Erkekler, penisiniz kalkarken tam olarak ne hissediyorsunuz? Kontrol edebiliyor musunuz, yoksa farkına varmıyor musunuz?
Penisinizin kalkması nasıl bir his?
Penisinizin kalkması nasıl bir his?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sana bir şey diyeyim mi bombok bir his olmadık yerde rezil eden kafasına göre davranan bir varlık canlı mahlukat ne dersen. Gerekli yerde kontrol dahilinde kalkan değilde ota boka kalkan bir şey kimse gelip burada medeniyet parçalamasın sen medeni ben medeni kim ulan bu önünde askılıkla yürüyenler. Kabul edin erkekler o kadar da zor bir şey değil. Bunu kontrol edebiliyor gibi olana da medeni diyoruz. Ha merakını gidermek için diyeyim sürtünme hissi oraya kan pompalanması dokuyu daha aktif vücut parçası gibi hissetme duygusu vs vs bir olayı yok yani.
çok hoş çok heyecanlı bir haz ve çok sabırsızca bir his, bazen hoşlandığın bir kızı görünce kalkmaya başlar bu çok heyecanlı bir zevk hissi oluşturur peniste, kalktıkça o zevk hissi çoğalır, bazen çok yavaş yavaş kalkar 10 saniye sürer kalkması, bazen çok aşırı tahrik olunca 2 saniyede kalkar kazık gibi dikilir çatlıycakmış gibi bir his olur sertleşince ve çok çok hoş bir zevk hissi gelir, hafiften okşarsan o zevk hissi çoğalır, ayrıca penis kalkarken ağırlaştığını hissedersin kasılır kalktıkça kalk atışların hızlanır ve penis te de güm güm kalp atışı gibi zonklar hafiften. eğer yanında sevişeceğin bir kız varsa o acayip sabırsızca bir zevk hissi verir penise, hele o kızın yanaklarını öpersin önce o an aşırı tahrik olursun heyecan basar penis kasılır, penisin içinden sanki bişeyler akıp gider vücudunun içine ılık ılık... sen bir de ilişkiye başlayınca veya boşalırken neler oluyor bir bilsen...
Anlat merak ettim
hmm.. peki.. şöyle ki ; o ilk kıza yaklaştığında heyecanlanmaya başlarsın, kalp atışlarının hızlanmasıyla penis te kalkar, önce öpmeye başlarsın ssonra kızın kıyafetlerini çıkartırken heyecanın on katına çıkar, nefis memelerini ilk gördüğün ve avucuna aldığın anda penisin sanki pantolonunu delip fırlıycak gibi sertleştiğini hissedersin, zevk vermeye başlar sana, dizlerini çok hoş bir haz kaplar.. böyle hani bazen gerilirsin bacakların çok hoş olur aynen öyle bir hoş haz ama daha fazlası.. neyse kızın içine ilk sokmaya başladığında kızın içinin sıcaklığını penisinde hissetmek çok hoştur penisin başında zevk hissi çoğalmaya başlar kızın içinde ilerleyip dibine kadar sokup öylece içinde bekletirken ateş gibi sımsıcaktır yakar penisi ve o yakıcı sıcaklık penise çok müthiş bir zevk verir, o hissettin zevkin bir tarifi yok kelimelerle anlatılamaz.. o anda yaptığın herşeyde ayrı ayrı haz alırsın yani önce peniste hissettiğin zevk farklı yerlerinde de başlar, mesela penisini köküne kadar kızın
içine sokarsın, aynı anda kızın göğüslerini öpersin emersin okşarsın sıkarsın bu da ayrı bir zevk verir vücuduna, o kızın altında kucağında kıvranması inlemesi daha başka bir zevk verir, yanaklarından öpersin dudaklarında öpersin ayrı ayrı haz verir, vütün bu hazların hepsi peniste toplanır ve yine penisten önce t*şaklara ordan da bütün belden aşağılarına dağılır, kızın içinde hızlı hızlı veya yavaş yavaş git gel yaparak penisini kökledikçe peniste hissettiğin zevk git gide çoğalır çoğaldıkça çoğalır.. ara vermeden git gel yapmaya devam edersen zevk hissi gittikçe çoğalır, penis ve t*şaklar daha da gerilmeye kasılmaya başlar, penisin başı daha da şişer gövdesinden daha kalın olur, kızın zevk aldığını hissedince apayrı bir zevk almaya başlarsın... ve boşalma anı yaklaşır...
Peki madem böyle de erkekler neden ilişki sırasında sanki hiç zevk almıyorlarmış gibi bir tavır sergiliyorlar?
Boşalma anı dışında ses bile çıkarmıyorlar..
yani ses çıkarma inleme bende de yok boşalırken de ses seda çıkartmam. bence ses çıkartma kızlara mahsus bir hal yani içine giren şeyin verdiği hissi dışa vurma ihtiyacının neticesi bence kızların inlemesi.. ama hatunun inlemesi ayrı bir zevk veriyor.. sen erkeklerin de inlemesinden mi hoşlanıyorsun?
Evet...
birazdan boşalacam mastla bakayım ses çıkartacakmıyım dikkat etmedim aslında daha önce dikkatlice, ben daha çok böyle kendimi bacakarımı penisimi kasarak daha fazla sıkarak boşalıyorum bellki bir kaç kez ıııh ıhh ses çıkartıyorumdur.. boşalma zevkini de boşaldıktan sonra anlatırım, dinlemek istersen tabikide ;)
Anlatmak istersen anlat
ama şöyle bişey oluyor mesela kııznın içinde git gel yaparken sertçe hızlıca o an aşırı zevkten ve heyecandan çok derin derin ve hızlı hızlı nefes alıp veririm hafiften inleme gibi nefes sesi olur bir de düşünsene kaç yüz kere bel hareketi yapıyorum güç almak için derin nefes alırken ses çıkar.
boşaldıktan sonra yazarım şu an çatlıycak nerdeyse sertlikten sağa sola yukarı aşağı bir milim bile hareket etmiyor kazık gibi havaya dikildi boşalınca ancak iner bu..
Yazacağını sanıyordum
soyun yatağa uzan gözlerini kapat konsantre ol başla okşa oyna vs fışkırtarak boşal kalk duş al derken yazamadım.. mast ile boşalma zevki ile kızın içinde boşalmanın zevki birbirinden farklı, kızın içinde boşalmak haliyle çok daha fazla zevkli.. boşalmaya yaklaştıkça daha hızlı okşarsın ara vermeden, t*şaklarını da hafiften sıkarsın o da ayrı bir haz verir, artık o kadar gerilmiştir ki hem penisteki hem de belden aşağılardaki bütün kaslar, o kasların gerilmesi çok hoş bir zevk hissi verir her yerine, ve o kaslar gerile gerile artık boşalma ve orgazm anına gelirsin, o an peniste çok şiddetli bir kasılma olur sanki vücudunun içinden bişey penisi içeri doğru çekip asılıyor ve o içeri çekilme çok feci zevk verir, en şiddetli zevki peniste hissedersin o an, o ilk şiddetli kasılma 2 saniye kadar kalır kasılmış vaziyette penisin damarları patlıycakmış gibi şişer penisin başı da aynen patlıycakmış gibi daha da şişer, 2 saniyelik ilk kasılmadan sonra kaslar gevşerken t*şaklar spermi pompalar
penisten hızla fışkırır ve durur, sonra tekrar kaslar kasılır penis t*şaklar kalçalar bacaklar dizler kasılır 1 saniye sürer sonra yine gevşerken sperm fışkırır, böyle böyle 15 saniye kadar sürer boşalma.. boşaldıkça penisten bütün vücudunun içine doğru ılık ılık birşeyler akar sanki meltem rüzgarları gibi serin bir esinti hissedersin içinde, bacakların dizlerin çok hoş olur o an zevkten, kalbin fırlıycakmış gibi çarpar boşalırken.. sonra yavaş yavaş durulursun, kasılmaların şiddeti azalır, penis sertliğini kaybetmeye başlar ve bir süre sonra tamamen söner, gözlerin kapalıdır ve sanki ılık rüzgarlarla uçuyorsun gibi hissedersin.. kızın içinde boşalmayı da sonra anlatırım istersen ;)
Sürekli anlat dememi bekliyorsun ama
evet, yorum yap, fiştekle diye bekliyorum :)
Anlat o halde
aşka gelesim var şu an da ama şimdi uyumalıyım erken kalkmam gerekiyor yarın anlatırım ;)
Bu sefer bana söyletme sabah ilk iş anlatıyorsun :)
tamam. :) çok tatlısın.
giremedim o sebeple de yazamadım kuzum :( birazdan yazarım motive olayım önce
Tamam
merhabalar, yaşadıktan sonra anlatayım taze taze diye bekledim, bu akşam iki posta attım kıza ve çook çoook hoştu, boşalmanın zevkini hala s*kimde hissediyorum az az, hatun uyuyor ben de biraz sitede takılayım dedim sonra aklıma sen geldin yazacaktım diye ;) çok teferruatına girmeyeyim rahatsız olabilirsin, kızın incecik deliğine kütük gibi olmuş s*kin deliğini dayayıp bastım kendimi kıza zorlanarak girdi başı az bekleyip çıkarttım alışsın diye önce, sonra yine başını soktum az bekleyip çıkarttım, yine başını soktum çeker gibi yaptım az tam kızın içinden çıkacakken ani ve sert bir hamle ile ileri yüklendim ve köküne kadar girdi iyice bastırdım kendimi, offf sımmsıcakkkk birazda vıcık vıcık ama çook hoş bir his gelmeye başladı s*kime kızın içinde beklerken, hiç çıkartasım gelmedi ama kız inlemeye ve kıvranmaya başladı feci şekilde sonra git gel yapmaya başladım yavaş yavaş ve 2-3-4 derken git gide hızlandım makineli tüfek gibi kökleye kökleye vurmaya başladım, t*şaklarım şlaap şlaap
vurmaya başladı kıza, bir yandan göğüslerini avuçlayıp sıkıyorum bir yandan da sertçe vuruyorum kızın memeleri fırlayacakmış gbi ileri geri hopluyor ;) neyse böyle devam ederken zevkle boşalma anına yaklaştığımı anladım ve biraz yavaşladım, hızlıca içeri kökleyip biraz içerde bekleyip yavaşça çektim sonra yine hızlıca sokup biraz bekledim yavaşça çıkarttım böyle böyle kızın içinde daha çok bekleterek sımmsıcaklığını hissettikçe zevkimi artırmaya ve boşalmaya git gide yaklaştım, kız kendini sıktıkça s*kimi sıkıştırıyordu içinde, içinden çıkartmadan daire çizer gibi içinde döndürmeye çalıştım biraz s*kimi, boşalma anı geldiğinde çatlıycakmış gibi gerildi s*kim ve t*şaklarım bacaklarım telefon titremesi gibi bir titreme geldi kalçalarıma boşalırken fazla hareket edemeden şiddetli titremeyle kasılmayla boşaldım, kızın içine boşalırken sanki kızın içinden ılık ılık bişeyler s*kimin içine girip tüm belden aşağılarıma yayılıyordu sanki ritmik şekilde, serin bir esinti hissi de oldu...
Kaldırmak istemli ve istemsiz oluyor yani vücut kendi yapıyor bazı sebeblerden istemsiz mesela sabah uyandığın da dik olması gibi veya sen zihninle tahrik olarak yoğunlaşarak dikleştiriyorsun
ama inişi zor işte in dediğin de inmiyor ya zaman geçicek dikkatin dağılıcak ya da boşalıcan
hiç de iyi bir his değil. hele ki toplum içindeyse hapı yutuyor insan. kışın hadi sorun değil palto ceket kapatıyor da yazın gizlemek mümkün değil. önünde koca bir çadırla çok stresli anlar
Her hareketinin farkına varıyoruz , eğer dışarıdaysak , tüm sinyal oradaymış gibi hissediyorum , aceba aklından ne geçiriyor diye karşı cinsimin düüşüncelerini merak ediyorum. (Bazen cinsel istek olmadan kendiliğinden kalkar elimizde olmadan , genel de ise cinsel istek ya da uyarı olunca.) Cinsel istek ile birlikte kalkmışsa , kendimi üzgün hissederim , yalnızsam , eve gitmeyi bir an önce ya da inmesini sağlamak için farklı şeyler düşünmeye çalışırım en gıcık en saçma şeyleri getiririm aklımdan çıkması için :p
Kimi zaman güzel ,
kimi zaman hüzünlü ,
kimi zamana hadi in artık normale dön dediğim ,
sabahları ise kalkması , çok zevkli :)))
Bildiğin kendimizden ayrı bir yaratıkla yaşıyoruz biz :) Adam başına buyruk, asi, ota boka kalkıp durabiliyor. Hayatta sormaz kalkayım mı oturayım mı, uyuyayım mı? Kontrole gelince evet, sakin şeyler düşünürsen indirirsin, azgın şeyler düşünürsen kaldırırsın. Bazen de rüzgar eser kalkar, sabahları bizden bile erken kalkar spor yapar ve dimdik bizim uyanmamızı bekler, naz yapar, kapris yapar, karanlık, nemli ve sıcak yerlere bayılır, sanırsın turizm manyağı :) Ayrıca beyefendidir, seksi kadın gördü mü hemen kalkar selam verir. Eli sever, ağzı sever, kazı yapmayı sever, hobi sahibi yani eleman :) Ulan ne çekiyoruz biz bu elemandan yahu :)
Kalktıgını elbettekı fark ederız sen kolunu kaldırınca hıssetmıyomusun kontro olarak kalkmasına tam olarak kesın mudahale edemıyoruz aklımızı baska seye odaklarsak yanı onun kalkmasına neden olan seyı yok edebılırsek engelkeme ıhtımalımız oluyo kalkması benı rezıl etmedıgı surece severım mutıs bı hıs
bölye şeyler kan basıncıysa olur, yani anlayacan elini kaldırmak gibi bir durum yok ortada, farkına varılır, kontrol edilebilir mi, zor.
Zor diyorsun ya kontrol edilirse nasıl edilebilir peki
Uçuşa hazır heran istemsizce kalkıp durması kötü sadece bulunduğun ortam eger musait değilsen, ama uçuşa geçmeye hazırlanıyor ile başka şeyler düşünerek engellenebilir biraz olsun. .😊
aslında kötü neden mi ; şöyle kalabalık bir yerdeyiz ve kalkıyor insanlar görmesin rezil olmayalım diye şekilden şekile giriyoruz sence nasıl
tahrik olma neticesinde kalp atış hızları artar kan akış hızı artar ve sertleşir ama kontrol edemezsin kim bu zmana kadar kalp atış hızını kontrol etmişki biz edelim
-kule kalkış izni istiyorum
-pist serbest kalkabilirsiniz kaptan
-açılın kalkıyo tamam
-iyi uçuşlar tamam
Kontrol bizde değil işte uyarıldığın zaman oraya vucud tarafından kan pompalanir kan pompalanmasi ile kalkma gerçekleşir istedigin zaman kaldırabilirsin ama indiremessin 😃
İstediğin zaman kaldırabilir misin? Nasıl yani?
Ya şimdi birisini dusununce mesela ister istemez kalkıyor e dusunmeyi bilerek yaptığını dusun dusunce anında kalkiyorsa kalkmasını istedigin zaman dusunmen yeterli sadece bir ornek
Her düşündüğünde oluyor yani?
E yani dusunceye bağlı tabiki 😃
Düşünme ile kontrol edebilirsin bilinç altında bir duygu harekete geçirir. kalktıktan sonnra istek ve arzuların artar. baskı artar. inmesi iöçin bayan ararsın
farkına varıyosun tabi kontrol etmek için bir tuş bir buton yok kafasına göre takılıyor hain organ:) genelde rezil etmeye yönelik yapıyor bunu kötü bir his:)
Bazen olur olmadik yerlerde kaltimi kontrol edilmiyor😀😀
Kontrol edilmiyor, hafif bir gıdıklanmaya benzer his ile beraber oluşuğ tüm duygular ve hisler tamamen değişiyor.
Olmaması gereken ortamlarda olunca hiç komik olmuyor bence
tamamiyle kas kasılması ile olan bişey, sabah uyandıgımızda elimizde olmadan olur tüm erkeklerde
@Sansarius hacı abiii beni konuşturacaksın, o dalga metre full kastan oluşuyor, kan basıncıyla full kas olan o organının kasları kasılıyor ve ereksiyon hali alıyor. bir haberlerin kim oldugunu tartısmayalım.
@Sansarius
mehmetdemirr kusura bakma ama burada bilmeyen sensin kan basıncı ile kaslar kasılmaz sinirsel uyarı ile kaslar kasılır.
Evet kas ile ilgisi yok kan pompalanıyor.
Bende olmuyor o.. Bende sabah uyandığımda evde misafir varken daha salona girmeden misafirlere selam çakmak istiyorum.. Bende o utancı yaşamak istiyorum..
@Sansarius vur dedik sen öldürdün.. :))
@kadim8686 bende olmuyor demek ki bu.. Teşekkür ederim açıklama için
Farkına varıyorum tabi
Sıkıntı oluyor olur olmaz yerde kalkınca 😂
Gizleyemiyorum da kambur yürüyorum 😂
Pek kontrolü mümkün değil çok sıra dışı bir şey değil bazen idrara sıkışınca bile oluyor
Ne oldu oğlum olur olmaz yerde ve zamanda kalkıyon de hadi git yat uyuu
Seninki sulanıp isteyince ne hissediosan onun. Erkekçe olanı
kontrolsüz olabileceği gibi. kontrollüde olabiliyor.
hiç iyi bir his değil ya ondan sonra nereye koyacağımızı şaşırıyoruz
Farkına varmamak mümkğn değil ama kontrol edemiyorsun tam anlamıyla kalkışma oluyormolur olmadık yerde kalkıyor
Onu sokacak birnyer ariyoruz ya da bosaltacak bir durum. boslatabildigin surece guzel bir his bosaltamazsan kasilirsin
Ben kalkarken ne hissedilir demek istemiştim
Kontrol yok. Gidiklanma gibimsi bir huylanma ve bir yerlere sokma isteği 😁
Kalkinca hissediyoruz ama kontrol edemiyoruz.. cok tehlikeli oluyor malesef 😞
hıss ve kontrl edebılıyoz boxera sıkısmasından bı acısı var amam duzultınce gecıyo
Bazen bilemiyorum. bir bakmışım roket rampayı çıkmış :D
Heyecan ucuş karisik bir duygu arayiş var bir de
Farkına varıyorsunda kontrol edemiyorsun. o ayrı bir cumhuriyet ya 😊
Kesinlikle kobtrol disi bizim aklimiza gore calisiyor ama indirmek istedigimde inmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?