AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Saygılar üstad
Gshshdhd
ne yaşadıklarına göre değişir kimisiyle cinsellik yaşadığı için unutamaz kimisine deli gibi aşık olduğu için unutamaz belli olmuyo bu
Bu konuda erkkerden çok kadınların iyi mutlu edeninin peşini birakmaz zor bulduğu için 🙄😣
Mutlu eden nasil oluyor
Nasilmi bazi kadınların bunyelerı cok farklıdır bir tanesi bir tabak yemekle doyar bazilarida 5 tabak yer doymaz helede kocaları pısırık olursa kadinda sanaldanda olsa kolu kuvetli bulup mutluluğa devam eder kocaninda ruhu duymaz 🙄😏
Allaha inanan bir insan zina ve haramdan sakınır. Her kadin bir değildir. Herkesin icinde bir seytan var tabiki hepimizde hata yaoma potansiyeli var allab zinadan korusun
Erkekler ona herşeyi yaşatan kadından ayrılmazlar ki unutsunlar
Nasil yani her seyi yaşatan
Sadece bir yere girip çıkmak olarak düşğnme herşeyi işte
Her sey dedigin vazgecilmez olmak icin ne olabilir
Burdan yazayım da ikimizide taşlasınlar😂
Yahu sadece cinswllik olarak bakmadim o sadece bi kismi birde yasadigini unutamqmqsini anlamadim yasamadigi daha cok aklinda kalmaz mi
Kalmaz. Erkekler ilk okul öğretmenlerini neden unutmaz biliyor musun?
Neden
Üzüldüm buna ya illa yasamak mi gerekiyor yani cok sacma
Herşeyi ilk okul öğretmeni öğretirde ondan
Ne anlamqliyim bundan ogretnen gibi mi davranalim
Alla sen eklrmsin
sevgi ile alakalı seks ile değil
Varya cidden sonunda guzel bir yorum yab
doğruyu söyledim
valla yaşanılanlar unutulmuyor kim ne derse desin sadece eskiye dönmek istemiyorum 😏
Anladim. Yine de unutulmuyor diye yasayacak degilim. Sonra pismanlik okur
yani ona bişi diyemem yaşa ya da yaşama diye ama ben kız olsam yapmazdım
Ben yapmadim zaten ana iste cok fazla arzulutordu 1 sene boyunca hic yasamdik hep istekli hep arzuluydu bana karsi iste olsan dunyalarimi veririm falan filan diyordu
o an zevkle onu istiyodu ya da ver diye ima ediyodu muhtemelen
Olabilir, ama ciddiydik istemeler flaan olmustu. Yani illa cinsellik mi yasamais gerke unutmamasi icin yani o zaman o ask degil hormon ve zevk icin olur.
Merhaba
bu soruya göre her türlü unutuyor, ne farkeder. not : unutmaz
unutmak isteyen unutur cinsellikle alakalı bir konu değil
Aynen sevgi varsa eger cinsellik ikinci planda kaliyor
yaşamadığını unutur
Bende oyle dusunutorum ama herkes yasadigini demis yasadigi kadinla evlenir mi yoksa yasamadigi kadinla mi rvlenir
yaşamadığı
Bencede bana da oyle geliyor hep ister hep aklinda kalir diye
aynen bi yaşanmışlık yoksa kolay unutulur
Cinsellik yaşanan unutulmaz
Yasamayani unutuyor mu yani, peki seviyorsa
Yani bir noktadan sonra unutulur
Yq aralarinda guzel bir bag varsa
Olabilir belki
Ya yasamadigindan kastim duygusal bagdan bahsesitorum gittigi yerlerde gectigi yerlede falan
Analamadım
Yani yasamadi ama aralarinda duygusal bag var diyelim, mesela gittigi yerler birlikte gittigi mekanlar aklina gelmez mi
Aynı mekana gittiysek olabilir
Gormesi mi gerek tetiklenmesi icin
Yani hatırlatacak birşeyler lazım. Özelden de yaza bilirsin
Ya soyle sen kendi gozlemini degil arkadas cevrenden de gozlemledigim seklinde de cevap verebilirsin genel yani
Yani hatırlatacak birşeyler olması lazım
Diyelim ki kizla ciddi dusunutor evlilik o ne oluyoe
Unutulmaz
İkisini de. 😉
Hangisi daha degerli olur
Cinselliğe bağlı değil bence, kadının erkekle arasındaki bağa bağlı.
Mutlu oldum buna sadece yasamsdigi icin unutmasi üzerdi
kişisine göre degişir o iş
Nasil yani vazgecilmez kadin nasıldır
vazgeçilmez kadın sadakatli samimi yatak odasında hayat kadını salonda hanım efendi erkeginin yanında eş olandır
Guzel dediniz cidden oyle
Yaşamadığı kadın tabiki daha çabuk unutulur
Ama seviyorsa ya da asiksa
Aşıksa onu da unutamaz 😃
Yq aslinda 1 sene sebgiliydik hep cok isterdi ama ben istemedim cunku evlenmeden olmaz diyenlerdenim. Ve o asiriydi yani bana karsi cok arzuluydu
Anladım. Eğer pişmansa tek sebebi seni yatağa atamadığı için dir onun haricin de seni unutur
Yani atsaydi pisman olmayacak miydi valla cinsellik esittir asksa sizin kafayi hormonlar yönetiyor kalp degil.
Şimdi şöyle toparlamamız lazım konuyu. Sana hangi gözle baktığı çok önemli yani senle bir yuvamı kurmak istiyor yoksa sadece seni yatağa atıp cinsel ihtiyaçlarını gidermekmi istiyor bunu iyi anlaman lazım ilk baş da. Sence hangisi?
Benle hem yiva kurmak istiyordu hemde cinsellik ben anlamadım bundan birsey hdhdhd
Ne yapmak istediğini oda bilmiyormuş ki 😀
Evwt simdide geri donmek istiyor
Sen istiyor musun peki
Evet, anlamadigim sey su unutamadigi sey cinsellik anlari mi yoksa ona olan ilgi ve sevgisimi
O dediğin kişiyle cinsellik yaşadığına eminmisin?
Yasamadim onu soruyorum ya iste
Sen yaşamadın zaten biliyorum benim demek istediğim bu adam gidip başkasıylamı cinsellik yaşadı onu soruyorum?
Hayir niyeki
Sevgilin şu an başka biriyle beraber miş gibi anlatıyorsun da onun için soruyorum
muhteşem olan unutulmaz
Muhtesemden kasıt
çok geniş kavramdır kimi yaşanır unutulmaz kimi yaşanamaz unutulmaz
Ben yasamadim umarim unutmaz hdhd
bilemem
Aslinda unutmamamk her cinsel istek aninda aklina grlmesi degildi kastim gittigi yerlerde iste gectigi mekanlarda daha cok duygusal bag olarak da hatirlar mi birlikte olmamasindan kastim oydu
inanıyor musun bu duygusallık yalanına siz kızlarda var bu yalana inanarak yaşamak
Ne olucak birlikte mi olucaz evlenmeden. Evet cok arzuluyordu istekliydi ama ben istemiyordum illa bu mu sart yani sevgi ask bilmem bunlarin degeri yok mu hic? Asik olmaz mi yani cinswllik yasamadan bu kastın
ilişkinin ciddiyetine göre olur ciddi ilişki cinsellik değildir
Ciddiydik zaten ben ayrildim bir sebepten eger sadece cinswllik yasadigini unutamıyorsq hormondur o ask degil ask olsa duramazsin :)
seksle arkadaşlık kurmak isteyen ciddi ilişki aramıyordur
Yani ne anlamaliyim yasasaydi beni cok mu sevecekti sadece istekli aninda aklina gelen birisi olmak zaten istemem insan bundan ibaret degildir
sen onun gözünde ciddi biri değilsen o seni hatırlasa noolur hatırlamasa ne olur ne olsun istiyorsunki
Ciddiydik onu diyorum bende hatta geri donmek istiyor ailesi ile tanistik aileler tanisti evlilik planliyordu
Yaşadığını daha zor unutur
Istekli zamanlarinda mi hatirlar
Onun bir onemi yok
Ne peki onemli olan
Ne kadar kalbe hissettirdigin
Evet katiliyorum cinsellik hormonal bir istek her kadinla yaparlar ama sevgi her kadina olmuyor
Yasadigini
Ya yasamadiysa ama sevdiyse
İkisinide unutur
Kimi hep hatirlar ama kisilsel deneyimden ziyade gozlem ve kisisel deneyim olarak yorumlarsan daha yardimci olur
Kisisel deneyim
İkisinide unutur