Süre yeterli gelmiyor olabilir veya eşin yeterince ilgilenmiyor olabilir. Veya klitoral orgazma alışmış bundan dolayı vaginal boşalamıyor olabilirsin... Bir çok sebebi var
Sadece bosalamiyorum demekle çözüm bulamazsın. Bunun bir cok nedeni var. Birde 8 yıllık esin. Ve 8 yıldır bosalmamissin. Esin hiç mi anlamdimi? Ve sen bu sorunu esinle hiç konuşmadın mi?
Muhtemelen eşin yeterli olmuyordur evlenmiş boşanmış bir sevgilim vardı oda aynı şekilde bu problemi yaşamış biz onla yaklaşık altı ay zevkle kaldık ilişkiye girdik hiçbir sorun olmadı defalarca orgazım oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Süre yeterli gelmiyor olabilir veya eşin yeterince ilgilenmiyor olabilir. Veya klitoral orgazma alışmış bundan dolayı vaginal boşalamıyor olabilirsin... Bir çok sebebi var
Vajinal boşalamyorum zaten
Farkındayım... Sürekli klitoral boşalmışsın öyle alışmış şeyin
Belki kocan da biraz iş bilmez ondan olabilir
Evet çok zevk veremiyor
Aynen bence de öyle... Yanlış seçim. Benim gibi tecrübeli biri lazım sana. Sularını seller gibi akıtacak 😉
Sadece bosalamiyorum demekle çözüm bulamazsın. Bunun bir cok nedeni var. Birde 8 yıllık esin. Ve 8 yıldır bosalmamissin. Esin hiç mi anlamdimi? Ve sen bu sorunu esinle hiç konuşmadın mi?
Tek cinsellik yaşadığın kişi eşin mi , yani daha önce yaşadığın olduysa onda da böyle mi oldu diye sormak istedim.
eşinizle beraber bunun yolunu siz keşfedeceksiniz yani bir şekilde bu olmalı demi?
8 senedir evlisin eşini istemiyor yani zevk vermiyor olabilirmi artık dokunması seni his vermiyor olabilir mi
Farklı şeyler deneyin, yapmadıklarınızı yapın
Eşininki kısa sürüyorsa senin bosalmana zaman kalmadan bitiyor demekki on sevişmeyi uzun tutman lazim
10 farklı erkekle yattım gene boşalamıyorum seks hayal ettiğimiz gibi değil erkek zevk alıyo anca klitoris okşarsa boşalırsın
Sana her sorduğumda keşfetmek için esrarengiz yeni bir yönünü bulacğmı tahmin ediyorum..
Sorum sendedir farklı şeyler dene
Orgazm olana kadar devam etmeniz lazım
Terapiste gidiğ derdini anlatacaksın
Nerede yaşıyorsun yardımcı olayım
Kocan işini iyi yapamıyor olabilir
Arzulamiyir musun sen kocanı
Arzuluyorum. ama olmuyorum sorun o
Kaç yıldır evlisiniz
8 senelik evliyim
Hep böyle miydin yani ilk yıllardan beriii
Evet hep böyle
Çocuk var mi peki sizde?
Var
Durulma dönemi gelmiş sizin artık yaş kaç peki
Nasl yani durulma 33 yaşm
Sayfa aşağıya doğru uzayınca telefon donuyor da acaba gizliden çıkayım miiii beni şey yapar mısınnn
Olmaz miiii
Kocan mı çağırdı 😂😂
Hayır giremedim
Neler yapıyorsun iyi misin
Akşamları neler yapıyorsun
Selâm haftada kaç defa oluyorsunuz
Selâm nasılsın iyi misin?
Nasıl gidiyor?
Ortada problem var, ya sende ya da eşinde
Ön sevişme yapıyor musunuz
Neden peki?
Bilmiyorum
Uzun sürmüyor diye mi yoksa istekli yattmadıpından mı bir sürü sebebi olabilir.
Uzunda pek sürmüyor çokta isteklide olmuyor evet
Anladım kaç yıldır evlisin ki? Bnde evliyim bu arada
8 yıllık evli
Demekki eşin yeterli olmuyor kaç dakika sürüyor
Bilmiyorum. ç9zemedim.8 senelik evliyim birtane olmadı
Muhtemelen eşin yeterli olmuyordur evlenmiş boşanmış bir sevgilim vardı oda aynı şekilde bu problemi yaşamış biz onla yaklaşık altı ay zevkle kaldık ilişkiye girdik hiçbir sorun olmadı defalarca orgazım oldu
eşine bunu söyle
Uzun süreli de olsa bosalmiomusun
hayal gücünü kullan
Ne kadardır evlisin
Bi trol daha
Pozisyon değiştir
Yardım mi edelim 😀
Yeni şeyler deneyin
Ne gibi
Yazarsam silinebilir yorum
Evli ve gelmiyon