Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılHerkes için değişir benim için aşk olsun cinsellik boyutu en fazla sarılmak öpmek olsun yeter bu arada buralarda çok abaza var be başka alan mi yok uygulamanin içine etmeyin
023 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim tabi cinsellik de bir boyut sonuçta herkes için evresi varda şimdi ne alaka abazalık ile bu soru nesine etmişim ?
- +1 yıl
Ya senle alakası yok ya uygulamada yorum paylasiyom dm abazalarla doluyor
Soran+1 yılha sen ulusa sesleniş tarzında abazalara sesleniş yaptım benim soru üzerinden şimdi oldu 😅 bende diyorum ne abazalık yaptı şimdi durup dururken sinirlerim yükseldi
- +1 yıl
Yok yok sakin ol senlik bisey yok devam kardeşim 😁😅
Soran+1 yılHahah eyvallah brom yalnız bak reklam broşür ve ilan ücretini artık bir kek ile çözeriz 😅
- +1 yıl
Ama bee hersey çok pahalı Bi kek ne kadar biliyon mu 😁hadi Bi teşekküre bitirelim
Soran+1 yılHaydaa yani hiç böyle bir pintilik böyle bir cimrilik beklemiyordum isme bakınca doğu kızı dedim eli açık olur bol olur bunun eli dedim ama neredeee 😄
- +1 yıl
Yok arkadaş ne el bolluğu domatesin kilosu olmuş kaç haberin var yok nerden olsun gecinemiyozz bro😁neyse hadi 1 kek feda edeyim maaşımdan ama içecekler senden hahaha
Soran+1 yılHahaha tamam kanka domates eyvallah da kekin içine domates konmuyor diye biliyorum hayır yanlışsam düzelt 😂
- +1 yıl
İmkansız bizim işimiz sen çok düşünme yorma güzel beynini amaa😉😁
Soran+1 yılHorozo sormuşlar demişler ki tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan? ben bilmem abi kekimi yer devam ederim demiş 😂
Soran+1 yıliçecekleri bana kitleyerek yaptın yine Jiyanlığını Welcome to Turkey economics hahah
- +1 yıl
Ekonomi mezunuyum bu arada 😁eyi okumuşum kalmışım biseyler dimi😉
- +1 yıl
Horoz iyiymiş😁
Soran+1 yılHaydaa bende diyorum ki bu hesap kitap bu cesaret bu feraset bu ekonomik dayanım nereden geliyorrr yok kapmamışsın direk yutmuşssun sen 😂
- +1 yıl
Ne sandın aslan parcasi😅
Soran+1 yılTabi iyidir iyidir horoz da bizim horozun hikaye biraz farklı olacak gibi çünkü keki yiyip geçemeyecek gibi duruyor içeceği de koltuğunun altına alması lazım sanki 😁
- +1 yıl
Bak ya herseyj bana kitliyorsun sen
Soran+1 yılSenin sanki pek horoz olma şansın yok gibi duruyor genetik olarak bro horoz olarak benden bahsetmiş olma ihtimalime ihtimal vermeye ne dersin 🤔
- +1 yıl
Kabuldur sen😁
Soran+1 yılYalnız şu abaza muhabbetinden ve benim sana fena halde ayar olamadan sonra böyle güzel bir sohbet?
- +1 yıl
Aynen teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim biraz olsun erkek ırkı hakkında bak böyleleri de varmış dedirtebildiysem ne mutlu
Kızlar Ne Diyor
+1 yılHayıer
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmazsa da olur diyorsun yani değil mi?
+1 yılOlabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir de yani ne kadar önemli gibi sordum
+1 yılAsil olursa olmazdir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler