Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Aslını istersen kadın erkek ilişkisinin temelli cinsellik üzerine kurulu hatta manevi değerleri çıkar aradan dünya bile buna dayalı ama belli bi ayarda tadını kaçırmadan
14 Yorumla
Soran+1 yılseks ilişkinin yanında olması gereken bir şey ama tek amaç hedef aktivite seks olan bir ilişki ya da evlilik olmaz. O ne öyle hiç sohbet yok arkadaşlık yok arada seks yap geç ama başka bir şey paylaşma keyif alma.
Soran+1 yılAynen bence de denmez yani. Hani hiç öpüşme koklaşma sevişme yok sadece mesajlaşıyorsun dışarda aktivite yapıyorsun diye sevgili olunmaz ama benim öyle birkaç ilişkim oldu canım canım eski sevgilim diyorlardı millete ben de diyordum ne sevgilisi lan üç kere kahve içtik öpüşmedik bile.
En İyi Cevaplar
+1 yılArada arzu olsun ya da olmasın ilişkinin her şekilde biteceğini söylemişsin. Bence yanılıyorsun. Bence ilişki bir emektir. Birine emek vermek zamanla onunla özel bir bağ kurup sevmene sebep olur. Elbette bu ilişki bir menfaar üzerine kurulu değilse tabiki. Onun dışında elbette ilişkilere yön veren sadece duygular değil libidodur. Hatta arzulamak duygulara da yön verir. O kişiyle daha ilgili olursunuz. Zamanla aranızda özel bir bağ oluşur. Ya da menfaatiniz sadece cinsellikse istediğinizi aldığınızda sıkılırsınız. Anlayacağınız bu tamamen ilişkiye nasıl baktığınıza bağlı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir bu genelde senin bahsettiğin insan türleri aklı bacak arasına çalışmamda engerek türler
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama genel piyasa öyle ilişkiyi tamamen cinsellikten ibaret gören tek derdi cinsellik olan hani sevgili yapayım kaliteli vakit geçirip bir şeyler paylaşayım olmayanlar.
- +1 yıl
Aynen az önce bir arabica da idim kahve içiyordum. Evet kız çok güzeldi yanındaki neredeyse kızı o arada götürecek yani o kadar aklı bacak arasında ama... Kızda istiyordu yanii
Soran+1 yılYa o an hormonal öyle olabilir ama böyle sağlıklı ilişki olmaz sadece hormonlarla.
- +1 yıl
Evet sana hak veriyorum ama... İşte genelde böyle senin de dediğin gibi kaliteli vakit Haz başka bir şey herkes şu an cinsellik le kendini ovutuyor yaşıyor bitiyor sonra başka başkaları vs gibi ilerlemekte
Soran+1 yılEvet ama ben kaliteli ve dolu biriyim hani ben derin sohbet kaliteli aktivite isterim sma piyasadaki çoğu erkek cahil basit. Yemek yiyelim uyuyalım avm gezip seks yapalım. Tüm ilişki anlayışları bu.
- +1 yıl
O zaman sana tavsiyem şu biraz daha olgun bitişini tercih etmen gerek
Sohbet muhabbeti olan yeri geldiğinde seni güldürecek eğlendirecek
Ve yeri geldiğinde seni derin düşüncelere itebikecek kaliteli ve olgun bir birey olmalı ergen ve ergen gibi olanlar sana uygun değil
Senin istediğin kaliteli zaman dilimi ve değer görmek değer verildiğini hissetmen zaten sonrası ilerliyor
Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
Soran+1 yılEvet ben de ona uğraşıyorum ama inan çoğu erkek çok mal ve ergen. Az biraz derin gibi konulsa davransa bile çoğu 3 buluşma olmadan amsalak olduğunu belli ediyor. Cidden böyle kaliteli konser tatil aktivite hobisi olan derin kaliteli erkek bulamıyorum yani maalesef. Var birkaç öyle arkadaşım sohbet ettiğim ama onlar da sanal. Exlerim hep yüzeysel mal abazan ergen tiplerdi. Ondan zaten birkaç haftada bitti ilişkiler ben sıkıldım çünkü.
Soran+1 yılZaten şimdi bana birçok erkek sarkıyor mesela mesajda sohbet ediyoruz ya hepsi 1-2 konuşmada eleniyor kafamda daha buluşmadan. Çünkü çok boş ve mallar hani uzun sohbet edecek donanımları yok.
- +1 yıl
Evet bu şekilde kişi ya da kişiler çok zor bulunur yani pırlanta gibi düşün bir bulursun asla o dostunu kaybetmek istemesin çünki sana olan saygısı değer vermesi sohbeti o kadar akıcıdor ki zamanın bile nasıl geçtiğini anlayamazsın işte gerçek dost bu kişidir arkadaşım
Soran+1 yılEvet var öyle erkek dostlarım ve bi tanesine ben ısrar ediyorum deneyelim diye ama o dostluğumuz bozulmasın çok değerli diye istemiyor yani. Doğru cidden sevgili olsak belki birkaç haftada ayrılcaz küscez.
- +1 yıl
Evet dost olunca bazı şeyler olmuyor benimde etrafımda var dostlarım
Genel olarak iş seyehatlerim çok ve çevrem de çak kadınlar var 1 tanesini anlatayım benimle çok ilişki istedi 4 yıl boyunca yapmadım dostluğumuz bozulacak diye ve beni engelledi kendisi
Sevgili olunca her şey çok çabuk yıpranan biliyor en iyisi çok az tanıdığın ya da tanımadığın biriyle ortamda vs bir birliktelik olsa daha iyi gibi oluyor san ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tamamen değil. Dediğin gibi yapmayan ve olmayan insanların ilişkisi çok tatlı oluyor.
19 Yorumla
Soran+1 yılYani hiç yapmamak da bence iyi ve övülecek bi şey değil ama sadece seks amaçlı motivasyonlu yapmak da saçma bence.
Soran+1 yılYani o insanı tek sevdiğim yer yataksa o insanı seviyor olmuyorsun.
- +1 yıl
İkisi de yanlış işte ve bu yanlışı yapmayan kişilerden bahsettim tam olarak
Soran+1 yılEvet inşallah bana denk gelir bana doğrusu denk gelmedi hiç hep iki uç ya tamamen Abaza ya da tamamen arzusuz.
- +1 yıl
İnşallah
Soran+1 yılSenin var mı mesela hiç yaşadın mı
- +1 yıl
Kendi mahremiyetimden bahsetmeye gerek görmüyorum bir de herkese açık şekilde
Soran+1 yılAbi ismin yok ki
- +1 yıl
Fotoğraf var pek bilmezsin belki ama bu bile bir şeyleri bulmaya yeter
Seks olmayan bir ilişki şerbeti olmayan baklavaya benzer. Yaşarsın ama tadını alamazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılKadın istemeyince hiçbir şey olmuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılAma bazen erkek istemiyor kadın istekli oluyor öyle örnekler de var yani.
- +1 yıl
O zaman kadın durmuyor zaten
Soran+1 yılYooo duran oluyor. Benim de iki ilişkimin sonu öyleydi ben sevgi dolu ve istekliydim erkekler soğuktu sonra gerginlik arttı bitirdik zaten ya da çevremde var böyle ilişkiler. Genelde bi taraf soğuyup istemeyince bitiyor zaten.
- +1 yıl
Sonuç benim dediğime çıkıyor sonrasında. Kadın istemeyen erkek olur mu
+1 yılcinsel olarak istek duymadığım bi kızla konuşmam bile ben
07 Yorumla
Soran+1 yılBence her erkek böyle
Soran+1 yılOndan arkadaş ayağına da yavşıyorlar zaten. Benimle başbaşa arkadaş diye görüşüp yavşamayan erkek olmadı
- +1 yıl
kızların da çoğu böyledir. sende böyle hissetmiyor musun
- +1 yıl
bende yavşamak isterdim doğrusu. güzel kızsın demek ki
Soran+1 yılYoooo gram alakası yok. Ben gram arzulayıp fiziğini beğenmediğim yüzlerce erkekle sohbet de ederim görüşürüm de arkadaş da olurum yani ama bana sarkar üstünü teklif ederse redderim. Ne alaka yani sadece cinsel istediklerimizle mi hayatta ilişki kuruyoruz. Ne boş birisin demek.
Soran+1 yılİşte ne mal olduğun belli yorumundan.
- +1 yıl
neden böyle hakaret ediyorsun ki ne gerek vardı
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. cinsellik dışındaki şeylerin de olması gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de ama çoğu erkek bunu sağlayamıyor. O kadını arzuluyor mesela tek derdi seks ama kadın tam ilişki istiyor çoğu kadın sadece seks istemiyor ondan da reddediyor erkeği.
Soran+1 yılYani genel olarak dediğim doğru olsa da ben 40 altı genelin hep Abaza olduğunu düşünüyorum ha 60-70 inde de karşı cinsle ilişkiyi sadece oynaşma seks gören yine var ya da 20 yaşında olup senelerce cinsellik olmadan sevgili olan da var. Benim genelde karşıma çıkanlar seks odaklıydı ama seks odaklı olmayan flört sevgililerim de oldu ama onlarla da yani duygusal romantik bir an yaşamadık düz arkadaş gibi takıldık ondan bana ilişki gibi gelmiyor yani. Sonuçta ilişki demek için arada arzu beğeni temas olması lazım yoksa düz arkadaş
Soran+1 yılYooo yani benim 20-30-40 çevremde birçok erkek var gram Abaza olmayan ama olan da çok var yani ondan yaşla alakalı değil diyorum karakter. kardeşim olan hep kardeşim oluyor evlense çocuk yapsa da ama ahlaklı düzgün olan hep düzgün oluyor yani aklı fikri seks olmuyor ya da seks için kendini rezil etmiyor. Aynı şey kadında da geçerli ama kadınlar genelde erkekler kadar rezil etmiyor kendini cinsellik için daha aklı başında.
+1 yılAşko çorba oldu
00 YorumlaEvet bence ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle sanki
10 Yorumla
+1 yılÖyle sanirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi
10 Yorumla
+1 yılİlişkide önemli tabi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem