• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Erkeklerr, penisinizin olması nasıl bir duygu?

Arzuu27
Arzuu27 Takip Et
Xper 6 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
112
Sırf bunu deneyimlemek için 1 günlüğüne erkek olmak isterdim.
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bir çok yönüyle harika bir hissi var, kötü yanı ise çocukken sünnet olurken ki korkuydu kaçıp saklanmıştım ve yine de yakalayıp kesti vicdansız doktor ama ben de hepsinin üstüne işemiştim oh olsun bunun dışında en önemli özelliği ve kolaylığı ayakta işeme durumu, bu özellik bazen o kadar işe yarıyor ki dışarda zor durumda kalınca felan ya da umumi vclerde oturmak istemiyorsun ve ayakta sallandıra sallandıra işiyorsun keyifle bir başka güzel hissi de canın sıkıldığında eline alıp oynaması çok hoş oluyor sadece penisle değil onun hemen altındaki iki adet yumurtayla yani t*şaklarla da oynamak çok hoş oluyor stres topları gibi çok iyi geliyor oynaması... zevk veren hisleri ise bambaşka, mesela bir kızdan etkilenince tahrik olunca hemen kalkmaya başlar ve 1-2 saniye içinde kalkar tamamen ama o kalkma anındaki his çok hoştur çok tatlı bir hazzı vardır... bir de ilişki yaşama esnasında penisteki hisler hazlar muhteşemdir dinlemek istersen anlatırım az biraz... mesela onun varlığı bir güven gurur veriyor insana, sokakta gece gezerken tecavüze uğrama korkun olmuyor... özgürce k*für edebiliyorsun msela a*ını s*kerim dediğin zaman bunu gerçekten yapabilecek teknik imkanının olması güzel bir his çocukken mahallede en sevdiğimiz oyun itfayecilikti, ateş yakar işeyerek ateşi söndürmeye çalışırdık kızlarda bize tezahürat ederdi meraklı meraklı pipimizi tutarlardı bizimde hoşumuza giderdi.. daha bir sürü şey..
    yüzde 99 memnunum, rahatsız olduğum iki durum, biri uygunsuz bir ortamda ya da sokakta metroda bir yerde toplum içinde kalkması ve belli olması, çünkü sertleşmesi tamamen istemsizce gerçekleşir ve kontrol edilemez yani şimdi kaldırmayayım diyemezsin... ikinci durum da genelde yürürken hareket edip sallandığı zaman bazen rahatsız edici pozisyonda kalır elle düzeltme ihtiyacı hissedersin rahatsız eder. onun belli bir duruş şekli vardır o şeklin dışında bir pozisyonda kalırsa mesela yana doğru yamulur felan düzeltme ihtiyacı hisseder huylandırır elle düzeltesin gelir hemen enn hoşuma giden kolaylıklarından biri işeme kolaylığı, özellikle umumi wc lerde ayakta işemek çok iyi oluyor... enn zevk veren tarafı ise bir kadına sahip olma hissi yani içine girerken ki o his çoook tatlı ve çook hoş kendini bastırıyorsun kıza iyice ve köküne kadar giriyor öylece kalıyorsun bir süre, içinde bekletmenin hazzı hissi muhteşemdir, o an kızın altımda inleyip kıvranmalarını seyretmek bile bir başka haz... penis sahibi olmak çook hoş.. penisin kızın içine girmesi içine girmeden önce yani ön sevişme yaparken peniste çok tatlı bir zevk hissi başlıyor, içine yavaşça girerken önce vajinanın sımmsıcaklığını hisederim, girme esnasında kız kendini istemsizce sıkıp kasar ve vajina daha da daraldığı için penisi sıkıştırır girmesi zorlaşır ama vajinanın penisi sıkıştırması sarması da muhteşem bir histir, kendini bastırıp dibine kadar köklersin ve öylece kalırsın bir süre, yakıcı sıcaklığı ve penisi sıkıştıran darlığının verdiği zevk hissi önce penisin yalnızda baş kısmında hissedilir, kızın zevk suyu aktığı için kayganlaşır içi ama dümdüz gibi bir his değil, bir çok kas yapısı olduğu için vajina kasıldıkça girerken takıla takıla girer, çoook aşırı hoş bir histir ama, tırtıklı bir yapısı var gibidir, içinde beklettikçe baş kısmından penisin tamamına yayılır o his, sonrasında t*şaklarda da tatlı bir haz hissi başlar, vajinanın o yakıcı sıcaklığı penise geçtikçe adeta ılık ılık tüm belden aşağılarıma doğru o sıcaklık hissi yayılmaya başlar muhteşem bir zevk hissiyle, dizlerimde bacaklarımda çok tatlı zevk hissi oluşur, vajina en dibinde adeta hafiften bir vakum etkisi olur ve penisin baş kısmını emiyor hissi olur ve o emilme hissi apayrı bir zevk hissettirir o anda, 10 dakika böyle hiç hareket ettirmeden vajina içinde bekletirim, içinde bekletirken de kızın göğüslerini öper okşarım, böyle adeta göğüslerini avucuma alıp okşarken de ayrı bir haz hissi verir sanki böyle memelerden penise bir akım gidiyor gibi, elektrik akımı veya meltem esintisi gibi bir his, kızın kalp atışlarını hissederim ellerimde... kızın içinden hiç çıkartasım gelmez, git gel yaparken de tüm bu hisler zevkler git gide çoğalır önce peniste sonra tüm belden aşağılarımda, vajinadan zevk sularının akmasıyla vıcık vıcık olur ama o vıcıklığı peniste hissetmek çoook hoş bir haz veriyor... penisin sertleşmesi kalması esnasında da çoook tatlı bir hissi ve hazzı var, teknik olarak kan basıncı sayesinde kalktığı için o an aşırı baskı ve ağırlık hissi oluyor peniste ve çok hoş bir haz hissi var kalkarken ve kalktığı zaman... bazen bir anda kalkar 1-2 saniye de, bazen yavaş yavaş kalkar, yavaş yavaş kalkmasının hissi hazzı daha bi hoştur.. tabi şöyle de bir durum var kalkmadan kalkmaya his farkı da var mesela bir kızdan tahrik olunca kalkmasının hissi hazzı çok daha farklıdır ve güzeldir, veya öylesine herhangi bir tahrik durumu olmadan da öylesine kalktığı zamanlarda olur sadece kalktığını hissedilir, haz olmaz... tahrik olunca kalktığında öyle tatlı bir haz zevk hissi de oluyor ki tahrik durumu devam ediyorsa haz hissi de çoğalıyor penisten tüm belden aşağılara doğru yayılıyor 20 volt elektrik akımı gibi, t*şşaklar da da çook hoş haz oluyor o anda... mesela bir kızın eliyle okşayarak kaldırmasının hissi hazzı da daha farklıdır ve çok aşırı zevk hissi olur peniste o an kalkarken, o an kan hücum ediyor penise bir yandan kızın elinin sımmsıcaklığııı, tabi kızın eli benim s*kimdeyken muhtemelen benim ellerim onun memelerinde dudaklarım dudaklarında olur, hepsinden hissettiklerimi toplarsan aşırı bir heyecan basar, s*kim kızın ellerinde semmsert demir gibi olunca sanki çatlıycakmış gibi olur, kızın elinin sıcaklığı penisin içinden sanki tüm belden aşağılarıma doğru akıp gider ılık bir meltem rüzgarı gibi hafif hafif... ya da enn hoşuma giden sertleşme olayı kızla sevişirken eğer penis o an kalkmamışsa ya da öncesinde oral yaparak boşaltmışsa beni kız penis iniyor bir süre tekrar sertleşmesi için sevişmeye devam ederken kızı altıma alıp penisi vajina girişine dayarım kendimi bastırırım iyice, vajina sıcaklığını hissettikçe penis kalkmaya sertleşmeye başlar ve sertleştikçe de kızın içine girer o kalkma hissi muhteeşemmm oluyor o an git gide kızın içine girince vajina sımmsıcaklığını peniste hissetmek aşırı haz veren bir his, aniden ateş basmış gibi oluyor tüm belden aşağılarımda... msela bir de sabah uyanınca vücut dinlenmiş uyandığı için peniste sertleşme durumu olur her sabah, o kalkma durumunun hissi hazzı da daha bir başkadır, kendini kastıkça peniste kasılır çok hoş haz olur...

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

penis sayesinde boşalmanın hazzı hissi de muhteşemdr, boşaldığımda muhteşem bir zevk hissi olur peniste, rahatlama ve huzur hissederim, hafiflik hissederim... ama boşalmadan boşalmaya fark var zevk açısından, mesela bir mastürbasyon yaparak boşalma ile bir kızla ilişki esnasında boşalma arasında zevk ve his açısından dağlar kadar fark var, veya kızın eliyle okşayarak boşaltması ile oral yaparak boşaltması arasında da his ve zevk açısından fark vardır. mastta boşalırken zevk hissi sadece penisin baş kısmında hissedilirken, kızla sevişerek ilişkiyle içinde git gel yaparken vajina içinde boşalmanın zevki daha boşalmadan çok önce başlar, kıza ilk sarıldığında kokusunu hissettiğinde çok tatlı bir haz hissi başlar peniste ve hemen kalkmaya başlar sertleşir ama o sertleşme esnasındaki his çok tatlıdır, kızla sevişirken gıdım gıdım zevk hissi başlar bacaklarımda peniste, kızın içine ilk girince git gel yapmaya başladığımda git gide zevk hissi çoğalmaya başlar peniste, boşalma ilk başlayacağı anda penis iyice kasılır gerilir daha bir sertleşir başı şişer kütük gibi olur, boşalma başladığı an en şiddetli zevk ilk penissin başındaki ilk kasılmayla olur ve penisin başından penisin tamamına t*şaklarıma, dizlerime ve ayaklarımın ucuna kadar ritmik olarak sanki elektrik akımı gibi gider o zevk hissi, 20 volt elektrik çarpması gibi bir his eşliğinde dehşet güzel bir zevk hissi olur tüm belden aşağılarımda ama en çok penisin tamamında ve t*şaklarımda olur, penis boşalma esnasında bir kasılır bir gevşer her saniyede bir kez, bu her kasılma şiddetli zevk hissi olur ve tüm belden aşağılara yayılır.. kalp atışlarım hızlanır... k

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kızın içinin en dibine kökleyip öylece penisi bekletirken boşalırım ve kızın enn dibinde sanki penisin başını vakum gibi emen hafiften bir his olur ve çok ayrı bir tat verir zevke, kızın içinden sanki penise ve tüm belden aşağılarıma meltem esintisi gibi yayılır zevk hissi, en şiddetli ilk kasılmadan sonra penis 2-3 saniye öylece kasılmış kalır ve çok şiddetli olur zevk, sonra her saniyede bir kez kasılır gevşer, 15 saniye bu şekilde kasılıp gevşer zevk ile hem penis hem t*şaklar... mastürbasyon yaparak boşalınca bu kadar şiddetli kasılma ve zevk olmaz, mastta sadece penisin baş kısmında zevk olur, dizlerde bacaklarda hafiften bi zevk hissedilir.. bir erkek penisteki hislerden boşalmanın başlayacağını hisseder ve tam olarak boşalmanın ne zaman başlayacağını kesinlikle hisseder çünkü tam boşalma başlamadan 2 saniye önce çok şiddetli bir orgazm kasılması ve şiddetli zevk sarar bir anda penisi, bu histen 2 saniye kadar sonra boşalma başlar boşalma dediğimiz aslında spermin penisten dışarıya fışkırarak akmasıdır..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

penis sayesinde boşalmanın hazzı hissi de muhteşemdr, boşaldığımda muhteşem bir zevk hissi olur peniste, rahatlama ve huzur hissederim, hafiflik hissederim... ama boşalmadan boşalmaya fark var zevk açısından, mesela bir mastürbasyon yaparak boşalma ile bir kızla ilişki esnasında boşalma arasında zevk ve his açısından dağlar kadar fark var, veya kızın eliyle okşayarak boşaltması ile oral yaparak boşaltması arasında da his ve zevk açısından fark vardır. mastta boşalırken zevk hissi sadece penisin baş kısmında hissedilirken, kızla sevişerek ilişkiyle içinde git gel yaparken vajina içinde boşalmanın zevki daha boşalmadan çok önce başlar, kıza ilk sarıldığında kokusunu hissettiğinde çok tatlı bir haz hissi başlar peniste ve hemen kalkmaya başlar sertleşir ama o sertleşme esnasındaki his çok tatlıdır, kızla sevişirken gıdım gıdım zevk hissi başlar bacaklarımda peniste, kızın içine ilk girince git gel yapmaya başladığımda git gide zevk hissi çoğalmaya başlar peniste, boşalma ilk başlayacağı anda penis iyice kasılır gerilir daha bir sertleşir başı şişer kütük gibi olur, boşalma başladığı an en şiddetli zevk ilk penissin başındaki ilk kasılmayla olur ve penisin başından penisin tamamına t*şaklarıma, dizlerime ve ayaklarımın ucuna kadar ritmik olarak sanki elektrik akımı gibi gider o zevk hissi, 20 volt elektrik çarpması gibi bir his eşliğinde dehşet güzel bir zevk hissi olur tüm belden aşağılarımda ama en çok penisin tamamında ve t*şaklarımda olur, penis boşalma esnasında bir kasılır bir gevşer her saniyede bir kez, bu her kasılma şiddetli zevk hissi olur ve tüm belden aşağılara yayılır.. kalp atışlarım hızlanır... k

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

58

Cevap

• SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 102
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.

Valla taşımak zor aslında. İkide bir elimizi oraya atıp şekli düzeltmek zorunda kalıyoruz. Olur olmaz zamanda kalkabiliyor. İnsanı zorda bırakıyor 🤣🤣🤣

2
    0 Yorumla
  • by_kowboy
    by_kowboy Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Sizde nasıl kilot tanga araya girip rahatsızlık hissi veriyorsa bazen bizede de sağa sola kayıp elimizle düzeltme ihtiyacı duyuyoruz. Bu fiziksel olarak. Bazen de öğle bir libido artışı duyuyoruz ki o an yanında bir vajina olsa içinden hiç çıkarmayasım geliyor. 😊

2
    0 Yorumla
  • 35-ÇILGIN-ADAM-35
    35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Yani bunu burada anlatmak uzun sürer ve açık yazmak kaldırılır bambaşka efso bişey anlattım zaman keşke benimde olsaydı diyeceğin türden çok acayip yani

0
    1 Yorumla
    • 35-ÇILGIN-ADAM-35
      35-ÇILGIN-ADAM-35
      +1 yıl

Tkq

Yorumla
  • blacklines
    blacklines Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.

Temelde kadın olmak ile aynı yani günlük yaşantıda cinsellik haricinde. Sürekli kalkıyor falan yok çok dertli diyenler abaza yoklukta varlıklar

1
    0 Yorumla
  • Muhammet35354270
    Muhammet35354270 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.

Çok güzel bı duygu da en iyi de orgazim olup boşalmak çok güzel bacaklar kasılıp anlatılamaz yaşanır yani

0
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Ota b. ka kalkıyor ya çok zor bir durum bizi anlamanız gerekirken bide sürekli triplisiniz

1
    0 Yorumla
  • Fibonacci00
    Fibonacci00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 83%
    +1 yıl

Olurolmadık zamanda kalkması dışında bi sıkıntı yok😀

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İnan bana istemezsin. Sürekli kalkan, kalkınca ilgi gösteren birinin olmaması, sık sık olmayacak yerlerde seni zor suruma sokması habire cinsellik düşünmeai. Aklını peynir ekmekle mi yedin.

1
    0 Yorumla
  • acayipadamm
    acayipadamm Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Etkilenince sertleşen ve saklamak için 40 takla attığımız bir şey işte

1
    0 Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.

Bilmem ki doğduğumdan beri hep benle beraber sen vajinanın olmasını nasıl düşünüyorsun

1
    0 Yorumla
  • PratisyenHekim
    PratisyenHekim Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Nasil ki vajinanizin verdigi bir duygu varsa bizimde oyle bi duygu

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.

İnip inip kalkıyor kafasına göre. Pekte iyi bir duygu değil.

1
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.

şöyle bişi 😂😂

1
    0 Yorumla
  • oziii444
    oziii444 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 62%
    +1 yıl

Valla kalkıyor kısalıyor vs önde hep bir harerket başkada sizle aynu asıl sizin nasıl acaba

0
    0 Yorumla
  • Muhdar
    Muhdar Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.

Hiç olmamazlığı olmadığı için bu duyguyu bilmiyorum burnunun olması nasıl demek gibi bir şey buda

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sürekli aşağıda hidrolik hortumu gibi uzayıp küçülen bir şey var ve sizin klitoristen hissettiğiniz zevk gibi zevk hissediyoruz okadar

1
    0 Yorumla
  • letshoulderpress
    letshoulderpress Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

iyi de bunu deneyimleyen zaten biz değiliz ki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben verebilirim sana 1 gun boyunca senin olsun djsjsjsjs

1
    0 Yorumla
  • ejderiderya
    ejderiderya Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.

Kalkınca inmesi zor. Diğer türkü şikayetçi değilim 😄

1
    1 Yorumla
    • ejderiderya
      ejderiderya
      +1 yıl

Ama karşı cinsin içindeyken başka bi güzel tabi

Yorumla
  • harun1905
    harun1905 Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

Her hangibi bir duygu yok vücudumuzda bir organ işte

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Valla değişikte ama gelip oyna bence ben de seninle oynuyayım😂

0
    0 Yorumla
  • serotonin_
    serotonin_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Çok zor ya sürekli kalkıyor sürekli bir yere sokma ihtiyacı hissediyorsun

0
    0 Yorumla
  • alfa__erkek
    alfa__erkek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102
    +1 yıl

Dayanılmaz bir şey ama sürekli kalkması sorun oluyor

0
    0 Yorumla
  • minikerkekk1
    minikerkekk1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 75%
    +1 yıl

Yok gibi bir sey benim 5-6 cm

0
    3 Yorumla
    • Arzuu27
      Arzuu27
      +1 yıl

Ahahahaha ciddi misin

Yorumla
    • minikerkekk1
      minikerkekk1
      +1 yıl

Evet zaten kullanmiyorum pasif gay oldugum icin daha da kuculsun istiyorum

Yorumla
    • minikerkekk1
      minikerkekk1
      +1 yıl

Sen anlat vajinanin olmasi nasil bir duygu , oyle bir planim var cunku benim 😅😅 ozzelden yazz hatta

Yorumla
  • SSvermiştim
    SSvermiştim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.

ağırlık yapıyo. koşarken sağa sola çarpıyo

0
    0 Yorumla
  • aşırımeraklıbirisi10
    aşırımeraklıbirisi10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Başa bele birde azgınsan hele

0
    0 Yorumla
  • Volkanİnanmaz1881
    Volkanİnanmaz1881 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 67%
    +1 yıl

benim ki çoğunlukla kalkık inmek bilmiyor

0
    0 Yorumla
  • ak3ar1
    ak3ar1 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 78%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.

Bir günlük ödünç mu vermek gerekiyor şimdi 😂

0
    0 Yorumla
  • Emremre0616
    Emremre0616 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Küçük Emre göz bebeğimdir tek mal varlığım

0
    0 Yorumla
  • aypipim
    aypipim Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Boşalırken aldığın o zevk var ya

0
    0 Yorumla
  • denge_x
    denge_x Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl

Ciş yaparken karsidan iyi😁

0
    0 Yorumla
  • Prestiqe01
    Prestiqe01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

İyi bir duygu elle tutulur bişey var yani

0
    0 Yorumla
  • lockerow35
    lockerow35 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Dünyanın en güzel duygusu :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

e vereyim eline oyna bi tadına bak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sekste sizi mutlu etmek en güzel duygu

0
    0 Yorumla
  • SarışınHukukçu
    SarışınHukukçu Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

E biz seni erkek sanıyorduk sitede.

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Güzel bişey. Rahatlıkla işeyebiliyosun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sıkıntı genelde koyacak yer bulamıyorum

0
    0 Yorumla
  • Alemdaralii
    Alemdaralii Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.

göğüs gibi düşün

0
    0 Yorumla
  • zibidygonzales
    zibidygonzales Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

al benim ki senin olsun :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sizinkinden pek farkı yok aslında o da organ bu da

0
    0 Yorumla
  • AsliBkts
    AsliBkts Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilirdi

0
    0 Yorumla
  • proofstriker39
    proofstriker39 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Baya güzel bir duygu

0
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Normal bence

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

cok iyi bi duygu

0
    0 Yorumla
  • GırgırAdam
    GırgırAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel duygu

0
    0 Yorumla
  • lopopoo
    lopopoo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

Memenizin olması nasıl bir. Duyguysa oyle

0
    0 Yorumla
  • İzmirliyiz34
    İzmirliyiz34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bende vajinam olsun istiyordum

0
    0 Yorumla
  • Maça-As
    Maça-As Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı.

Tuhaf bazen.

0
    0 Yorumla
  • BilenAbi
    BilenAbi Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Sorumluluğu çok.

0
    0 Yorumla
  • renkli_bukalemun
    renkli_bukalemun Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Normal durum

0
    0 Yorumla
  • birhosumagittin
    birhosumagittin Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Anlatılmaz yaşanır

0
    0 Yorumla
  • Azginboğaburclu
    Azginboğaburclu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Çok ozel

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sürekli kalkık çokta iyi değil

0
    0 Yorumla
  • kanarya001907
    kanarya001907 Takip Et
    Master Yaş: 56
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Güç iktidar

0
    0 Yorumla
  • mceviz
    mceviz Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Tarifsizz

0
    0 Yorumla
  • thescorpion
    thescorpion Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

bela

0
    0 Yorumla
  • Bilir_Kisii
    Bilir_Kisii Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Guzel his

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sokunca anlaarisn

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeklerr, penisinizin olması nasıl bir duygu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler, Penisinizin olması nasıl bir duygu? 30 cevap verildi
Erkekler, Penisiniz olması nasıl bir his? 40 cevap verildi
Erkekler, Penisinizin olması nasıl bir his? 40 cevap verildi
Erkekler, penise sahip olmak nasıl bir duygu? 28 cevap verildi
Erkekler, penisinizin kalkması nasıl bir his? 34 cevap verildi
Penisinizin olmasi nasil bir duygu? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni en çok ne geriyor?
  • Sevince nasıl olursun?
  • Bulaşıcı hastalık geçirdin mi?
  • Yakın misafirinize 00.00 sonra mutfak kapalı dermisiniz?
  • Yyeni crop ve eteğim nasıl?
  • Dünyada kurulan ilk 10 havaalanından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın kurulma gerekçesi, kurulduğu yıl ve önceki adı nedir?
  • Sizce Karadeniz ormanlarına maymun bırakılsaydı uyum sağlayabilirler miydi?
  • Gece gece sizi ne uyutmuyor?
  • Hakkınızı kime helal etmezsiniz?
  • Biri bana bundan alabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨