Sağlıksız besleniyor olabilirsin meyve çerez filan bol tüket oldukça doğal beslenmeye çalış içkiden sigaradan uzak dur sinir stresten uzak dur yani kötü şeylerden uzak dur diyebilirim kötü alışkanlıklardan uyku ve yemek düzenini oturt daha sonrasında istersen spora başlayabilirsin spora giden insanlarda cinsel istek oldukça fazla olur ve hormon arttırır
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sporcular iyi vurucu mu oluyor ilk defa duydum cinsel isteğin onlarda fazla olduğunu...
Merhaba Mastürbasyon yapmak artık zevk vermiyordurTahlillerin normal görünüyor Bir psikolog yardımı alabilirsinBu düşüncelerden bir süre uzak dur sen düşündükçe birşeyler değişmezKendini zorlama sorgulamaBiraz zamana bırak düzelmezse destek al
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım bı tanecik ablacım. Bir yıldır durum bu 29 yaşına göre testesteron az değil mi eskiden duvara tirmanirdim 1 yıl öncesinde, bu düşüncelerden uzak durmak kolay değil arkadaş çevresi olsa bı düzenim olsa başka alanlara yönelirim ama yalnızlık cinselliğe davet ediyor adeta kamciliyor buram buram kokan kek gibi firindaki 🥲. Psikolog ne yapabilir ki ama zikini şöyle tut böyle tut kafana takma şunu bunu yapma diyecek oda diyebiirise..
Mmm cinsel birakilmaz hayal et dokun aynı masttan sıkılmışındır ya da artık sevişmek istiyon kendine yeni seks oyuncaklar al yastıkla yap kadin diye hayal et kendine seks partneri bul ya da
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Partner nerden bulayım ayol pazarda satılmıyor ya.
bısey sorucam o testı nasıl oldun ve östrejen ıle testerasyon testı ıstesem nasıl olurum hangı bölum bakıyor
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üroloji bakıyor canım. Yalnız geçerli bir şey söyle ki baksınlar cinsel isteksizlik ereksiyon olamama veya aşırı cinsel istek gibi söyleyebilirsin ve test yaptırmak istediğini söyle testeteron testi v. s. sonucunu da bana at emi.
Yaşım 29 o yaşlardaki normal değerleri öğrenmek istiyorum. İstersen özelden at ama senin sorun tam olarak nedir ona göre ihtiyaç duyabilirim değere veya duymayabilirim. Mesele durumum hakinda fikir yürütebilmek için doktorlar ezbere İs yapıyorlar.
Tamam banada o yaşlardaki normal değerler lazım işte. Doktor sinir araliginda olduğu için normal deyip gecistiriyorda... Duvarlara tirmanirdim ne hallere düştük şimdi.
Eskiden p*rno izlerken elimi değmeden bile zevk alıyor dört köşe oluyordum şimdi okşuyorum azar azar zoraki çok zor kaldiriyorum ve boşalıyorum ama tadı tuzu yok ablası. Eskiden elimi değmeden bile zevk alırdım ah o günler ah...
Yaş 29 akşam badem, fındık, dondurma, çikolata, muz, ceviz, bal bunlardan birisini yemem yetiyordu şehvetten kivraniyordum. Rus kaşarlar beni benden alıyordu gormemle şehvet beynine vuruyordu. Şimdi en güzel p*rno bile tahrik etmiyor gülüm. Kızı biri domalsa isim zor o derece.
Sanmıyorum canım 2008 den beri psikolojik ilaçlar iğneler travmalar atlattım bel altına hiç dokunmadilar benim ne olduysa geçen kış ayında oldu ah ki ahhhh...
Baktırmadim fakat bendede artık zevk kalmadı 6 gündür mastürbasyon yapmıyordum sırf rüyalanmayım diye mecburen yaptım ondada boşalırken zevk alamadım çok ender alıyorum masttan zevk ama gitmek lazım yinede nasıl teste soktular seni orada ne yaptın?
Soran
+1 yıl
Ereksiyon olamıyorum deyince kan alıp oradan bakıyorlar hormonlara böbrek değerlerine falan.
Cevap sahibi
+1 yıl
Sadece kanla bitiyorsa vay be onada randevu almak lazım da nasıl yapcaz bilmiyorum bildiğim kadarıyla randevu hattı çöktüydü
Soran
+1 yıl
182 den olmaz mhrs den veya e nabizdan al randevu durum su bu de hormonlarıma baktırmak istiyorum de... Banada sonucunu at.