürmez.
00 Yorumla
+1 yılO nasil soru kiz iliskede zevki anlik yasarsin sonra tefaruattir
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mısınız ya dehşet acıyor millet nasıl yapıyor çözemedim
- +1 yıl
Acinin yarisi zevk yarisi iskencedir senin ne hissedecegin onenlidir
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3. 4. İlişki gibi başlıyor zevk ya bu karşıdakiyle de alakalı nazik olursa sana seksi sevdirir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek işi biliyorsa, kızlığını verdiğin ilk ilişkide de zevk alırsın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. O biyolojik yağıya baglı acı kanama vb olmazsa hemen alırsın zevk
00 YorumlaErkek ilk ilişkiden de zevk alabilir kadın 1 ay sonra zevk almaya başlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Arkadan vermeye alışık olanlar onlar biliyor
İklse iki üç aci sonra duzelir00 YorumlaErkeklerin kızlardan daha çok cevap verip bilir kişi gibi konuşması şaka mı shdjjdjsksks
00 YorumlaBaşlamadan alınır karşındaki kişi önemli tecrübe yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İlk ilişkiden zevk almazsın heyecan kasılma bir şey anlamazsın
00 Yorumla
+1 yılİkincide alınır en geç ya herkesin farklı ben ilktede almıştım
41 Yorumla
Soran+1 yılOha şaka gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani ilkinden de alınması mümkün. sevgilimin ilkiydim ve çok zevk almıştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk te zevk alınmıyor sonrakiler de acele olmazsa zevkli
00 Yorumla
+1 yılİll yarım saat sonrası çok bollasıyor vurdukca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki bittikten sonra
00 Yorumla Bence zamanla.
00 YorumlaPsikolojiye fiziksel yapıya göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılKisiden kisiye degisiyo o ablam be
00 Yorumla
+1 yılSanırım zamanı geldi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1 2 ay sonra
00 YorumlaBi sn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni evli misin
00 Yorumla
+1 yılSana bağlı bu
00 Yorumlaİlk dakikadan
00 Yorumla