Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvarlığını hissetmek bile harika bir duygu. işeme kolaylığı sağlaması muhteşem bir duygu özellikle mecbur kalıp gittiğim umumi wclerde... onun haricinde stres atmanı sağlayan iyi bir oyuncak, canın sıkıldığında alırsın eline oynatırsın sertleştirmeden yumuşak yumuşak çok hoş bir his, ilaveten stres topları da var t*şaklarla oynamakta çok güzel br his... penisin en güzel hissi ama tahrik olunca sertleşirken hissedilen haz, ve kızla sevişirken ya da ilişki yaşarken ki hissettirdikleri muhteşem, kıza kökleyip o an kızın altımda kıvranıp inlemesi harika bir duygu ve içine kökleyince penisteki hisler hazlar muhteşemdir, dayanılmaz bir zevk... bir de kızların en merak ettiği şey olmasından dolayı gizemli bir duygusu da var ona sahip olmanın... önümde sürekli varlığını hissetmek çok hoş ve güven verici bir his gerçekten.. bazen zor durumlarda bıraktığı da olur mesela uygunsuz bir ortamda kalkması ve etraftakilerin farketmesi utanç verici oluyor :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiktim şimdi gidip eve kur an yemin edicem bir daha ne burası nede sizin gibi birini hayatım boyunca affetmiycem ve yanyana gelmiyecegm sizin gibi insanlar olmas olsun bildiğim birseyde nasıl davranıyorlar alay ediyorlar madem ki hiç olmasın peki tamm ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılBismillahirrahmanirrahim
+1 yılSıradan bir his. En temele indiğimizde, vücudumuzun bir parçası, nasıl sizin vajinanız ya da göğüsleriniz vücudunuzun bir parçasıysa. Aşırı fazla bir anlam yüklemeye de gerek yok. Dünyadaki her erkek varlıkta olan bir organ sonuçta.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey.
Duruyor öyle. Arada seviniyor, bazen üzülüyor, saçı sakalı uzayınca bakıyorsun, koşup terleyince yıkayıp temizliyorsun, bazen edepsizlik yapıyor, bazen kabarıyor, bazen kalın kalın geziyor. Çok şımarınca tokatlıyorsun. Öyle işte.00 Yorumla Hem vezir hem de rezil edendir ama zekası kıt olanlarda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli gireceği bir delik arıyor. boşalırken ki verdiği haz çok zevkli, bağırıp deliriyorum resmen. ama boşaldıktan sonra çok pişman ediyor beni. keşke yapmasaydım dedirtiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstanmeyen yerde harekete geçip rezil eder insanı. Siz ıslansanız da kimse fark etmiyor 🤣
00 Yorumla
+1 yılKötü bir his bir şey yapamayınca hazdan çıldırıyorum
00 Yorumla
+1 yılAskere gidicekmiş gibi hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu Hayatta bi Kadını Üst üste Orgazmlara Ulaştırarak Silkmek Harika bir şey 😍😍
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZevk Vermek Almaktan Keyiflidir 😍😍😍
Zevk Vermeye Bayılıyorum ❤❤❤
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlene kadar girecek bir yer aramaktan başka bişey değil
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBi yandan iyi bi yandan çok sıkıntılı 😬
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüzülme para karşılığında sizinde penisiniz oluyor istediğiniz yere sokabiliyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyakta işemeye yarıyo sadece bu gidişle de öyle devam edecek
00 YorumlaGüzel. Peki sende a. cik olmadı nasıl bir his veriyor sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşün ki hersabah senden önce uyanıyor ve seni uyandırıyor yorganına altında kule gibi semsert oluyor her defasında
02 Yorumla
Soran+1 yılAma onu demedimki yani nasıl olduğunu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılUzun ve kalın oluyor benimki öyle ama bazılarının ki de bamya oluyor
İyi bir şey değil vajinanın olması daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılsize girmesi nasıl bir his
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem hiç yaşamadım
- +1 yıl
penis aslında sizin sizin onu sevip buyutmeniz lazım gel benimkini sev
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dikine gitmeyi seviyoruz:)
00 Yorumla
+1 yılAynı şey sizin içinde geçerli bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışıyorsun hissetmiyosun bi süre sonra
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖdünç verebilirim 😂
00 Yorumla
+1 yılDeğişik, güzel.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir his.
00 Yorumla
+1 yılGiselerden gecerken Biraz zor oluyor...
00 Yorumlaayakta işeye biliyosun :D :D :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. çok güzel bazen zor ama ansızın kalkıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılHarbi bana iyi hissettiriyor mükemmel bişey 😅😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kalkınca kötü girmek istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Normal1
00 Yorumla
+1 yılGaraj lazım içine girmeden olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel
00 Yorumla
+1 yılGüzel
00 Yorumla- Daha fazla (7)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne