Benim 149 bmp ya 😇 böyle olan var mı? Maraton gibi
Normal mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim 149 bmp ya 😇 böyle olan var mı? Maraton gibi
Normal mi?

Şuraya sadece yorum yazıp xper almak için yazıyorsunuz. Cinsel ilişki sırasında epinefrin salgılanmaz. Epinefrin sadece tehlike ve stres anında salgılanır. Halk adıyla adrenalin yani. Ancak cinsel ilişkide böyle bir şey söz konusu değildir. Çünkü cinsel ilişki içinde ne stres ne tehlike barındırır. Vücut ilişki sırasında önce östorojen sonra testoteron sonra oksitosin (aşk hormonu olarakta bilinir) ve en son olarak serotonin salgılanır. Bütün bunların yaşandığı en uç noktada da zaten boşalma diye tabir edilen orgazm yaşanır. O kalp atışlarını ölçen cihazın adı da defibrilatör değil. Holter cihazıdır. Kalp atışlarına gelince gayet normal çıkması bu seviyelere ama sonrasında ne kadar zamanda eski haline geliyor bunu gözlemlemek lazım. Eğer 30 dakikanın üstüne çıkıyorsa belirli rahatsızlıklar olabilir
Bu ne sinir :)
Normalse devam edeyim ben ☺
Yok sinirli değilim merak etme :) Normal ya da anormal diyemem ilişkiden sonra ne kadar sürede düştüğüne bakmalısın
Ona hiç bakmadım :( 30 dk da eski hale gelirse iyi diyordun diyelim ki gelmedi hala küt küt ama 149 değil de 110 larda hala durmadı 50 dk da da ne olabilir peki?
Sadece 110 larda kalıyorsa belli bir süre daha bu tansiyonun yükseldiği anlamına gelir ki limonlu su içersen hemen düzelir zaten
Çok teşekkür ederim💕 doktor gibisin ☺
Çünkü öyleyim
Aaaa pardon :) biz de tereciye tere satmışız :) nereden bilelim defiblator ne 😅 cidden bilmiyorum yorumda yazdı arkadaş bende program önerdim bizimki eğlence amaçlı tıbbi değil :)))) yanılma payı vardır
Ben ona takılmam ki hatta insanların araştırıp bilinçlenmesi hoşuma bile gidiyor ama toplum olarak başım ağrıyor ilaç alayım grip oldum antibiyotik alayım diyen bir toplum olduğumuzdan ve hastanelerde bundan dolayı dolu olduğundan artık bir zaman sonra insan yükseliyor böyle. Antibiyotik kafaya göre alınmaz. Ağrı da hastalık değil semptomdur yani belirti. Sadece bu bilinçte olun yeterli. Kırdıysam da özür dilerim mesleki şeyler işte naparsın
Anladım yok kırılmadık bence :)
Teşekkür ederim
Daha tahrik aşamasında başlar adrenalin salgısı, yani doğal epinefrin.. e normde 80 ila 100 arasında olan nabzın, seks sırasında defibrilatörün başını döndürecek rakamlara ulaşması çok normal değil mi☺️
Normalse devam 🤣 kalpler atsın 🫀🫀🫀🫀🫀
😅😅😅
Yok canım sonuna kadar
Teşekkürler 🤗
Cevap
8Cevap
Benim pek hızlanmıyor, en fazla 90 gördüm bu güne kadar
90 çok az ben normal konuşurken 90 kere atıyor kalbim
Oooo kalpsiz adam 😛
😛
ohooo ablacım sesini duyuyorum resmen iyi normalmiş en azından ama bunu seks esnasında nasıl EKG aldınız :DDD
EKG değil ya telefondan aplikasyonunu yukluyorsun parmakla kamera sensöründen ölçüyor soluklanirken ölçtüm
Değişmiş olabilir arayüzü vs dur "kalp atışı ekranı" yukle play store da bulamadım kendi ptogramimi bu da güzel
Sesini duyuyorum dedigin şey neydi?
Yok bu öyle güm güm ses çıkarmiyordur
Steteskopla dinle 🤗
😄😄 gumlet sevgilinin kulağına
180 gördüm max ben canım zkzkxmdösöödl
Cokmus of
https://www.tiktok.com/@fasoaga__/video/7273894373933272325
çabuk sıhhıyeyi çağırın, çabukk 🙈🤣
Fazla heyacan yapıyorsun
Aynen
90-150 arası değişiyordur muhtemelen.
Yasak aşk ollursa 200 yapar
Eşimle yapıyoruz
Yok artık
Eşim zaten heyecanlandırıyor
O an odagimi degistirmem
Ey maşallah
Çok mu ya gerçi ben bayılacak gibi oluyorum nefes nefese ne bileyim normal diyorlar☺
Bayılacak gibi mi oluyorsun ohaaa ne ateşliii 🤭🤭🤭🔥🔥 bilmem ki ya 😅🤭
Yoruluyorum ondan galiba motor gibi kalp atıyor
E yani tabi ondandırrr vay be 🤭🔥🔥 sevgilin mi eşin mi çok şanslı he 🤭😏
Eşim 🥰
Ay ne güzel ya darısı başımıza
Amin.
188 bmp 😃😃😃
Off o ne ya
😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?