Erkekler unutabilir mi: çok iyi, tutkulu bir seks yaşadıkları kadını akıllarından çıkarırlar mı?

Öncelikle ahlak bekçiliği yapıcak olanlar soruyu hiç cevaplamasın.
Bizim arkadaş vesilesiyle tanıştığımız bir çocuk vardı. Ben normalde çocuğu hiç istemiyordum ancak sonradan istemeye başladım çocukla gidip buluştuk. Üçüncü buluşmamızdı ve gece sonunda seviştik zaten. Sonrasında çocuktan ses seda çıkmaz oldu. Ben de amacının sadece cinsellik olduğunu anladım tabii ki. Bu arada dipnot ben gerçekten güzel, çekici, dişil enerjisi yüksek, bakımlı bir kızım. Zaten kendisi de yatakta beni ne kadar arzuladığını ele veriyordu delirmiş gibiydi. Zaten kendi ağzıyla da dedi ilk günden beri içimde ukde kaldın diye. Neyse sonrasında biz telefonda sık sık konuşmaya, muhabbet etmeye devam ettik. Tekrar buluştuk bir gün geçirdik ve tekrar seviştik. Tekrar aynı muhabbet oldu. Ardından bir hafta konuşmama tekrar konuşma ve buluşmamızın ardından şiir gibi bir seks yaptık. Yani o kadar tutkuluydu o kadar güzeldi ki anlatamam. Beni gerçekten mahvetti aramızda zaten çok ciddi bir ten uyumu var ve performansımız çok iyidi. Seksten sonra bana dedi ki biz senle daha demin neler yaşadık farkında mısın? Yani onun da aklında kaldığı belliydi. Sonraki günlerde telefonda konuştuğumuzda hep son yaptığımız seksin konusunu açmaya çalıştı. Hafızasında yer edindiği belliydi. Ben konuşmak istemiyorum orada yaşananlar orada kaldı falan deyip kapattım. Sonrasında dedim ki; belli ki sen ilişki istemiyorsun ama ben ilişki istiyorum ve sen takılmak istiyorsan olayı burada bitirelim. İlla ki takılmak isteyen kızlar da vardır git kendine onlardan birini bul dedim. Bu lafım üzerine çok bozuldu köşeye sıkıştı ve dedi ki; ama ben seninle yapmak istiyorum yoksa içimde ukde kalırsın.. Sizce bu dedikleri ne anlama geliyor ve seks te bu denli tatmin olduğu bir ilişkiyi bir erkek unutur mu yoksa aklına gelir mi?

Erkekler unutabilir mi: çok iyi, tutkulu bir seks yaşadıkları kadını akıllarından çıkarırlar mı?