Arkadaşlar cinsel ilişkide hala girerken biraz canım acıyor sonra alışıyorum fakat tam anlamıyla böyle zevk falan yok. Acaba ne kadar süre de artık zevk almaya başlarım? Bilen kadınlar özellikle yazarsa, erkekler de gördükleri kadarıyla artık...5 6 defa ilişkiye girdim onu da belirteyim fakat uzun aralıklı süreler. Teşekkürler şimdiden
İlk ilişkiden sonra, kaçıncı ilişkide tamamen zevk almaya başlarız?
Büyük ihtimalle yaşlarınız yakın ve sevgilin acemi 👍 20 li yaşların başlarındasınız büyük ihtimalle, hal böyle olunca aklınızı başka düşünceler kurcalıyor. Benim ilk ilişki yaşadığım kızla aramda 5 yaş vardı ve orgazm oluyordu.1,5 yıl sürekli ve düzenli birlikte olmak istedi, hamile kalınca cinsellik azaldı ve ayrıldı. İkinci sevgilim ile 9 yaş fark vardı. Bakire değildi ve ilk 1 yıl mükemmel seks yaptık sonra evlilik düşünceleri sardı. Çocuk sahibi olmak istiyorum vs vs olaylarına girince bu kez benim keyfim kaçtı yaptığımız seks keyif vermemeye başladı 2 sene sonunda ayrıldık. 3. Sevgilimle aramda 14 yaş fark vardı boşanmış 24 yaşında bir çocuklu kadındı. 6 ay birlikte olduk 6 ay boyunca ben 88 kilodan 73 kiloya düştüm sevgilim ise 70 kilodan 61 kiloya düştü. Ömrüm boyunca alamadığım zekvi bir gecede aldığım oluyordu. Uzak mesafe ilişkisi olduğu için buluştuğumuz zaman 2 veya 3 gün boyunca sürekli seks yapıyorduk :) en son yaptıklarımız en mükemmel olanlardı. Yani sevgilin güçlü ise 10 veya 15. Postadan sonra seni zevkten bayıltır. Bizde 5. veya 6. postadan sonra sevgilimin zevkten çarşafları yastığı parçalıyordu. Devam ettiğim zaman zevk sarhoşu oluyor daha sonra güçten düşüyor hamur gibi oluyor bayılıyordu. İnleye inleye bayılıyordu. Kendine gelmesi en az 2 saat sürüyordu :) bende o sırada yemek yiyordum dinleniyordum sonra duruma göre devam ediyorduk ama 3 gün süren seks sonrası 1 hafta sevgilim bacaklarım ağrıyor derdi. Uzun lafın kısası 3 saatte 5 posta hedefi koyun 5. De zevk almazsan bırak o sevgiliyi çünkü ten uyumu yok ;)
Birde ilk postalar ısınmak İçin asıl zevki 3. Veya daha sonraki postalarda çıkıyor. Vakit geniş olmalı ve iyi odaklanılmalı. Bak sevgilimi özledim aklıma geldi ahhh ahhh.
Kardeşim bayan bir arkadaşımla konuşmamızdan dertleşmemizden alıntıdır kendisi sevgilim değil eski bir arkadaşımdır aynen yazıyorum nokta virgül ,,, içiyoruz bir kafede bir zaman anlatıyor. Birinci sevgilim ile bekaret bozulması falan acı olayı 3 kez olduktan sonra ortadan kalktı ben istemeden aniden olduğu için ben hiç bir zevk falan almadın sonrası derken belki 100 kez beraber olmuşuzdur 2 sene içinde ben ufak tefek şeyleri orgazm sanıyormuşum saf saf evden gizli yaşanan cinseliğin verdiği endişe hakimdi kafamda (ya hamile kalırsam hiç korunmadım hep geri çekilme hep korku hakimdi kafamda ) sonra aldattığı için bitti ve hatatıma …. Girdi sonradan anladım buda beceriksizin tekiymiş bu da bitti geçinemedik bendede bakire olmadığım için istenmeme korkusu hakimdi anlayacağın kafam hep doluydu zevk almaktan bir haberdim sonra …. ile sevgili oldum korunma olayını kendim çözdüm (hap) evide kafama takmamaya başladım ve orgazm ile bu sevgilim ile tanıştım eeeee dedim neydi bu herifin farkı iyi sevişmeyi biliyordu dedi uzun sevişiyordu dedi işte bu sevgilim ile vucudumu tanıdım ve orgazm öğretisini öğrendim diye aktarmıştı bana işin özeti kardeşim kafan boş olup olaya kendini vericen ve sevgilinde bu işi biraz iyi yapacak işte sana gerçek bir yaşanmışlık saygılarımla
Olabilir belki evet ama sorduğum şey şu aslında, ilişki sırasında islaniyorum zaten ve yani acı duymuyorum. Ama zevkte almıyorum pek hani onun bir alışma süresi mi var acaba diye düşünmeye başladım
Acı duyman pek normal olmaz zaten alışma süreci kendini keşfetmenle alakalı olabilir onun dışında fiziksel bir alışma süreci yok zevk alamama durumu psikolojik gibi ön sevişme kısa oluyorsa almazsın karşındaki sana zevk vermeyide bilmiyor olabilir
Selam Ben ilk gece korkusu ile ilgili bir bence yazmıştım siteden bir üye ilk gecesini saniyesi saniyesine bizi uzun bir şekilde anlatmıştı onu okudum hemen sana ufak bir özet geçeceğim istersen ilk ilişkide bile zevk alabilirmişsin çünkü olabilirmiş yani eğer acıya yoğunlaşmazsan fazla korkup kendini kasmazsan ilk seferden bile zevk alman mümkün. #perso
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkürler daha farklı yaklaşıcam artık konuya
On sevişmeyin uzun tutmadığını uzun aralıkla yapıyorsanız sabırsızlık yapıp hemen girmemek gerek... benim taktığım önce kadini yalaya yalaya orgazm anına yakin hale getirmek bazende yalayarak orgazm edip sonra girmek öylesi çok daha zevkli oluyo kadin içinde erkek içinde...
Ara verdikçe vajinal kanalda pek bir genişleme olmaz, düzenli ilişkiden sonra vajinal kanaldaki darlık açılır ve sende daha fazla zevk alabilirsin, ayrıca şu anda zevk alamaman birazda yaptığınız yanlışlara bağlı muhtemelen
Islatsın o halde seni. Ön sevişme, oral, ellemeler vs ile süre uzasın. Sonrasında da senin rahatlamanı sağlayıp o şekilde birlikte olun ve senin en rahat olduğun en çok onun penisini hissettiğin anlarda yaşayın bunu, şimdiye kadar zaten bu şekilde yapmanız lazımdı... Zevk alınıyor, yoksa biz çığlık çığlığa kalmazdık
On sevisme vs gayet uzun süreli yapıyoruz aslında ilişkiye gelince olayın boyutu değişiyor. O da acemi zaten belki ileride zevk alırım ama şu an sormak istedim yani belki belli bir zaman sonra alınır diye düşündü m
O halde vajinani yalasın emsin önden güzelce sulansin vajinan. Sonra bjrden girip hızlı yapmasın. Yavaş girecek ve vajinan eski halinden penisine göre açılacak alışacak. Yavaş yavaş girip çıkacak. Kasların önce gevseyecek. Sonra sen hazır olduğunda onu içine iyice cekersin dibine kadar alırsın.