İlk buluşmada bile öpmeye çalışıyorlar di mi ya da sarılmaya sevişmeye falan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYo azmak değil bu imkanı onlara sunuluyir demek ki ve burada takıldıkça daha iyi anlayabiliyorum bilgimmartıyor erkekler bu eylemleri karşı cinsin içinde gizlediği arzuları açığa çıkarmak için yapıyorlar ve bu her zaman her kız için gerçekleşmiyor kimi zaman ve güven istiyor süreçle gelişiyor kimine de sıradan bir ihtiyaç gibi geliyor ve bundan rahatsızlık duymuyorlar yani sebep bu net ne oteriter bir tavır ile sınırınızı göstermedikçe bunu yapmaya girişimde bulunmaya devam ediceklerdir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevişme meselesi azgınlıktan olabilir ama sarılma veya öpme kısmı biraz sevgi ve ilgiden kaynaklanıyordur. Her insan değer verdiği kişiye sarılmak ister. Eğer sevgililik varsa buna toleranslı yaklaşmak lazım. Tabi yine her iki tarafın isteği önemli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Sen o şekilde lans vermediğin sürece yapmayız kankam ama sen bilirsin :d
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen knk bebeklere tecavüz edenler de bebekler azdırmıştır hayvanlar da öyle! Şunu kabul edin ua tecavüze tacize uğrayan çok kadın var ve kadın kuyruk sallamıyor.
Soran+1 yılAynen knk kadın kuyruk sallamıştır 👍 ve tek ruh sağlığı yerinde olan sensin
- +1 yıl
Ya hakarette etmek istemiyorum da gayette buluşmalar da karşımda ki yolu neye göre çizerse ona göre gidiyorum bunda tek gecelikte oldu beraber oturup kahve içtiğim de burada tutupta lafı başka yerlere çarptırma amacını çok iyi anlıyorum senin şu an haklı çıkma çabaları ama yemezler canım yol al hadi
Soran+1 yılSenin davranışların benim davranışlarımı etkilemez ya da karşındaki kadının davranışları da. Ayrıca biliyor musun sizin davranışlarınız da diğer erkeklerin davranışlarını etkilemez. Ama yorumların seni ortaya koyuyor sorun yok 👍
Soran+1 yılSeni geçtim demek 👍
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Nereden tanışıp ilk izlenim olarak karşı tarafa neler hissettirdiğin de önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle düşün - ben nasıl yanlış kriterler ile bunları seçiyorum ki istediğm gibi çıkmıyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKontrol ediyor bence seni meyilli misin vermeye yoksa karşı misin diye
00 YorumlaBu taciz direkt
00 Yorumla
+1 yılFena yokluk yaşıyor bazıları
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Azmış çoğalmak istiyorlar 👸😊😊
00 Yorumla
+1 yılOnlar erkek değil erkek görünümlü hayvan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızlar da azmış ama, seksting yapmalar, nude atmalar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İlk buluşmada çok tenha yerde buluşmyın
00 YorumlaAynen knk azgınız jdks
00 YorumlaÜlke azdı sadece erkekler değil
00 YorumlaDalak sapik dolu piyasa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılHep azgındılar
20 Yorumla
+1 yılKendini netflix dizisinde zanediodur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Azmış evet
00 Yorumla
+1 yılElbette 😅🤤
00 Yorumla
+1 yılÖpücez seviyoz
00 Yorumla
+1 yılkızlarda oyle
00 Yorumla
+1 yılYokkk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılYokluk yokluk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istemiyor musun sanki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem