Lütfen mantıklı yorumlar yapın bu konuda konuşmaya ihtiyacım var psikoloğa da gideceğim önce size sormak istedim. Ben biriyle flört ya da sevgili olunca gerçekten sevildiğimden emin olamıyorum aldatırsa terk ederse başkasıyla olursa düşünceleri beni aşırı rahatsız ediyor ve bunun yanında bağlanmaktan çok korkuyorum o yüzden karşı tarafa direk bizden bişey olmaz sadece arkadaş olucaz tam fb değil cinsellikte yaşıycaz arkadaşça da takılıcaz ve asla bana duygusal bir şey hissetmeyeceksin diyorum. Böylece hem bağlanma sorunum ve diğer korkularım olmuyor hem de onu hiç düşünmüyorum kafam rahat ediyor. Yanlış mı yapıyorum neden böyleyim bilmiyorum ama çoğu gece buna ağlıyorum ama tekrar devam ediyorum. Ben neyim napıyorum ben lütfen bi yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İkisini ayrı ayrı yaşa bence ikisini aynı kişiyle yaşarsan kimseye güvenemezsin arkadaş olarak yaşayıp dostluk yapabileceğin biri olsunki önce o duyguyu bi gör hisset ondan sonra ilişki seviyesine gelicek kadar güvenirsen seversen zaten devamı gelir ama sen hem cinsellik hem arkadaşlık hepsini bi kişide yaşarsan zaten otomatikman devamıo imkansız hale geliyo kendi kendini kısıtlamış oluyosun sen duyguları bi ayır önce
016 Yorumla
Soran+1 yılYaaa çok mantıklı güzel konuştun.
Soran+1 yılAslında yaptığım şey tam olarak arkadaşça görüşüp takılıp konuşmak eğlenmek vakit geçirmek canım isteyince de onunla bişeyler yaşamak
Soran+1 yılBöylesi mantıklı gelmişti hem fb olmuyor hem de beklenti ve kaybetme korkusu yok duygu yok bağlanmak yok falan
Soran+1 yılNeden daha iyi olur ayrı ayrı yaparsam
Soran+1 yılCinsel hayatım neden daha iyi olur yani
Soran+1 yılDaha iyi işte çok ön planda olmasın zaten yoksa yollu gibi hissederim kendimi
Soran+1 yılNe yani zaten yollu muyum ben şimdi?
Soran+1 yılHayır
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. İlgiye açsın.. sectigin kişinin sana ilgisi olsun istiyorsun.. bunun içinde bedenini kullanıyorsun.. sonra kullanılmış ve atılmış bir mendil gibiyim diyip ağlıyorsun.. bu döngüyü bozmak istiyorsan bulunduğun çevre ve ortamı değiştir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkeğin aradığı ilişki modeli. Gel diyince geliyorsun git diyince gidiyorsun cinsel manada da doyuruyorsun. Kendini bu şekle alıştırdıktan sonra kadın iflah olmaz hayatından geçen erkek sayısı bir hayli artar
010 Yorumla
Soran+1 yılNapmalıyım yani ne demek istedin şimdi
Cevap sahibi+1 yılBir süre yalnızlığı seç hayatına iş arkadaşı vs dışında erkek girmesin. Biraz kendini topla kendini dinle
Soran+1 yılCanım sıkılıyor ama öyle
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşlarının sıradan erkek arkadaşlarının varlığı neden yetmiyor? Yatak konusu mu canını sıkıyor çünkü zaten yaşadıklarınla duygusal bir bağın yok
Soran+1 yılEvet herşeyi yapabileceğim bi arkadaşımın olması daha güzel geliyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılO tarz arkadaşlarının hiçbirisi kalıcı değil senden daha güzelini bulunca gidecekler veya birine aşık olacaklar gidecekler arada seni yoklayıp buluşup işini görüp gidecekler. Kullanılacaksın. Belki de kullanılma tarzı şeyler hoşuna gidiyordur eğer gitmiyorsa kendini kullandırtmamak üzerine hareket et
Soran+1 yılHayır asla hoşuma gitmiyor hem bende onu kullanmış oluyorum o mu beni kullanıyor sadece karşılıklı bir çıkar var burada..
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı bir çıkar olarak görüyorsan bu yaptığından neden vazgeçmek istiyorsun bu şekilde devam et istekli seni 😄
Soran+1 yılÇünkü aşk istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAşkı istiyorsan direk yatağa girme. Belli bir zaman dilimi koy merak etme aklı başında da hiçbir erkek 2. gün yatağa girelim demez. O da zamanın gelmesini bekler. Konuşmaların cinselliğe kaçar olmasınki erkek senden cesaret almasın onda beklesin. Zamanı uygun gördüğünde yatağa girersin. Cinsellik olmadan aşk olmaz ama sadece cinselliğin üzerine kurulu bir aşk da olmaz. Yatak olayını istediğinde işini görmek olarak değil sevdiği kadına dokunmak olarak görmesi lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Ciddi ve ozel bir konu
Bu konuyu seninle konusmayi tabi isterim
Kutum acik yazabilirsin bekliyorum simdi konusmayi baslatir acariz yarin yarindan snra diye diye icini rahatlatir aklindaki sorulari cozeriz00 Yorumla
+1 yılgüvenmek zorundasın dikkatli oku güven demiyorum zorundasın diyorum
karşılıklı sevginin ilk aşaması budur
013 Yorumla
Soran+1 yılAma bağlanıp sonra üzülmekten çok korkuyorum
- +1 yıl
sorun değil en azından yanlış bir insan olduğu anlayıp yoluna bakarsın
Soran+1 yılBilmiyorum bağlanmak korkutuyor beni ama bu yaptığımda öok yanlış iğrenç hatta farkındayım
- +1 yıl
ben birçok insanlar tanıştım hem gerçekte hem de intertnette çoğu sadece arkadaşımdı aşk olarak bakmadım ama emin ol insanlar hakkında çok tecrübe kazandım yani güvenmeden asla olmuyor bu işler güvenmeden değil sevgili arkadaş bile olamazsın
Soran+1 yılÇok doğru dedin herşeyin başı güvenmek aslında
- +1 yıl
o zaman sana şöyle bir tavsiye vermek istiyorum. eğer seni gerçekten sevmediğini anladığında üzülmek yerine gerçek yüzünü görmeseydim daha çok hayatımı mahfederdim diye düşünmelisin böyle düşünürsen en azından üzülmezsin
Soran+1 yılYaaa teşekkür ederimmm☹️
- +1 yıl
rica ederim hayatta bazılarına şans vermek zorundayız
bu şans eğer önümüze geldiyse onun dışındakilere şans olarak değerlendirmiyorum - +1 yıl
bu arada özel hayatına karışma lüksüm yok ama bu alışkanlığını bırakırsan iyi olur tövbe edebilirsin eğer bırakmak istiyorsan
Soran+1 yılPeki neden bırakırsan iyi olur dedin çok mu kötü bişey …
Soran+1 yılBende biliyorum yanlış ama kendime engel olamıyorum
- +1 yıl
bırakmak istemiyorsan devam edebılırsın bu senın tercihin
iyi olur dedim çünkü bazıları farklı şeyler deniyorlar ve ortaya bir çocuk doğuyor ve bu çocuğa bakan biri olmuyor
Soran+1 yılAyyyy Allah korusun ya en son isteyeceğim şey
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bence başarılı oluyorsundur ama sağlıklı bir ilişki değildir
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet değil zaten napmam gerek
Soran+1 yılÖyle biri mi kaldı
Soran+1 yılBu devirde
Soran+1 yılTabiki vardır ama çok nadir ya benim karşıma çıkmadı o da
Soran+1 yılHaklısın doğru söylüyorsun… bu yaptığım çok mu kötü bişey böyle
Soran+1 yılDoğru diyorsun istemiyorum aslında bana kötü geliyor ama başka seçeneğim yok
Soran+1 yılÇünkü korkularım var
Soran+1 yılDediğim gibi
Soran+1 yılSanırım haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılAma cinsellik yaşadıktan sonra da kaybediyorsun...
08 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Flörtünü ya da sevgilini
Soran+1 yılYooo kaybetmiyorum flört ya da sevgili olmuyorum ki arkadaş olup cinsellik yaşıyorum sadece
- +1 yıl
Başkasıyla arkadaş olunca, önceki arkadaşınla iletişimini koparıyor musun?
Soran+1 yılBirine aşık olmadığım sürece iletişim koparmam
- +1 yıl
O zaman yeni arkadaşlar geldikçe diğerleriyle ilişkiye girmeye devam ediyorsunuz yani...
Hiç böylesine denk gelmemiştim :D
Soran+1 yılHahahshshshs çok güldüm yorumuna 😅😅
- +1 yıl
Ama öyle, şey diyormuşum, her kadının 4 erkek alma hakkı vardır skldfjsflsfk
Gizli Üye(25-29)+1 yılHergün kendini s iktiriyon yani m ala çakıyor demek
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş
Cevap sahibi+1 yılZoruna mı gitti hakikatler 😂😂😂 s ürtük
Doktora git, spor yap, bitki besle
00 Yorumla
+1 yılolaylar farklı yöne gidiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılTam aradığım ilişki 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBşey derdim de neyse iyi geceler 🙏
031 Yorumla
Soran+1 yılSöyle?
Soran+1 yılSöylesene de hadi?
Cevap sahibi+1 yılÜzülürsün
Soran+1 yılSorun değil söyle lütfen
Cevap sahibi+1 yılGerek yok
Soran+1 yılSöyler misin lütfen artık
Soran+1 yılKötü bişey diyeceksin biliyorum söyle yine de
Cevap sahibi+1 yılBan yerim boş ver
Soran+1 yılKüfür mü edecektin
Soran+1 yılBaba
Soran+1 yılBana
Soran+1 yıl*
Soran+1 yılNiye küfür ediyorsun ben akıl danıştım burada yanlış yaptığımın bende farkındayım ne kadar kötü birisin
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkacak kadar cesaretlimisin?
Soran+1 yılNe alakası var
Cevap sahibi+1 yılAnlamıştım
Soran+1 yılNe demeye çalışıyorsun sen sanki çok iyisin kimseyle cinsellik yaşamadın burada böyle konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılYaşamadığımı nerden biliyorsun 😄
Cevap sahibi+1 yılBen iyiym demedim ama senin ne olduğun belli
Soran+1 yılYaşamışsın dedim bende zaten okuduğunu bi anla
Soran+1 yılSen hiç fb yapmadın mı kimseyle cinsel amaçlı görüşmedin mi? Ne bu yargılayıcı tavırlar? Sen yapmadım dersen eyvallah ama kendin yaptıysan bana laf etme hakkın yok burada kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılYapmadım yapmam da çok saçma çünkü
Soran+1 yılNeden saçma
Soran+1 yılİlla sevgili mi olmak zorundayız
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılKimseyle takılmalık görüşmedin mi
Cevap sahibi+1 yılHayır neden aynı soruları soruyorsun konuşmak istersen yan taraftan yaz sana çok güzel bi kaç kelime söylycem
Soran+1 yılAhahhshshsh burdan neden söylemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılHesabım kapansın istemiyorum
Soran+1 yılŞikayet etmicem söz
Cevap sahibi+1 yılGerek yok neyse bende gizliye giriyorum bb..
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece cinsellik için mi birlikte oluyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bağlanmaktan korkuyorum çünkü öteki türlü duygusallığa girersem sevgili olursam bağlanırım diye
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin peki
Soran+1 yılHayır işine bak ya
Cevap sahibi+1 yılSende isine bak o zaman
+1 yılBence en mantıklısı fb olmak zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa neden?
- +1 yıl
Çünkü Çıkar falan yok rahatlama oluyor bağlanma da olmuyor çünkü beklenti yok kafan da rahat
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun bende aynı kafada yım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYanli
00 Yorumla Sevgili olmamız şart
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgililiğe karşıyım işte anlamadın mı
Soran+1 yılHayır sağol
Knslm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi