Ben aşıktım.9 ay sevgiliydik herşeyi çok isteyerek yaptım.1 yıl olacak ayrılalı.4 aydır hesaplarıma bakıyor. sadece cinsellik için olsa gelirdi diyorum kavga ederek ayrılmıştık. sizce sadece cinsellik mi neden bakıyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)1 yılSevmiş demek ki tamam erkekler genelde seks yasadıgından soğur ama istisnalar da var
01 Yorumla
Soran1 yılNeden yazmıyor peki zaten sayfamda hep onunla alakalı paylaşımlar var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılSadece cinsellik için baksa da, bakmasa da, sen neden bunları düşünüyorsun?
231 Yorumla
Soran1 yılHala çok seviyorum cunku merak ediyorum
- 1 yıl
Sen bekaretini ona verdin sanırım?
Soran1 yılHayır İlki değiliz birbirimizin ama onu o kadar çok sevdim ki beni çok seven bi adamı düzenimi herşeyimi bırakıp ona gittim ben
- 1 yıl
Düzeninden kastın nedir?
Soran1 yılNişan yolundaydım ben. Herşeyimi bırakıp onunla oldum. sonra çok güzel ilişkimiz varken bununla ayrıldık. Benden sonra bi kızla oldu. Kız bana çok sardı Buda kızın ağzına etti benimle tekrar oldu. Oda herşeyi bıraktı yani. Çocukluktan tanışıyoruz zaten çok büyük bağ sevgim var ona karşı. Bakmasına anlam veremiyorum
- 1 yıl
Nişanlınla ne kadar birliktelik yaşadınız?
Soran1 yıl1,5 yıl
- 1 yıl
Nişanlını sevmiyor muydun peki?
Soran1 yılHayır mantık ilişkimdi
- 1 yıl
Mevzu bahsi olan arkadaş, sen nişanlıyken mi sana yürümeye başladı peki? Nasıl konuşmaya başladınız, olaylar nasıl gelişti?
Soran1 yılHayrı 2 ay olmuştu biteli nişanlanacağım kişiyle barışmak istiyordu ben bunla konuşmaya başladım bidahada hiç buluşmadım kendisiyle kabullenmedi başkası olduğunu hatta yattığımı onu hiç sevmediğimi beni bırakmasını söyledim
- 1 yıl
Sen ilk cinselliği, nişanlında yaşadın doğru mu anlamışım?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Son cinselliği de, bu arkadaşla yaşadın doğru muyum?
Soran1 yılEvet ama çok sevdim işte
- 1 yıl
Neyini sevdin mesela? Nedir seni bu kadar gurursuz yapan şey?
Soran1 yılOnunla herşeyin hayalini kurduk sadece sevgili gibi değildik biz. Arkadaş gibiydik çok evlenmek istedim onunla. ne bileyim işte Bidaha da kimseye aynı duyguyu besleyemedim
- 1 yıl
Peki ondan sonra herhangi biriyle konuştun mu? Ya da yakınlaşma yaşadın mı?
Soran1 yılKonuştum ama yakınlaşma yaşayamadım
- 1 yıl
Neden?
Soran1 yılUnutamadım onu çünkü yapamadım yapabilseydim çoktan unutmuştum belkide
- 1 yıl
Senden sonra kaç kadınla sevişti ve cinsellik yaşadı biliyor musun?
Soran1 yılBilmiyorum :)))
- 1 yıl
Neden kadınlığını bu kadar küçümsüyorsun? Neden gururunu hiçe sayıp, kendini ayaklar altına alıyorsun? Yakışıyor mu sana?
Soran1 yılBiliyorum başkası olsa asla bu karakterde bi insan değilim İnan, ama ona yapamıyorum kalbim her şeyin önüne geçiyor anlatmak çok zor bunu
- 1 yıl
Kaç yaşındasın ve onun yaşı kaçtı?
Soran1 yılBen 25 o 28
- 1 yıl
Tesettürlü değilsin sanırım
Soran1 yılDeğilim evet
- 1 yıl
Peki ailen veya arkadaşlarından, bekaretini kaybettiğini bilen var mı?
Soran1 yılNeyse iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılher şey olabilir çok takılı kalma bence yaşanmış bitmiş pişmanda olma sadece yoluna bak olmuyorsa zorlamanın kimseye faydası yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılBelli bir süre sonra unutur bakmaz artık her şey geçici bu hayatta
01 Yorumla
Soran1 yılGeçmedi bende…
1 yıl31 patlakikan sonra unutur
11 Yorumla
Soran1 yılKendi kişisel hesabım kendi profilim var fakat söz sayfası gibi düşünün kendimi paylaştığım bi sayfa değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çekiniyor olabilir mi?
012 Yorumla
Soran1 yılGurur yapma inat etme gel görüşelim lütfen dedim 2 hafta önce mesajı görüp sildi. Bana birdaha sana yemin ederim gelmiycem demişti ayrılırken
Soran1 yılAdamla yüz yüze geldim de bide o kaldı😂
Soran1 yıl😂😂😂
Soran1 yılYapamam onu Ya 🥺
Soran1 yılEngelleri kaldırmıyor
Soran1 yılAşığım…
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklere güven olmaz, işin sonu illaki cinselliğe gider
015 Yorumla
Soran1 yılKendi kişisel hesabım kendi profilim var fakat söz sayfası gibi düşünün kendimi paylaştığım bi sayfa değil Ben onu hala çok seviyorum merak ettiğim için sordum
Cevap sahibi1 yılAklı kalmış, tadı damağında kalmış olabilir
Soran1 yılNe yapacağım bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılMantığını devre dışı bırakma.. libido yükselince insan yanlış karar verebilir.. libido yükselince kendini rahtlat ve tekrar tekrar düşün doğru karar vermek için
Soran1 yılBenim için libido değil ki konu ben seviyorum 2 yıldır onu 🥺
Cevap sahibi1 yılAnladım.. onu sen bizden daha iyi tanıyorsun.. cinsel ilişkide sana değerli olduğunu hissettiriyor muydu, seni önceliyor muydu yoksa bencil miydi? Bu soruların cevabı kişinin karakterini ortaya çıkarır..
Soran1 yılHayır bencil birisi değildi ki
Soran1 yılGurur yapma inat etme gel görüşelim lütfen dedim 2 hafta önce mesajı görüp sildi. Bana birdaha sana yemin ederim gelmiycem demişti ayrılırken
Cevap sahibi1 yılBu soruları iyi düşün bence... Sana değer verdiğini hissediyorsan seni gerçekten sevmiş ve hala unutamamış olabilir.. vajinanı yalamaktan tiksinir miydi mesela?
Soran1 yılHayır
Soran1 yılAma benim kafamı karıştıran benden sonra başkalarına dokundu eminim. Buna rağmen unutamamış olabilir mö
Cevap sahibi1 yılYemin ettiği için geri dönemiyor olabilir, gururlu birisi anlaşılan.. düzenli bir cinsel yaşamınız var mıydı
Cevap sahibi1 yılCinselliğe düşkün müydğ
Soran1 yılEvet vardı
Cevap sahibi1 yılRutin bir cinsellikten sıkılmış olabilir, erkekler böyledir
Bilmem fotolar ne tarz hesabında
02 Yorumla
Soran1 yılKendi kişisel hesabım kendi profilim var fakat söz sayfası gibi düşünün kendimi paylaştığım bi sayfa değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özlemiş belki tek kaldı
010 Yorumla
Soran1 yılTek kalmaz ki o öyle birisi değil
Soran1 yılYazmıyor ama. Kendi kişisel hesabım kendi profilim var fakat söz sayfası gibi düşünün kendimi paylaştığım bi sayfa değil ben hala çok seviyorum merak ettim şaşırdım bakmasına
Soran1 yılİş yerini basıcam az kaldı😂😂
Soran1 yılAma çok özledim🥺
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAptalligindan
05 Yorumla
Soran1 yılUnutamamış mı sizce
- 1 yıl
Aptal ise unutmamistir
Soran1 yılBen unutamadım ne yapacağım bilmiyorum
- 1 yıl
Soruyu yanlış sormuşsun ozamam.
Bir kadın cinsellik yaşadığı erkeği nasıl unutamaz olmalıydı soru
Soran1 yılAma bakan o 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılUnutur
02 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl oldu hayatına Allah bilir yatağına kaç kadın girdi. Şaşırıyorum hala bakmasına
- 1 yıl
Yaparlar
1 yılIsırmayı özler
02 Yorumla
Soran1 yılKendi kişisel hesabım kendi profilim var fakat söz sayfası gibi düşünün kendimi paylaştığım bi sayfa değil Ki
- 1 yıl
İstiyor demekki emmek
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım