Arkadaşlar bayadir birlikteyiz ve artık cinsellik yaşamak istiyiruz sizce bu ilişkiyi üst seviyeye çıkarır mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce yapmadıysan 31 yaşındasın, evlenince yaparsın artık, bu yaşa kadar beklemişsin zaten. Karşındaki de alacaksa alsın seni, sevgiliyken birlikte olmayın bu yaştan sonra da bir zahmet.
Eğer 24-25 yaşında bir kadın olsaydın, yaşa derdim. Hani sevgilin, evlenir misin belli değil, belki güzel bir anın olacak. Gençsen ve aşıksan ve içinde sevildiğine dair şüphe yoksa yaşanır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın ilişkiye girmeyin değersiz oluruz onun gözünde istediğini almış olur bana da sevgilim bunu teklif etmişti ben reddedince daha çok değer verdi ve yanlış düşündüğünü söyledi bizde Bayadır birlikteyiz eğer seviyorsa seninle evlenmeyi bekler bunun için sevmiyorsa vermedin diye gider zaten.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirinize daha da tutkuyla bağlanıyorsunuz. Birbirinizin tenini özlüyorsunuz bu da birbirinize karşı vazgeçilmez olmanızı sağlıyor. Kaşına gözüne aşık olduğunu unutmak kolay sen bide ten uyumu yakaladığın kişiyi unut yiyosa derler ya öyle işte 😌
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kişiler tatmin olur ilerisi olmaz gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılçıkarmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ne yalan söyleyeyim çıkarabilir de düşürebilir de. O performansa ve kafa yapısına bağlı.
41 Yorumla- +1 yıl
Bayağı bir kişi olumsuz yorum yapmış onlara göre cinsellik yaşarsan ilişkin biter hor görülürsün kafasındalar o zaman evlenenler cinsellik yaşadığı için mi boşanıp duruyor 😂 cinsellikte olgunluk işi ve bu konunun uzmanları bile ilişkiye renk kattığını söylüyor. Bunda ayıpsanacak ya da hor görülecek bir durum yok. Zaten ilişkiniz uzun süre ise bir şey olmaz seni sevmeye devam eder. Cinsellikten dolayı sevgi bitmez yalnış zihniyet ve hatalar yüzünden biter (aldatma, saygısızlık, şiddet, yalanlar vs). Yorumlarda olmaz diyenlerin çoğu kendileri yapıyordur adım kadar eminim.
+1 yılSağlıklı bir boyuttur ancak tamamen ona bağlamamak gerekir. Çünkü fizikselden ziyade ruhsal tatminlik daha etkilidir. Ruhuna doymadığın insanın görünüşüne acıkamazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ben Facebook'ta tanıştım birisiyle 2 hafta direkt pansiyona gittik sabah Ondan akşam dörde kadar Ver coşkuyu gitsin vur dibine dibine dibi dibi dibi dibi dibi dibi Eğlencenin
00 Yorumla İlişkiyi bitirir. Kadın açısından bir şey olmaz ama erkek istediğimi aldım kafasında olabilir
30 YorumlaÜst seviyeye çıkarmaz evlilik yoksa değerini düşürür.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çok anlamı var şunun...
Anlayan anladı diyelim 😁
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkarır, ancak sonrasında üzerinizde "seviştik, o halde evlenmek zorundayız" baskısı olmasın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin seviyesi mı oluyor? Mesela aşıksın cinsellik yaşayınca premium aşık mı oluyorsun? Hsjsjs
02 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle değil daha çok bağlanmak tutku gibi gibi
- +1 yıl
Cinsellik genelde TR kadınlarını bağlar. TR kültüründe bakire olmayınca başka birini bulamam düşüncesi olduğu için ilk cinselliğini yaşayan kadınlar bağlanmaya meyilli oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet güveniyorsanız çıkartır ama emin değilseniz sonu pişmanlık olabilir
10 YorumlaEvliliğe gölge düşüyor genelde cinsellik yaşanınca bırakılıyor insanlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Üst seviyeye çıkartıp zirvede bitirebilir de yani...
00 Yorumla
+1 yılEvet evrenimizin ötesindeki 5 boyutsal aleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eğer çiftler arasında uyum olursa kesinlikle çıkarır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılo kişisine göre değişir bazen bakip bi koklamakta başka boyuta taşır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır sırf cinsellik için kullanan taraflar var gerçekten sevmeyip
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusallık varsa çıkarır. İkimiz de istekliyiz evlenmek için can atıyoruz. 2 günde 1 fırsat buldukça deliler gibi beraberiz biz
00 Yorumla
+1 yılBence aranizdaki cekimi dusurur, ve sana olan bagliliginda azalma olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik için garanti olmaz, belki yapınca hoşuna gitmeyip, evlenmekten vaz geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye gir jc yıllık sevgilin yani seviyorsa bişey olmaz zirveye ćikar hatta iliskiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusal olarak vazgeçilmezi olmadıysan yaşamanı önermem
00 YorumlaÜdt seviyeye çıkarmıyor maalesef ilişkiyi öldürüyor cinsellik artık konular hep öyle kalıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani ilişki yaşayınca hep cinsellik mi konusucaz
- +1 yıl
@isimsiz12332 tabiki kardeşim birbirinize duyduğunuz sevgi bitecek yerini artık sadece cinsellik alacak
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bir tık değerin düşer eskisi kadar koşmaz peşinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılCikarmaz ayrilinca pişmanliktir
20 Yorumla
+1 yılÇıkartmaz. Ayrılık çanları çalar.
20 YorumlaSen öyle san kendını kandırmaya devam et
20 Yorumla
+1 yılDiblere inerse hiç şaşırma derim
21 Yorumla- +1 yıl
Arşa çıkarırım
+1 yılYakinda sktr eder seni
10 Yorumla
+1 yılAlt seviyeye dusurmesinde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kısmen evet :D Ama ters de tepebilir :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çıkarır mundar olur aşk
00 YorumlaYattıktan sonra terk etmeyeceğine eminsen güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Gerrizekalı iseniz aidiyet sahiplenme başlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki çıkartır
00 Yorumla Evet şampiyonlar ligine doğrudan katılırsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabi çıkarır, cinsellik olmadan olmaz..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki tarafında isteğine bağlı
00 Yorumla31 yaşındasın yahu yaşa tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAksine bitirir soğutur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında burada niyetler çok önemlidir..
03 Yorumla- +1 yıl
Mesela?
Cevap sahibi+1 yılBence cinsellik çok özel bir olgu, kimi sevdiği kadınla olmak ister, ve bunun hayalini kurması bile öyle bir heyecan yaratır ki; yaşadığında ona tattırdığın o güzel duygu için sarılıp huzurlu bir uyku uyumak ister ruhunu da duyurmak için;
Kimisi de sadece fiziksel bir tahmin peşinde elde ettikten sonra, o hevesi ve isteği zamanla değişkenlik gösterir..
Nasıl olsa başkasıyla da yaşarım duygusu ve içgüdüsü..
Cevap sahibi+1 yılPardon fiziksel tatmin olacaktı..
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet seni eskortluk seviyesine çıkartır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet nirvanaya ulasirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlt seviyeye de düşürebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn üst seviyeye çıkarır
00 Yorumla
+1 yılAlta düşürür
10 Yorumla
+1 yılİlişkiyi bitirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılevlenin..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılUst seviye ne demek?
00 Yorumla
+1 yılHavalara uçuşur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Nirvana olur
00 Yorumla
+1 yılTecrubene bagli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok daha güzel olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide çılarır
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olur peki daha çok bağlılık gibi mi nasıl olur?
- +1 yıl
Daha çok baglanırsınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi tek ben mi 3. günde koynuna girdim ya
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem