Benimle çok ilgiliymiş gibi uğraştı uğraştı sonra tek derdinin cinsellik olduğunu belli etti bana sözler verip hiçbirini tutmadı ama benim canım yanıyor ona şu an hislerim var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanlar bazen başından beri bildiği gerçeği görmek istemezler sonra ben ne kadar aptalım diyip ağlamaya başlarlar hayatım boyunca bak koskoca ömrüm boyunca bir insan beni kullanamadı çünkü ben izin vermedim :D sen izin vermediğin sürece kimse sınırını ihlal edemez aksi halde bu tecavüze giriyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapma be... erkeğin öyle fikirleri mi vardı? İnanmıyorum.
Bizden böylemi cevabı bekliyorsun? Sapık çok. Bir dahakine dikkatlice seç. Hadi, geçmiş olsun.01 Yorumla
Soran+1 yılBu gerçekçi yorum için çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılAy inan bende şu an aynı durumdayım maalesef ki unutmaktan başka bir şey gelmiyor insanın elinden
15 Yorumla
Soran+1 yılSana da geçmiş olsun. Konuşmak istersen yazarım ses de atarım kızım
- +1 yıl
Olur konuşalım
- +1 yıl
Çok iyi gelir
Soran+1 yılYazdım
- +1 yıl
Tamam
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi yerde okumustum sizi henüz s*kmeyen erkek kadar iyi dinleyici yoktur diye daha haklı çok az sey okudum:)
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nick01 erkeğe güzel kadına kötü gelir bu söz işte
- +1 yıl
Evet öyle
Cevap sahibi+1 yıl@Cerenimiss :))
Cevap sahibi+1 yıl@Nick01 klasik erkek
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. her erkeğin hedefi yatak odasıdır. bunu anlayın artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılYapacağın tek şey var. S. ktir et
04 Yorumla
Soran+1 yılYapacak başka bir şey kalmadı ağlaya ağlaya vazgeçmek gerekiyor
- +1 yıl
Niye ağlıyorsun ki
Soran+1 yılÇünkü hoşlandım hislerim oldu onu da bir şey sandım o da beni umursuyor sandım
- +1 yıl
Suçlu sensin ama burada. O gelip sana beni hayatının merkezine koy demedi hiçbir zaman. Aslında hiç kimse bize bunu söylemiyor. Biz bunu yapıyoruz. Sonra da üzülen taraf oluyoruz. Ama şunu unutma. Bu dünyada hiç kimse ve hiçbir şey senden önemli değil
Ne kadar sürdü ilişkiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılBana 2021 yılında yazdı ilk kez benle konuşmak için defalarca mesaj attı 3 yıl boyunca arkadaşımızı araya soktu en son ben de onu kabul ettim ki etmeseymişim keşke
- +1 yıl
Bazı erkekler istediğini alana kadar senin yanında olur istediğini aldıktan sonra bir çöpten farksız olursun maalesef
Soran+1 yıl@nick01teşekkür ederim sezenin de dediği gibi geçer inşAllah
Soran+1 yıl@Cerenimiss maalesef
+1 yılUnut gitsin be gardaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani böyle adamlar için ağlamaya değmez
00 YorumlaUnut gitsin
20 YorumlaNe sözü verdi
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece evde buluşmak istiyordu kaç kere dışarda buluşacağız diye söz verdi tutmadı kesin buluşacağız derdi sonra ya sessizlik ya da bahaneler. Bugün de en son seni arayacağım dedi aramadı saatlerce arayacak diye bekledim
Soran+1 yıl💔
Soran+1 yılİnşAllah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım