evet. kusura bakma da ben beraberlik yaşamayacaksam benim bu kızla kardeşten ne farkım var? 2 aşkım dedik el ele tutuştuk diye sevgili oluyosak ben o zaman tanıdığım herkesle sevgiliyim o zaman anam babam köpeğim dahil tövbe tövbe.
Canım kardeşim duygu denen şey var. Hayvan değilsin ki onun anan mı baban mı arkadaşın mı olduğunu ayırt edesin. Aşk duygusu işte bu. Böyle kıyas mı olur
aşka inanmıyorum ki. aşk dediğin şey tamamen şehvete mana yüklemek. sevgi bir gerçek evet ama aşk ve sevgi aynı şeyler değil şöyle söyleyeyim sevgi artı şehvet eşittir aşk, ama ben işin sevgi kısmıyla ilgilenmiyorum, kaldı ki şehvet olmayan sevgi de gayet aile arkadaş sevgisidir, içine şehvet de dahilse adı aşk olur.
evet bak ne güzel dedin ŞEHVETLE senin dediğin şey şehvetim var ama önünü tıkıyorum bana göre bir şeyin önünü tıkıyorsan pek ala ona sahip olmayabilirsin de. kıza şehvet duyuyorsam beraber olurum, olamıyorsam sevgimi de şehvetimi de alır giderim başka kapıya, bi sonucu olmayan duyguları taşımaya değer görmüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlişkinin düzeyine gidişatına göre belli olmaz mı bu durum
İşte sağlam bir ilişkide nasıl olmalı sence? @ballliborek
Birini seviyorsan ve onu gerçekten arzuluyorsan istiyorsan yapmalısın evlenmeden de olur ya
Yani ankete cevabın ilki mi
Kanka dahil olmaz kanka kankadıt
Anladım ama sevgililer onu yaşamalı mı her fırsatta ve tadını çıkararak
Tabii tadını çıkara çıkara istedikleri zaman
Şuna ne cevap verirsin
1 saatlik seks mi yoksa yarım saatlik sert s2iş mi 🔥
Tercihin hangisi
Moduma göre ya ama daha çok yarım saatlık
Anladım sana bir kaç şey sormak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum sorabilir miyim burdan sorarsam uzar
Sor
Buraya çağıran hesabımı biliyorsun. Ordan yazarsan orada sorabilir miyim
Yazdım
Evet bütün ilişkilerde olmalı diyemem. sevgiliysek tabi ki ♥ ama kanka ile ancak kafamız güzel olursa belki.
Artık kankalar o iş için var
Kafan güzel olursa belkisini düşünmezsin de 🤣 hiç yaptın mı
et ete değecek ruhlar aleminde yaşamıyoruz
O nasıl bir mantık 🤣
Ankete cevabın ilki mi
evet.
kusura bakma da ben beraberlik yaşamayacaksam benim bu kızla kardeşten ne farkım var? 2 aşkım dedik el ele tutuştuk diye sevgili oluyosak ben o zaman tanıdığım herkesle sevgiliyim o zaman anam babam köpeğim dahil tövbe tövbe.
Canım kardeşim duygu denen şey var. Hayvan değilsin ki onun anan mı baban mı arkadaşın mı olduğunu ayırt edesin. Aşk duygusu işte bu. Böyle kıyas mı olur
aşka inanmıyorum ki. aşk dediğin şey tamamen şehvete mana yüklemek.
sevgi bir gerçek evet ama aşk ve sevgi aynı şeyler değil
şöyle söyleyeyim
sevgi artı şehvet eşittir aşk, ama ben işin sevgi kısmıyla ilgilenmiyorum, kaldı ki şehvet olmayan sevgi de gayet aile arkadaş sevgisidir, içine şehvet de dahilse adı aşk olur.
O zaman niye diyorsun 2 aşkım deyince el ele tutuşunca sevgili olunmaz diye? Bunları şehvetle yapınca bal gibi oluyormuş değil mi
evet bak ne güzel dedin ŞEHVETLE
senin dediğin şey şehvetim var ama önünü tıkıyorum
bana göre bir şeyin önünü tıkıyorsan pek ala ona sahip olmayabilirsin de.
kıza şehvet duyuyorsam beraber olurum, olamıyorsam sevgimi de şehvetimi de alır giderim başka kapıya, bi sonucu olmayan duyguları taşımaya değer görmüyorum.
Cinsellik olmadan ilişki mi olur mk
Ankete cevabın birincisi mi