Dah yeni tanıştık hem ciddiyim diyor seni seviyorum diyor telefonda konuşurken bir ara benimle sevişir misin dedi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki taraf da gerçekten birbirlerine aşırı bir sevgi vs. hissetmiyorsa, böyle konulara hiç girilmediyse vs. istemesi tamamen uçkur keyfi, başka bir şey değil.
Benim 1 haftalık bir sevgilim var ve kendisiyle şu an her şeyi konuşuyouz. Buluştuğumuzda normal yüzeysel bir sevişme de yaşadık. Ve ben şahsen böyle yapmazdım hiçbirine..
Bilmiyorum her şey aniden gelişti ve gerçekten çok seviyoruz birbirimizi. His bu işte, insan hissediyor bir şekilde. Ha, eğer sıkıntı olacaksa vs. kokusu çıkar zaten ama şuanlık her şey iyi ve çok güzel.
Eski ilişkilerimde böyle bir şeyi 1 ay sonra 2 ay sonra veya 4 ay sonra falan yaşamıştım. Konuşmalar illa ki oluyor seksting vs. ama yaşaması uzun sürüyordu. Karşı tarafa göre hareket ediyorum o yüzden her zaman ben. Kendisi isterse yaparım. Benim için sıkıntı yok, neysem oyum sonuçta01 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı telde konuşuyorduk sürekli sesimi duymayi cok seviyo neyse yeni tanistik ama 3 gundur konusuyoruz seni seviyorum demeye basladı bende dedim ne ara sevdin tanimadan dedim neyse sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim o atada başka erkeklerle de konusyodum biraz zorladı sonra tamam dedi beni av olarak gördü avlandı haha
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adam olan bir erkek , bu kız da bir babanın evladı. Ben ilerde kendi kızım olursa nasıl ki elin oğlu ile evlenmeden yatağa girmesini istemezsem. Benim de başkalarının evladına bu gözle bakmam lazım der. Böyle bir teklif yapmaktan utanır. Benim felsem şu: Seven adam sevdiğinin yeni yoluna günah dikenleri değil, sevap gülleri döker.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünen erkek tabi ki sevişmek ister ama bunu dile getirmez yanlış anlayacağından endişelenir. Olayları akışına bırakır ve plan yapmaz. Telefonda sevişir misin diyen biri net ciddi düşünmüyordur.
00 Yorumla
+1 yılCiddiyse taktiğini yap her erkek sevişmek ister ama niyetini belli etmez. Sende ondan hoşlandıysan onu baştan çıkar ama izin verme ailen ile tanıştırana kadar ne kadar ciddiymiş göreli 😁
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılya sevişmek ister de telefonda öyle teklif edilir mi yaa.. ortam hararet yapar kendiliğinden gelişir amma ve lakin hararet yapacak ortama davet etmenin bir üslubu var..
12 Yorumla- +1 yıl
Spontane gelişir
Soran+1 yılBen ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı seni seviyorum demeye basladı bende dedim ne ara sevdin tanimadan dedim neyse sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim biraz zorladı sonra tamam dedi beni av olarak gördü avlandı haha
Henüz tanışalı 3 gün olan birine sevişme teklifi edilmez. Zamanla birbirine olan güven oluştuktan sonra belki olabilir. Bazen uygun mekanda buluşma olduysa spontane olarak da gerçekleşebilir.
00 Yorumla
+1 yılDaha yeni tanıştığı bir kızla düşünmez. İleriki zamanlar da senin isteğine ve yakınlığına bağlı olarak sevişir. Ama daha yeni tanışmana rağmen hemen yatak diyorsa bir sıkıntı vardır.
00 Yorumla
+1 yılPicin biri aldırma
Turkiyede ise istemez
Çünkü seninle ayrılırsa ya da ölürsen ortada kalacağını bilir07 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı seni seviyorum demeye basladı bende dedim ne ara sevdin tanimadan dedim neyse sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim biraz zorladı sonra tamam dedi
- +1 yıl
Vay hıyara bak
- +1 yıl
Ne insanlar var ya
- +1 yıl
Ulan uçkur uğruna hayatını kaydiracaklar
Soran+1 yılHaha aynen yemedim ama
- +1 yıl
Efferin sayı de bakem
- +1 yıl
Sayı değil aaauu
Her seni seviyorum cümlesi ciddi anlamında değil 😂😂ciddi gibi davranacak yatağa attıktan sonra hop başkasına 😑😑
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim kabul etti
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünmek sevisme istegine mani değil. Ayrıca yeni tanıştığın kişiyle nasil ciddi düşünüyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılGüya ciddi ilişki istiyormuş ben böyle adamım şöyle adamım kaçırma falan dedi ordan anladım sevişme teklifine tamam demisim güya haha
+1 yılEvet hem de seviştikten sonra cebinden pırlantayı çıkartıp evlenme teklifi edecek, bin kere yazıldı hala şunlara inananlar var ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı seni seviyorum demeye basladı bende dedim ne ara sevdin tanimadan dedim neyse sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim biraz zorladı sonra tamam dedi
+1 yılSende de işte...
Sevişirim ama aktif taraf ben olacam. İşine gelirse... Bir daha teklif etmeyecektir.13 Yorumla- +1 yıl
@ByThree Farkındayım. Hemcinsim abazanlardan artık bizde kurtulmak istiyoruz. Adımızı kötüye çıkartıyorlar.
+1 yılCiddi düşünen erkek sevişmek istemez de her erkek bir değildir. Nikahtan sonra diyebilirsin madem ciddi!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünen erkek içten içe sevişmek ister zaman geçtikçe de hal ve hareketleriyle belli eder ama daha yeni tanıştığı kadına sevişelim demez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılİster elbette. İstemesi bence yanlış olur çünkü belli bir süre sonra yakınlaşma olmaz ise beraberlik uzun sürmez!
00 Yorumla sevişmek işin boyutunu aşıyor zaten seven birisi bu işin olacağını bilir konuya direk dalmaz seni de cebinde görmek istiyor hepsi bu
00 Yorumlaİster de bu kadar erkenden istemez senin tadına bakıp tekmeyi vuracak 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı telde konuşuyorduk sürekli sesimi duymayi cok seviyo neyse yeni tanistik ama 3 gundur konusuyoruz seni seviyorum demeye basladı bende dedim ne ara sevdin tanimadan dedim neyse sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim o atada başka erkeklerle de konusyodum biraz zorladı sonra tamam dedi beni av olarak gördü avlandı haha
İstemez ciddiyetle alakası yok niyet belli hayır alırsa yedeğe atılır yenisini arar bu tipler
04 Yorumla
Soran+1 yılBide ben ona tamam demisim güya manipüle etti haha. Ben ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı telde konuşuyorduk sürekli sesimi duymayi cok seviyo neyse yeni tanistik ama 3 gundur konusuyoruz seni seviyorum demeye basladı bende dedim ne ara sevdin tanimadan dedim neyse sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim o atada başka erkeklerle de konusyodum biraz zorladı sonra tamam dedi… [+]
Soran+1 yılGüya ben ciddi düşünüyorum beni kaçırma ben böyle adamım şöyleyim diye şişirdi biraz da ordan çaktım
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ya niye istemesin ki insan sevdiğiyle yakınlaşmak ister
06 Yorumla
Soran+1 yılYav 3 gün oldu konuşalı diyorum uzun süre konusmuslugumuz yok
Soran+1 yılBencede ben öyle düşünüyorum
Soran+1 yılGüya ben ciddi düşünüyorum ben şöyle adamım böyleyim diye şişirdi kendini ama yemezler
+1 yılÜç gündemi sevmiş 😃
Onun beyni kafada değil çükünün ucunda taşıyor olmalı01 Yorumla
+1 yılbir ara benimle sevişir misin dediğine göre ciddi düşünüyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunu anlamak için zekanı kullanmak yeter zaten akıl var mantık neyi soruyorsun? ne duıymak istiyorsun? ciddiyim ayaklarına sevişmek istiyor işte ciddi middi değil bunu anlamicak ne varki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim biraz zorladı sonra tamam dedi
- +1 yıl
hemen bağlanmadı. ayrıca böyle şerefsiz biriyle nasıl arkadaş kalalım diyorsun? arkadaşça yatmaya kalkıcak. sizede ne denir bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Ciddi soru sormuş ama emin olmak için ciddimisin diye sorsaydin
00 YorumlaAdamın niyeti cinsellik 3 günde onu düşünmesi niyetinin yatağa atıp kaybolmak aman dikkat et
00 Yorumlabenimle sevişir misin ne yha sjsjs gerçekten böyle soruyor musnuz
01 Yorumla
+1 yılBir araysa evlilikten sonra daha fazla ara bulabiliriz bence diyebilirsin
00 YorumlaElbette ki hayır o zaman sevmiyordur yani git evlen öyle yap ne yapıyorsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her sağlıklı erkek sevişmek ister ama bazıları şerefsizdir
00 Yorumla
+1 yılsanmiyorum tabi ysasnana seer nedir inemli bilemden birsey soylemek dogru opmaz
00 Yorumlaçorbayı içmeden tadını tuzunu anlayamaz ciddi ki her yönünle tartıyor sanırım 🙄🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar için olağan dışı bir durum erkekler için olağan bir durum istediğin şekilde adlandıra bilirsin ne desem yanlış en doğru doğrular da senin yanlışlar da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla istemir cünkğ insan sevdigini ister ama devir bozuk bugün tanıstıgın yarın seni s1kmek iste uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer erkek sevismek ister ama evlilik düşünen bence biraz uzak durur
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı seni seviyorum demeye basladı bende dedim ne ara sevdin tanimadan dedim neyse sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim biraz zorladı sonra tamam dedi beni av olarak gördü avlandı haha
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler öyledir seks gelir hep akıllarına ama bunu söylemeyen erkek değerlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ara benimle sevişir misin mi dedi gjskfkskfkskkf e devletten randevu alsaymış o ne fkakfks
00 YorumlaÇok ciddiymiş gerçekten😃
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTeklif etmiş bir de kibarca😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBide ben ona tamam demisim güya manipüle etmeye kalktı haha. Ben ilk başta ona sıcak davrandım ilgi gösterdim hemen bağlandı telde konuşuyorduk sürekli sesimi duymayi cok seviyo neyse yeni tanistik ama 3 gundur konusuyoruz seni seviyorum demeye basladı bende dedim ne ara sevdin tanimadan dedim neyse sonra niyetini anladığım için ciddi ilişki istemiyorum arkadaş kalalım dedim o atada başka erkeklerle de konusyodum biraz zorladı sonra tamam dedi… [+]
+1 yılevet kızı erkeği yok bir süre sonra istersin
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün oldu konuşalı ama ne alaka uzun süre konuşsak neyse
- +1 yıl
biraz erken olmuş
- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmenin ciddilikle alakası yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet... o iş için başkasını arayacak değil ya...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır istemez helayile sevdiğiyle evlenir
00 Yorumla
+1 yılCiddi veya değil düşünür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. demekki seni cok arzulamış
00 YorumlaSevişmek istemiyorsa ciddi sorun vardır.
00 Yorumla
+1 yılseks yapım sonra bırakacak inanma sevmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılSizde suç ki böyle erkekleri seçiyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Birak knk onlara gitsinler anlasinlar hayati 🤣
İster normal bence. Zaten olacak
00 YorumlaErkek milleti hersey ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirde sormuş bunu !!! Ay manyak bunlar ayoool
00 Yorumla
+1 yılIster ver gitsin sevismek ihtiyactir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Amaç belli abazanın önde gideni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılEvet isteyebilir doğal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten sasardım demeseydi cogu istekli hepsi böyle
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesin ciddi uuuu küvette seks
10 Yorumla
+1 yılbir geçerken sevişiriz deseydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılErkek her türlü sevişmek ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstemez sakın bu hataya düşme
11 Yorumla
+1 yılİster.
21 Yorumla- +1 yıl
Yok be
Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Evet ister
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yeni tanıştık
+1 yılUzaklas ondan
00 Yorumla
+1 yılOlabilir olmayabilir senin tavrına bağlı
00 Yorumla
+1 yılsevir tabi
00 Yorumlaİster.