Cinsel Yaşam Daha önce bakire bir kadınla cinsellik yaşadınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 (karınız, nişanlınız, sevgiliniz...) ? size nasıl hissettirdi? bakire bir kadınla olmak sizi o kadına bağladı mı? Daha önce bakire bir kadınla cinsellik yaşadınız mı? Cevapla Nişan Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bir çok defa birlikteliğim oldu açıkcası.. özel bir durum ve buna değer görülmek çok güzel.. ancak bir bağlayıcılığı yok kendi adıma 0 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Ben hiç ilişkiye girmedim çünkü kendimi eşime saklıyorum yani evleneceğim eşime ihanet etmemek için 0 0 Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet yaşadım ama bağlayan o değildir onun yaklaşımı ve hissettirdikleridir 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. sevgilimle oldu. güzeldi. 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl hayır gerektiğince yapmamaya özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu bı kadına bağlanmayı saglamaz 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Daha önce herhangi biri ile yaşamadım o kaldı. d 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Cinsellik yaşamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bir çok defa birlikteliğim oldu açıkcası.. özel bir durum ve buna değer görülmek çok güzel.. ancak bir bağlayıcılığı yok kendi adıma
Ben hiç ilişkiye girmedim çünkü kendimi eşime saklıyorum yani evleneceğim eşime ihanet etmemek için
Evet yaşadım ama bağlayan o değildir onun yaklaşımı ve hissettirdikleridir
Ben hicbir kadona baglanmsm * gecerim acimam.
sevgilimle oldu. güzeldi.
yaşadım. bağlılık vs olmuyor..
hayır gerektiğince yapmamaya özen gösteriyorum.
Bakire farklı bir şey hissettirmez
Şansıma hiç bakire denk gelmedi
Baglamakla ilgisi yok bunun 2 bakire oldu
Bakire kadınlar sexsi bilmiyor sıfır zevk
Bu bı kadına bağlanmayı saglamaz
Daha önce herhangi biri ile yaşamadım o kaldı. d
Hiç olmadı.
Cinsellik yaşamadım
Yaşadım
Oldum ve bağlamadı
bir yalana maruz kaldım
Yaşamadım