25 yaşındayım ilk defa nişanlımla ilişkiye girdik ikimizdede tecrübe yok birbirmizin ilkiyiz neyse ben haliyle biraz korktum çok az acı oldu iki güne yakın bir kan geldi leke şeklinde ama zerre zevk alamadım nişanlım aldığını söyledi ama ben hiç almadım acaba zamanla alır mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eğer nişanlık seks yapmayı biliyor olsaydı sana da zevk verirdi, ancak tecrübesiz olduğundan bunu yapması beklenemez. Zamanla öğreneceksiniz. İlişkiden zevk alman için nişanlının seni öperek ve okşayarak uyarması, cinsel organına çeşitli muamelelerde bulunarak senin kendi kendine ıslanmanı sağlaması gerekiyor. Aynı zamanda senin de öğrenmen gereken şeyler var, sen de aktif olmalısın, gerekli şekilde kalça ve vajinal kaslarını kasmalısın. Seks sadece erkeğin kadına uyguladığı muameleden ibaret değil çünkü. Ahenkli şekilde hareket etmelisiniz ve nişanlın da sana ayak uydurmalı ki karşılıklı zevk alabilesiniz. Nişanlın ise zevk konusunda sana öncelik tanımalı daima...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYavas yavas olacak. panik heyecan oldugu için. zamanla ciddi zevk alırsın. normalde cinsel istek yok muydu?
06 Yorumla- +1 yıl
Vardı yani herzaman varda nişanlım heycandan 3 defa boşaldı 😂 yarıda kaldım bende
- +1 yıl
İşte biraz daha zamana ihtiyac var sonra zaten zevke ulaşırsın. hiç mi bişey hissetmedin
- +1 yıl
Vala biraz acıdan baska hicbirsey hisetmedim oysaki genelde çok tutkuluyuzdur korkudan sanırm
- +1 yıl
Hmm evet ilk olması heyecan olması korku :)) sonra zaten normale döner. sürekli istersiniz. umarım erken boşalmıyordur
- +1 yıl
Vala biraz öyle bir sorun var sanırsam geneldr yüzeysel sevişmelerimizdede çabuk boşalıyor kendını mahcup hıssediyor işte sana dayanamıyorum diyor bir doktora görünmesini söyliycem en azından ilaç kulansn
- +1 yıl
Bencede bi doktora gitsin yoksa sen tatmin olamazsın. daha sevişirken bosalır:))
Birkaç ilişkide daha ne olduğunu farketmeyebilirsin, ama sonrasında nisanlinin da doğru dokunuşları yapmasıyla zevk almaya başlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani ilk defa olduğu için biraz zorlamış hafif acın olduğu için zevk almamış ilerleyen zamanda daha çok almaya başlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılNişanlın evlenmekten vazgeçtiğinde sonraki ilişkilerden intikam duygusu ile zevk alacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka her ilişkiye giren ilişkisinden vazgeçmiyor
- +1 yıl
Senin garantin belgen evlilik cüzdanındı. Belgeni onatlatman kutuyu açtırdığın için ihtimal dahilinde olan vazgeçme durumunda bu cevabını hatırlarsın
+1 yılalırsın canım zar yırtıldıgı içindir. yapmadıkça alışır zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılBu aceleniz nedir , gerdek geçesini bekleyemediniz mi
00 Yorumla3-4 ten sonra bence artık zevk almaya başlarsın tabi değişebilir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yakalanma ve heyecan yapmışsın. Ondandır. Oral olarak biraz ön sevişme yapasaydız iyi olurdu aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ilk ilişkide alınır. bunun sayısalı kotası yok. ilk ve her ilişkide zevk alınır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevisme yapmadı anlaşılan ya da çok az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyerek mi ilişkiye girdin? Yani seks öncesi vajinanın durumu neydi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu öyle kaç ilişkiden sonra diye düşünme nasıl acısız zevk alırsın onu anlatmak lazım
00 Yorumla
+1 yılDemek ki tutku yok sevgi yok...
01 Yorumla- +1 yıl
Ne sevgisi tutkusu ya korktum yazmısım oraya
+1 yılZevk almadın mi ilginc
00 Yorumlaİki sefer sonra gercek zevki alirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Zamanla ilişkiye girdikçe zevk alırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen kişiden kişiye değişen bir durum
00 Yorumla arzulamıyorsun demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Tecrübesizlikten zevk alamamisinindir nasıl oldu
00 Yorumla
+1 yılYapması bilen kişiyle ilkinde yasardij
03 Yorumla- +1 yıl
Tecrübesiz diyorum zatenn
- +1 yıl
Tecrübeli biriyle herzamn zevk alırsın diyorum ben seni anladım da sen nehi anlaamdin
- +1 yıl
Tecrübesiz biri sana asla hiçbir zaman zevk vermez
Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Rahat hissedip keyfini ön plana aldığında
00 Yorumla
+1 yılElbette alırsın
00 Yorumla
+1 yıl3cünden sonra
00 Yorumla
+1 yılBesss
00 Yorumla
+1 yılBilinmez
00 YorumlaÜçüncüde zevkli olmaya başlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç mi zevk almadın
00 Yorumla