Tekte mi vurdun dun 😂 bu yaşıma kadar senin gibi çok buldum ama karakterli bulamadım 😂 tanımadığın birinin düşüncelerini bilemezsin … ben senin gibi saklanmıyorum. Adımla, fotomla buradayım. Senin gibi saklanmıyorum … sevişmek uyum ister. Sende o uyum yok.
Düşüncelerini bir paragrafta yazamayaxak kadar düşüncesiz olunca insan. Seninle uyum isteyen yok zaten. Sen hep kendi üstüne alıyorsun. Problem anlayışsız insanlarda. Sen benim hakkımda yapabiliyırsan bende yapabilirim demekki. ! Bana zeka testi yaptında haberim mi yok! Yoksa olmayan zekan ile beni mi eleştiriyorsun!
İnsan kendi değersizliğini kendi belirliyor zaten 😂 hakkımda sende istediğini düşündün yazdın söyledin, buda senin içinin kötülüğü oluyor. Beni senin gibi kişiliği yerin dibinde biri hiç rahatsız edemez 😂 eğlenmek 😂 ah zavallım ne kadar eğlendin ki 😂 kim kimi bırakır bilinmez bu hayat 😂 bende senin cümleni yazayım 😂 kendi değerimi başka insanların gözündekine göre belirlemiyorum sadece 😂 hep diğer kadınlar diyorsun hemcinslerini bile tanımıyorsun başka diyecek lafın yok çünkü 😂
Kızlar Ne Diyor
aslında biz daha cok istekliyiz de belli edince adimiz kaşmere cikiyo lvkfkkfjdj
O düşüncede biri değilim. Doğallıktan yanayım
Kadınların erkeklerden daha fazla istediği bile oluyor. Ama biz sizin kadar belli etmiyoruz
Belli etmezsek nasıl sevişeceğiz 😂
Kadınlar da sevişmek ister
😂 sevişmek isteyen kadın göremiyorum.
O senin problemin :d
😂 kadın sevişmek istemiyor, kullanmak istiyor!
O da senin problemin :d sevişmek isteyen kadın bul o zaman
😂 buluyorum… ama karaktersiz oluyor…
Hala senin problemin :d belki de senin gibileri çekiyosundur kendine
😂 belkide senin gibiler denk geliyordur bana
Ben seninle sevişmek istemiyorum ki :d
Sevişmek istiyorum sadece :d
Bende senin gibi biri ile sevişmek istemiyorum ki 😂
Kendinle seviş 😂
İstediğimde sevişebileceğim ve karaktersiz olmayan bi sevgilim var :d
Bakalım sevgilin sadece seninle mi sevişiyor 😂 ya da sen tek onula mı sevişiyorsun 😂
Evet
Onu ben bilemem artık. Gizli gizli neler yaparsın kim bilir 😂
Sevgilim fazlasıyla tatmin ediyor :d tabii herkesin böyle birsini bulması zor. Seninkiler o yüzden kaçıyodur belki senden :d
😂 demekki araya araya sevgiline kadar gelmişsin 😂
Yiooo tekte buldum :d
Ama sen bu yaşına kadar kimseyi bulamamışsın :d
Her sevişene or* gözüyle bakan pez* teki olduğun için karşına da hep karaktersizler gelmiş :d yazık bi de kötü sevişen birisine denk gelmişler :d
Tekte mi vurdun dun 😂 bu yaşıma kadar senin gibi çok buldum ama karakterli bulamadım 😂 tanımadığın birinin düşüncelerini bilemezsin … ben senin gibi saklanmıyorum. Adımla, fotomla buradayım. Senin gibi saklanmıyorum … sevişmek uyum ister. Sende o uyum yok.
Seninle bi uyumu olsun isteyen kim ki :d Sevgilimle uyumum var. Belli ki kimsenin de seninle pek bi uyumu olamamış :d belki problem sendedir :d
Üstelik tanımadığın birinin düşüncelerini bilemezsin deyip benim hakkımda yorum yapman çok komik :d
Bi yorum içerisinde daha fazla çelişemezdin sanırım :d
Eh zeka seviyesi belli bi sınırın altındaki erkekler cinsellikte de hayatta da çekilmiyor ne yapacaksın
Düşüncelerini bir paragrafta yazamayaxak kadar düşüncesiz olunca insan. Seninle uyum isteyen yok zaten. Sen hep kendi üstüne alıyorsun. Problem anlayışsız insanlarda. Sen benim hakkımda yapabiliyırsan bende yapabilirim demekki. ! Bana zeka testi yaptında haberim mi yok! Yoksa olmayan zekan ile beni mi eleştiriyorsun!
Yazım hatalarından dahi anlaşılıyor :d
İstediğim gibi yazabilirim :d
İstersem kelime kelime yazarım :d kudur
Sinirlendiğini görmek çok eğlenceli :d
Bu da benim haklılığımı ispatlıyor :d
Diyeceklerim bu kadar :d
Yani sanırım :d
İstersem daha da yazarım :d
Kim karışır :d
Yaz kızım 😂 senin gibi değeri belli olmayan birine sinirlenmem. Sadece kendi haklı gören aciz olursun gözümde 😂
Okey problem yok
Demek ki ! Susabiliyor mussun 😂
Kendi değerimi, başka insanların gözündekine göre belirlemiyorum sadece
Hakkımda istediğini düşünebilirsin, bu senin içinin kötülüğünün bi yansıması
Beni rahatsız etmezzzz
Birisinden eğlenebildiğim kadar eğlenir sonra bırakırım :d
Benim gözümde de değerin bu kadar :d belki diğer kadınlar da bu yüzden bırakıyodur :d
İnsan kendi değersizliğini kendi belirliyor zaten 😂 hakkımda sende istediğini düşündün yazdın söyledin, buda senin içinin kötülüğü oluyor. Beni senin gibi kişiliği yerin dibinde biri hiç rahatsız edemez 😂 eğlenmek 😂 ah zavallım ne kadar eğlendin ki 😂 kim kimi bırakır bilinmez bu hayat 😂 bende senin cümleni yazayım 😂 kendi değerimi başka insanların gözündekine göre belirlemiyorum sadece 😂 hep diğer kadınlar diyorsun hemcinslerini bile tanımıyorsun başka diyecek lafın yok çünkü 😂