Orgazma ulaşamadığını söyleyen kadınla ilişkim oldu gayette orgazm oluyor hatta defalarca olabiliyor. Kadınların etkilendiği, hassas olduğu noktalar var. Bunları keşfetmek gerekiyor. Seks sırasındaki performans elbette önemli lakin uzun süre yapsanda olmayan kadınlarda seks değilde keşfedilmeyen duygular daha önemli oluyor. Onların fantezilerini anlamak, sevişmeyi zamana yaymak, dokunsal yerleri keşfetmek ve ruhunu da okşamak önemli. Bu temasın ve seksin bütünlüğüdür orgazmı hazırlayan ve orgazm eden şey.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılulaşamayan değilde ulaşmakta çok zorlanan bir kadınım var. genelde tüm kadınlarda bu durum var bence... kendimde kadınımı tanıdıkça keşfettikçe taktikler geliştirdim onu orgazma ulaştırabilmek için, uzunca bir ön sevişme şart ve iki posta ilişki önemli orgazm yaşayabilmesi için... çocukken genç kızken yaşadığı baskılar, bastırdığı duygular, kendine dokunmaya, kendi bedenini keşfetmeye bile korkarak büyümeleri, erkekler hakkında veya ilişki ilk gece vs gibi konularda korkutulmaları vs zevk alabilmesini çok etkileyen faktörler arasında... bu duygularını değiştirebilmesi zaman alıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler paylaşım için
Cevap sahibi+1 yıl;)
+1 yıl45. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Farklı cinsel açlık çeken eşleri sevgilileri tarafından cinsel hazza ulaşamayan insanlardi
Ben geç boşalan iri ve kalın ve damarlı bir organa sahibim
Orgazma ulaşamayan insanlardi
Ciddi anlamda mutlu oldular02 Yorumla
Soran+1 yılDemek güven verilmeli ki rahat bıraksın kendini
- +1 yıl
Neler yaşadım Neler uzun zamandır hayatımda kimse yok bir tene bir bedene bir sıcaklığa hasretim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılulaşmayan diye bir şey yok. ulaştıramayan erkek var :d
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
ancak nedense bizler içinde bunu bulacağımız bayan yok :D
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. evet canım birlikteliğim oldu. bazı kadınlar çok zor orgazm oluyorlar gerçekten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldum, ilk orgazmını da benle yaşadı bir kaç tanesi. Tabi aşık da oldular bundan sonra. Çarpıcı ve unutulmaz seksler yaptım o kadınlarla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİri ve dolgun kadınlar zor orgazm oluyor ve bunun oralla ilgisi var :)
10 YorumlaErkek arkadaşını değiştirmeyi düşündün mü :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, en sonunda 1 saat araliksiz dans ettim
14 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Cevap sahibi+1 yılOrgazm edemedim istediğim gibi, uzun süre dilleyince kendinden geçti
Soran+1 yılDemekki oral ilişkide orgazma ulaşmayı kolaylaştırıyor , teşekkürler bilgi için
Cevap sahibi+1 yılOral yaparak çok daha kolay orgazm oluyor, rica ederim
Hepsini orgazma ulastirdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılo benim sorunum değil
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama partnerinizin böyle bir sorunu var ise
- +1 yıl
Uzun süreli birliktelik düşünmem
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDegisik bi soru
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet cok uzun yapsam da olmadi
00 YorumlaEvet
14 Yorumla
Soran+1 yılNe düşündün
Soran+1 yılKesinlikle stress kasma gibi durumlarla karşılaşa bilirsiniz
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam