Sexting kadar yoğun bir konuşmadan ziyade, böyle fantezilerin rahatça konuşulduğu, şakayla karışık imaların tekliflerin yapıldığı bir sohbet aslında bahsettiğim. Ama saatlerce konuşmuşlar öyle düşünün.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
yani hafızasında durur ama unutmaktan kastın deger verme falansa tek basina yeterli bir sebep degil ama baska sebepten seviyo da olabilir
Hani aramızdaki sohbet güzeldi aslında, keyifliydi der mi düşüncesine kapıldım. Böyle biri kaçıyor diğeri kovalıyor sonra diğeri kaçıyor diğeri kovalıyor stili mizahlı falan :D
Unutmaz çünkü sürekli lazımsın ona sadece değer vermez
Sevdiysem unutmak epey zaman alır mesela birini 3 senede unutmustum şu an sadece gülüp geçiyorum.
Karşılıklı bir frekanst uyumu varsa unutulmaz kolay kolay
Yıllarca seks yaptıkları kadını çoluğunu çocuğunu unutuyor adamlar seni mi unutmayacak 😂
Biz onlara vefasız pez*venkler diyoruz :D
İstediğini diyebilirsin tabii ama sonuçta olan değişmiyor 👍
sexting geçici bir unsur ama yüz yüze konuşulmasını tercih ederim asla unutulmamalı
aksine daha çok bağlanır. neden unutsunki seks ilgi çekici bir konu
Herkes farklı bir şey söylüyor bazısı yaşamazsa unutur diyor.
herkesin düşünce yapısı kültürü farklı çünkü. kimisi kadını mal olarka görür. bedenine önem veriri. kimisi insan olarak görür.
hayır ben unutmazdım cunkı bunlar bır erkegın duslerı hayallerı kadınlarında aslında oyle neden denk gelmıssın unutasın aranıyom resmende kımse yok adam akıllı guvenılır doya doya yapalım
Bazıları o hayaller yaşanmadıysa unutulur diyor. Herhalde hayal gücüne kadar önem verdiğiyle alakalı.
hayal gücüne ne kadar*
Unutmaya bilir belki. Mesela yaşarsa birşeyler onu biraz zor unutur işte
Kimse unutmaz aslında unutmuş numarası yapar
Hoşuna gidiyorsa kolay kolay unutamaz.
Vermediğin sürece bence unutur
Aklında kalmıştır bahsettiklerini yaşayamadıysa
Sexting değil ama benim için özel fotoğraflar çektiyse unutmam galiba. Hiç öyle bir durumda olmadım.
Unutmaz adamsa:)
:D
Haksız mıyım sonuçta ne konuştuğun önemli değil karşılıklı anlaşma eğlenme zaman geçirme var dimi kaliteli
Valla kendisi bana kahve içmeyi teklif etmişti ben de kabul etmiştim. Ama birkaç kez hatırlatmama rağmen hep erteledi. Aslında biraz sinirliyim kendisine :D
Anladım kim bu yaa merak ettim ben kahve yi severim ben olabilir miyim :)
Üzgünüm :D
Ahaha uyuz :)
Teldemi getçektemi konuşulmuş
Mesajlaşma
Unutmuştur bile
Hayır unutmazdım unutamadım da öylesi de gelmedi hiç onca çevremde ki kıza nazaran başkaydı
Nasıl bir kız olsa öylesi de gelmedi dersiniz siz?
Onun gibisi mesela sende öyleymişsin rahat he şeyi konuşan sizde kestiniz mi iletişimi
İşte o nasıl biriydi? Konuşmaya konuşulur ama uygulamaya dökmek konusunda sınır çekmiştim ben. Onun dışında keyifli olduğunu hissetmiştim konuşmamızın. Çünkü hep mizahla doluydu eğlenceliydi
Senin gibi senin rahatça konuşup zevk aldığın arada şakaya vurup beraber gülüştüğümüz ama arzularımız deli gibi olan birisiydi
Belki de sen ondan daha iyisin bende senin konuştuğun kişiden hayat başka insanlarla da karşılaştırıyor böyle
Tutkuları olan biriyim ona da gösterdim ama dediğim gibi uygulama konusunda hep set çektim. Tatile adaya mı gitsek falan derdi :D ben de hangi vasıfla derdim :D hangi vasıfla istiyorsun yani falan. İşte bir gün işleri varmış gel dedi sinema yapalım birkaç saatliğine. Kısa günün karı dedi. Ben de ben fragman sevmiyorum bana filmin tamamı lazım dedim güzel lafmış dedi hoşuna gitti bu tarz şeyler.
seninle konuşabilir miyiz?
Konuşuyoruz zaten?
Hayır gizliden çıksam?
Bence burası iyidir
Unutur niye unutmasın
Yenisini bulunca unutur
Unutur, ama daha fazla detay lazim tabi ki net cevap vermek icin
konuştuğunu unutur yaptığını unutmaz
Bolca çaktıysa unutur
hayir
Unutur
Unutmaz
unutur
Unutmam
Evet unutur
Bazıları unutulmuyor
Unutulmayanlar nasıl oluyor?
Öncelikle cinsellikle başlıyor ama sonra duygusal bir şeylerde oluşuyor
Ben de öylesinin olmasını çok isterdim. Ama kendisi bana kahve teklif etmiş olmasına ve ben de kabul edip birkaç kez hatırlatmama rağmen hep erteledi.
Genelde sebepsiz yere engellemeleri insanı rahatsız ediyor
Engelleme?
O her zaman ben engellemiyorum onlarda engelliyor
Sevmiyorsa evet
Nasıl fanteziler
unutmaz