Herkese merhaba
Erkek cinsellik yaşadığı kadını unutur mu sizce? Siz unutuyor musunuz?
Herkese merhaba
Erkek cinsellik yaşadığı kadını unutur mu sizce? Siz unutuyor musunuz?
unutur mu derken, bir geri dönüş umudundan mı söz ediyorsun yoksa hafızasından kaybolup gitmek mi? bu unutmak kavramı biraz derin bir kavram...
ben cinsellik yaşamadığım kadınları da unutmam. ama geçmişe baktığımda aklıma ilk gelenler elbette cinsellik yaşadığım kadınlardır. ama hiçbiriyle sevgili olmayı düşünmem. yaşandı bitti.
Peki çok iyi bir uyum ve performanslı bir seks sonrası bir erkek hala düzenli sevişmek istiyor fakat sevgili olmuyorsa sebebi nedir?
Sevgililer sahip gibi davranır. Erkekler sahip olmayı sever ama ait olmayı sevmez.
Erkeklerin cinsellik yaşadığı kadını tamamen unutması genellikle kolay olmaz çünkü yaşanan deneyimler duygusal ve zihinsel olarak iz bırakabilir. Ancak zaman, yeni deneyimler ve duygusal bağlar bu anıların yerini değiştirebilir veya zayıflatabilir.
Unutmak ya da hatırlamak kişinin yaşadığı ilişkiye, duygusal bağlılığına ve karakterine bağlıdır. Bazı erkekler için cinsel deneyimler daha yüzeysel olabilir, bazıları içinse derin ve anlamlıdır. Önemli olan, karşılıklı saygı ve samimiyetle kurulan bağlardır.
Eğer aktif bir cinsel hayatı varsa aklına gelmez ilk ilişkisi ama aktif ilişkisi yoksa geçmişte de baya kişiyle olduysa aklına büyük ihtimalle gelmez kimse yoksa o anları düşünür hayal eder falan ama öbür türlü zor bu kadın içinde aynıdır
Cevap
107Cevap
Dul biri olarak pek bir şey hatırlamıyorum ayrılığımızın üstüne 5 yıl geçti
bu süreçte çocuğumun gösterilmemesi kızın başkası ile evlenmesi gibi travmalardan dolayı hafızamda net birşeyler kalmadı
sevgi ve tutku hissini hayal edemiyorum çünkü o da bitmiş
Tabiki 4.5 yılın sonunda çocuğuma kavuştum şimdi sınırlı şekilde yeni kocası ile ve kızın annesi ile iletişim kurarak çocuğumu gönderiyorum alıyorum kızla anlaşmalı velayet işleri için mahkemede bir iki kez konuştuk
İlginç yani yaş 35 ana sınıfında yaşadığım birkaç hatıra bile aklımda ama ayrıldığım kadınla ilgili yüzeysel birkaç hatıra var hangisi ne zaman oldu onu bilmiyorum yemeğe gitti yaylaya gittik bukadar detayları hatırlamakta zorlanıyorum aklıma gelmeyince kafam kazan gibi oldu şimdi.
Kendim için söylüyorum unutmaz lakin buda biraz farklı unutmaz diyorum çünkü yaşadığım iki evlilikten iki cinselliği asla unutmuyorum ilki herşeyiyle asla ve asla unutmadigim halada benim için dünyanın en güzeli olan insan ikinciside zorunda kalıp hissettirmesemde bazen isteksiz kalmam yani nasıl desem kokmasi bakım yapmaması bakın güzellikten kastım değil beden temizliği ve hareket leri itici olması asla unutamıyorum
Yani cevap hem çok arzulu ve istekli asla unutmamamu nutamamm hemde beden temizli bakimi olmayan bir cinsel yaşamı unutmamam
Teşekkürler
Günü birlik bir ilişkiye, çok haz alması lazım ki unutmasın. Yoksa duygusal bir ilişkide unutmaz. Unutmamalı yani 😅
Duygusal bir ilişkiydi
Unutmadan kasıt nedir bilemiyorum, insanlar demans olmadıkça önemli olduğunu düşündüğü anları pek "unutmaz"
Kastettiğin şey "umursamamak" ise başka artık.
Umursamamak dan bahsettim evet
Keşke öyle deseydin o zaman 😁
1 senelik ilişkiydi bizimkisi. S*KS yaptığı kişiyide unutmaz diye düşünüyorum
Evet demans olmadıysa unutmaz muhtemelen. Ama sklemeyebilir..
Yani ağzına işedeğim ama umursamadığım kadınlar var. Kıyaslamaya çalıştığın şeyi anlayamıyorum 😂
Keşke umursasa beni :(
Bu isteğini anlayabilirim bak işte ama hayat böyle değil.
Umursamasını istiyoruz diye olmuyor 🤷
unuturum ama kadın yatakta çok iyiyse onu tekrar yazmak için tutarım asla çöpe atmam onu
ama o kadar iyi olması lazım işte
sanırım sen bu çoçuğa ilgisiin ama o sana ilgisiz dimi?
Eski sevgilim
WhatsApp storyime bakmış
Ebet ilgisiz
Evlenmek istemedi benle
neden peki?
sen onun ilki miydin
orada mısın?
O benim ilkimdi
peki hala seviyor musun?
Erkek her kadını unutabilir... Ama bir kadın vardır ki teniyle, kokusuyla, gözlerindeki davetle kazınır hafızasına.. Hele ki aralarında gerçek bir ten uyumu, tutkuyla atılmış nefesler, dizleri titreten bir sevişme varsa Çünkü bazı geceler sadece vücutta değil, hafızada da iz bırakır. Onun tenini başka tenlerde arar ama bulamaz Ve o kadının adı geçince bile vücudu tepki verir, nefesi değişir.
Yaz kardesım elimden geldiğince yardımcı olur nacızne tavsiye veririm
Beni hatırlıyor mudur halen diye merak ediyorum
1 senelik ilişkiydi
1 senelık ilişki derken?
Ayrıldık onunla
ilkokul hocalarimi hatirliyorum s2tigim kariyi nasil unutsyim
Hahahah
Layn 😃😃
kaçamak, yani günü birlik ilişkiyse unutur , uzun süren bir birliktelikte duygu beslemeye başlar, yani erkek kadınlar gibi duygusl bakmaz cinselliğe
Bence çok yapıyorsa unutur ama sayılıysa mesela iki elin parmağını geçmiyorsa hatırlayabilir ya da nasl yaptığı d aönemli alkol falan varsa gibi gibi
Unutur benim eskiler aklıma gelmez yani klmse vazgeçilmez unutulmayacak değildir yani
Tavuk s. kildigi kümesi unutmaz derler ama horozla ilgili böyle bir söz yok 😅🤣
Seks yaşadığı tek kadın ise unutamaz asla. Tek gecelik bir ilişkiyse kesinlikle unutur.
Unutmaz tabi ama duygusal bir baģ kurmaz çok yaşandi çok
hepsini değil de bazıları akılda kalıcı oluyor
Utanda var unutnayanda. Bu kisinin ne kadar duygusal bağ kurdugu ne kadar anlam yukledigi ile alakli.
Ben son yaşananlar dışında çoğunu unuttum ya zorlarsam az hatırlıyorum ama birçoğu yok
Unutulmaz anlar yaşatan kadını unutmaz kadın ateşli ve erkeğini mutlu etmeyi biliyorsa unutmayabilir hatırlayınca bile kalkar alet
Sürekli hatırladığım 2 kişi falan var. En çok düşündüğüm de, henüz o aşamaya gelemediğim, ve heralde gelemey2ceğim de biri
Unutmaz o yüzden ilki hanımla olacak olmalı başkasıyla yapıpta sonra ipin ucunu kaçırmak istemiyorum
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın isen eğer, unutmazdim seni kesinlikle
6-7 kişiyle oldum ama 3 kişiyle yaşadıklarımı unutamıyorum
Farklı insanlarla yaşamadığım için yaşadıklarıma kıymet veriyorum. Unutmuyorum yani.
Diğer kadınların veremediği performansı verdiysen unutamaz zor✨
Ilk başlarda aklına geldikçe tazeler taki öbürüne kadar
Kadın erkeğe zevk verdiyse unutulmaz anlar yaşattıysa erkek unutmaz ama sıradan bir cinsellik olduysa aklına bile gelmez
yeterince zaman geçerse unutur. ama duygu varsa hep bir anı defteri gibi bir kenarda kalır
Unutur tabi çünkü alacağını almış ne özelliği kaldı ki kadının
Ben unutmam ama genelde erkekler cinselliği yaşadıktan sonra bırakır algısı var bilemem...
Unutamayacak kadar güzel bir ilişki yaşadıysa unutmaz
Unutmam sen peki
Bende unutmadım hiç
Unutmaz arada aklına gelir mastürbasyon bile yapar
Hahah
Eğer iyi bı cinsellik yaşanmışsa her iki tarafta unutmazlar
Erkek eşi dışında yaşadığı cinseligi duygusal bağ kuruduğundan yaşamıyor
İlkse unutmaz birde tek gecelik değil de duygusal ise unutmamalı sanırım unutuldun
Nasıl biri olduğuna nasıl bir seks yaşandığına bağlı biri varki ben hiç unutmadım
unutabilir çok kişiyle beraber olursa
Oda doğru
Hayır. neden unutalım.
İyi unutulmadıysam🤣
AA olur mu güzelim 😏 o kadar harika şeyin ardından mümkün mü...
Unutur kandırır saf kadın cok hepsini nasıl hatirlasin
Unutuyoruz
Her yediğim tatlının hesabını yaparsam bir daha tatlı yiyemem ki😃
Başkasını mucuklayana kadar unutmaz xd
Kötü geçtiyse iz bırakmadıysa unutur
Adını bile unutur.
Kolay kolay unutulmaz
İlk kişiden haz alanı unutmaz
tam tersi kadın unutmaz.
Unutulur aslında ama bazen aklına gelir
Ben olsam unutmam aslında kimse unutmaz
Eğer ki ondan iyisi olmazsa unutamaz