Cinsel Yaşam 165 48 fizik cinsel ilişkide nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Zorlanır mı? Çekici midir? Anlatınn 165 48 fizik cinsel ilişkide nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. boy önemli değildir, 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl çok minyon olduğun için biraz heybetli birisi seni zorlayabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zorlar derken nolur Yorumla SertKaan +1 yıl ? Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 48 miiiiii bu nasıl bir kilodur yahu. çöp insan gibi. biraz kilo al yahu bu nedir. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaa ne yaaa Yorumla Soran +1 yıl Napayımm ama alamıyorum kiii Yorumla builder +1 yıl yahu adam sana kırılacaksın diye korkar dokunamaz bile. Yorumla Soran +1 yıl 🙈😊kibar davransınn ona göree Yorumla builder +1 yıl tamam özel teklifte bulunalım senin için. lğtfen nazikce mik aşırı gitme diyelim Yorumla Soran +1 yıl Ahahaa ya ben sert istiyosam.. Yorumla builder +1 yıl sert için elverişli değil vücudun :) Yorumla Soran +1 yıl Banane elverişlidir niye değilmiss Yorumla Soran +1 yıl Nolur sert yaparsa Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Rakam olarak iyi ama görsel olarak nasılsın kalçaların basen kısmın nasıl görünüyor 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok zayıf değil mi 🤔. Göğüs kafesinde ki kemiklerin sayılıyordur yaa 🙄 0 0 Yorumla
SanalseksSever Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Biraz zayıf sanki ama. istekliysen güzelsen partnerini coşturabilirsin 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Tam ziggmelik, Cook iyi... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok ayıp Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendinizi pazarlamayı ne zaman birakirsini, bilmiyorum burdaki abaza sünepe heriflerin ilgisi seni tatmin ediyor cidden? Eziksin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kes sesini be kıskanc. sadece soru sordum bos yapma Yorumla Soran +1 yıl Alakası bile yok bunu ben baska kimseye soramam sanane ya? Kadın karının düsmanıdır seni hain kal takkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyini kiskanicam pardon? Hem kaşar hem ezik anladık askim en bacım en gevase sensin uza Yorumla Soran +1 yıl Kasar da ezik de sensin o ağzını topla ilk önce Yorumla Soran +1 yıl Gevase senin kendindir sülalendir o ccc de fol sorumdan o r s pu Yorumla Soran +1 yıl Kıskanmıssın belli canımm hadi s i eeeeee orsplarla isim yok benim hadi hadi salyalarını akıtma daha gazla havlama k ö pekk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyini kiskanicam ki ezik oevladi görsel falan bir bok yok boş yapma hadi ordan Yorumla Soran +1 yıl Ya kessssssss sssssi k tirre de f ollll at ağızlı ke vaseee def ollll hain kadın düsmanı Yorumla Soran +1 yıl O c sen ve anandır p i ccc evladı Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Her pozisyona gelir zayıf kadın. Süper merak etme. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🙈☺️🫢Hep kucağında tasısın o zaman prenses gibiii Yorumla kingkong17 +1 yıl Kucakta rahat taşınırsın. 48 kilo iyi. Yorumla Soran +1 yıl Süperr Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mis gibi olur, ağza oturtmalık tam 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy Yorumla Aishalover +1 yıl Ay deme oh de wjsjdj Yorumla Soran +1 yıl 🙈😂o da güzelll ikisini de derimm ahahhdkf Yorumla Aishalover +1 yıl Ajdjsjd neden burdan yazışıyoruz hala bu konuyu ajdjdjd Yorumla Soran +1 yıl Özellik bisi yokk şşşttt Yorumla Aishalover +1 yıl Belki vardır ajdjjd Yorumla Soran +1 yıl Yok yok bisi yok djfj Yorumla Aishalover +1 yıl Gel gel gel güzelim gel hiç acımicak ajdjdjd Yorumla Soran +1 yıl Ayyy ne diyosunn😂🙈yok acırrr ben korkarımmm Yorumla Soran +1 yıl Tövbe ya hayır Yorumla Aishalover +1 yıl şimdiye kadar 2 posta atmıştık bak gjakfgl hala bekliyom yani Yorumla Soran +1 yıl Sussaana tövbe ya haram diyorum Yorumla Aishalover +1 yıl Ama nasıl güzel bi bilsen of gkfjd titreme garantili :D Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. 192 96 lik birisi için mükemmel 🤭🤭 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kız için aynı şeyi diyemeyeceğiz galiba dkfkkcöclcmc Yorumla ak3ar1 +1 yıl Kız içinde aynı şeyleri söyleyebilirsiniz 😊😋🤭 Yorumla Soran +1 yıl 🙈😰😅 Yorumla ak3ar1 +1 yıl İçten içe düşündün demi? Yorumla Soran +1 yıl Evet..🙈😨 Yorumla Soran +1 yıl Neyiii hemm Yorumla ak3ar1 +1 yıl Neyse diyecek çok şey varda yeri burası değil 😋 Yorumla ak3ar1 +1 yıl Noldu korktun galibq Yorumla Soran +1 yıl Evet jjdkdmd Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Merak etme ona göre yaratıldık 0 0 Yorumla
hardiesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Uzun uzun anlatmak isterim ama burada değil 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zapzayıf benlik degil 0 0 Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sokakta uzun boylu yatakta kısa boylu demişler😄 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Ne biliyim çekici olduğunu. Normaldir heralde. 0 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Kuru tahtaya mıh çakar gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ölçüler çok iyi yaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl iyiymisss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy çok iyi, kilo çok iyi, bu boy ve kiloya ufak meme olur zaten en sevdiğim, minyonsundur bide, zayıf olunca daha çekici geliyor banaa Yorumla Soran +1 yıl Yaa🙈🫢☺️Teşekkür ederimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ricaaa Yorumla
hazallllllxxc Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl A ben jdjd 3 1 Yorumla SertKaan +1 yıl @hazallllllxxc uzun ve zayıf Yorumla
İdrisbingöl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Altta kalırsa can verir 😇 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa offf nasıl yanii🙈😨 Yorumla İdrisbingöl +1 yıl Burdan anlaşmak olmaz şikayet ediyorlar engel yiyorum Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Müthiş... 😍👍 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim hoşuma gidiyor minyon ve ele avuca gelen 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Smash 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kilo alabiliyormusun 0 40 Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fizik nasıl peki kalça kısmın Yorumla Soran +1 yıl İyii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakiresin degilmi merak ediyorsun acaba nasıl olacak diye Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel bir duygu degilmi düşünmesi bile güzel girmek çıkmak zevk almak Yorumla Soran +1 yıl Ay susssssss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nee oldu ne dedim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ... Yorumla Soran +1 yıl Ayy ayıp 🙈öhm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canın mı çekti yoksa 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Of sussssss Yorumla Soran +1 yıl Evtt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah Allah biseyde demedim neden canın cektiki 😂😂 şaka. Bir yana bakirlik bakirelik işte bundan zor bende bakirim insan deliriyir dusununce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kilon güzel omuzda taşınır sin ya da kucakta 😂😂 hangisini istersin Yorumla Soran +1 yıl Evet deliriyor Yorumla Soran +1 yıl Zor tabiki Yorumla Soran +1 yıl Yaa ahaha ikisini de istiyorummm😂🙈 bazen kucak bazen omuz olsunnn her türlü pozisyonda tasısınnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanma istemek kötü bişey degilki ben evlensem neler neler yaparım hakkimncunku ,😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende neler neler yaparımm🙈☺️ Yorumla Soran +1 yıl Evet hakkımmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim bu içimdeki Ateş 10 günde ancak iner o derece senin kaç günde söner 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öhmm ayy🙈 off Yorumla Soran +1 yıl Benimm hic sönmez desemm🙈☺️ neyse bi durulmam 3 4 ayı bulur herhalde djkfmf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kilon kaç kesske minyon olsan 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sorudaki iştee kffkmf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafam gitmiş 😂😂😂 ama çıtı pıtı sin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gorebilirmiyim boyunu kilonu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Almışım aklını😂🙈 Yorumla Soran +1 yıl Hayır haram tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız çıplak falan demiyorum ki normal bir foto Yorumla Soran +1 yıl Hayırrr tsklr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam atma ama tanımak istiyorum seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cekiniyormusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yanıyorsun için alev alev Yorumla Soran +1 yıl Susss şşşttt Yorumla Soran +1 yıl Cok ayıppp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne ayıp canın istiyir içinde istiyirsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp napiyorsun Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. İyidir iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 321 diyorum kısaca 0 18 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sayı vermişin ben de sayı veriyorum🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek yani iyi mi kötü müü djfkf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavrum bıy ve kilonun cinsel ilişkiyle ne alajası var? Yorumla Soran +1 yıl Zayıf dayanamam falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dayanırsın güreş tutmuyorsun sevişiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Çok sert yaparsa Yorumla Soran +1 yıl Ama hemen yorulurumm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman misyoner çalışırsın Yorumla Soran +1 yıl Ama burdakiler zayıfsın ezilirsin altında dayanamazsın erkeğe falan diyolar zayıfmısım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abartıyorlar seks öyle bişi değil inanma çoğu cahil cühela burdakilerin Yorumla Soran +1 yıl Güzel mi olur yanii Yorumla Soran +1 yıl İyi o zamann Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye güzel olmasın, niye tüm dünya sevişiyor kötü bişi ise🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok güzelde ben zorlanırmıyım diye sey ettim djfj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavrum zorlanırsan yavaş ol Aslanım jaçmıyoruz, doya doya sev dersin🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hahakdkdkjdmf tamamm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar dalga terer hadi yemeklerinş te büyü çocuum Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kilo düşük 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ufak bisey iş yapmaz 0 0 Yorumla
kiss_me_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Zorlanır 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl zorlanır Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Popo nasıl Yorumla Soran +1 yıl Güzeel Yorumla kiss_me_35 +1 yıl HımmMerak ettim şimdi Yorumla Soran +1 yıl Et napimm Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Gıcık Yorumla Soran +1 yıl Hehehehfkc Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Ben daha seksiyim Yorumla Soran +1 yıl Hicte bilee saçmalıyosun suann ahahha Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Ciddiyim Yorumla Soran +1 yıl Yoo ben seksiyim hicte bile yav he he Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Peki Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Meme nasıl Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla Soran +1 yıl Seksi değilim ya hani niye soruyosun sanane Yorumla Soran +1 yıl Her soruna cevap vereceğimi mi sanıyosun :) Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Yaa Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
boy önemli değildir,
çok minyon olduğun için biraz heybetli birisi seni zorlayabilir
Zorlar derken nolur
?
48 miiiiii bu nasıl bir kilodur yahu. çöp insan gibi. biraz kilo al yahu bu nedir.
Hahahaa ne yaaa
Napayımm ama alamıyorum kiii
yahu adam sana kırılacaksın diye korkar dokunamaz bile.
🙈😊kibar davransınn ona göree
tamam özel teklifte bulunalım senin için. lğtfen nazikce mik aşırı gitme diyelim
Ahahaa ya ben sert istiyosam..
sert için elverişli değil vücudun :)
Banane elverişlidir niye değilmiss
Nolur sert yaparsa
Rakam olarak iyi ama görsel olarak nasılsın kalçaların basen kısmın nasıl görünüyor
Çok zayıf değil mi 🤔. Göğüs kafesinde ki kemiklerin sayılıyordur yaa 🙄
Biraz zayıf sanki ama. istekliysen güzelsen partnerini coşturabilirsin
Tam ziggmelik, Cook iyi...
Çok ayıp
Kendinizi pazarlamayı ne zaman birakirsini, bilmiyorum burdaki abaza sünepe heriflerin ilgisi seni tatmin ediyor cidden? Eziksin
Kes sesini be kıskanc. sadece soru sordum bos yapma
Alakası bile yok bunu ben baska kimseye soramam sanane ya? Kadın karının düsmanıdır seni hain kal takkk
Neyini kiskanicam pardon? Hem kaşar hem ezik anladık askim en bacım en gevase sensin uza
Kasar da ezik de sensin o ağzını topla ilk önce
Gevase senin kendindir sülalendir o ccc de fol sorumdan o r s pu
Kıskanmıssın belli canımm hadi s i eeeeee orsplarla isim yok benim hadi hadi salyalarını akıtma daha gazla havlama k ö pekk
Neyini kiskanicam ki ezik oevladi görsel falan bir bok yok boş yapma hadi ordan
Ya kessssssss sssssi k tirre de f ollll at ağızlı ke vaseee def ollll hain kadın düsmanı
O c sen ve anandır p i ccc evladı
Her pozisyona gelir zayıf kadın. Süper merak etme.
🙈☺️🫢Hep kucağında tasısın o zaman prenses gibiii
Kucakta rahat taşınırsın. 48 kilo iyi.
Süperr
Mis gibi olur, ağza oturtmalık tam
Ayyyy
Ay deme oh de wjsjdj
🙈😂o da güzelll ikisini de derimm ahahhdkf
Ajdjsjd neden burdan yazışıyoruz hala bu konuyu ajdjdjd
Özellik bisi yokk şşşttt
Belki vardır ajdjjd
Yok yok bisi yok djfj
Gel gel gel güzelim gel hiç acımicak ajdjdjd
Ayyy ne diyosunn😂🙈yok acırrr ben korkarımmm
Tövbe ya hayır
şimdiye kadar 2 posta atmıştık bak gjakfgl hala bekliyom yani
Sussaana tövbe ya haram diyorum
Ama nasıl güzel bi bilsen of gkfjd titreme garantili :D
192 96 lik birisi için mükemmel 🤭🤭
Kız için aynı şeyi diyemeyeceğiz galiba dkfkkcöclcmc
Kız içinde aynı şeyleri söyleyebilirsiniz 😊😋🤭
🙈😰😅
İçten içe düşündün demi?
Evet..🙈😨
Neyiii hemm
Neyse diyecek çok şey varda yeri burası değil 😋
Noldu korktun galibq
Evet jjdkdmd
Merak etme ona göre yaratıldık
Uzun uzun anlatmak isterim ama burada değil
Zapzayıf benlik degil
Sokakta uzun boylu yatakta kısa boylu demişler😄
Ne biliyim çekici olduğunu. Normaldir heralde.
Kuru tahtaya mıh çakar gibi
Iyidirrrrrr çıtı pıtı 😋😋
🫢☺️
ölçüler çok iyi yaa
Nasıl iyiymisss
Boy çok iyi, kilo çok iyi, bu boy ve kiloya ufak meme olur zaten en sevdiğim, minyonsundur bide, zayıf olunca daha çekici geliyor banaa
Yaa🙈🫢☺️Teşekkür ederimm
Ricaaa
Güzeldir fizik iyiyse
A ben jdjd
@hazallllllxxc uzun ve zayıf
Altta kalırsa can verir 😇
Yaaa offf nasıl yanii🙈😨
Burdan anlaşmak olmaz şikayet ediyorlar engel yiyorum
Minnak kucaktan indirmez
48 kilo musun
Müthiş... 😍👍
Benim hoşuma gidiyor minyon ve ele avuca gelen
Çekicidir
Bence uygun gayeeeet
İdeal bence
Smash
süper
Çekici değil ve kırılırsın dndn
Kilo alabiliyormusun
Hyr
Fizik nasıl peki kalça kısmın
İyii
Bakiresin degilmi merak ediyorsun acaba nasıl olacak diye
Evet
Ne güzel bir duygu degilmi düşünmesi bile güzel girmek çıkmak zevk almak
Ay susssssss
Nee oldu ne dedim 😂
...
Ayy ayıp 🙈öhm
Canın mı çekti yoksa 😂😂😂
Of sussssss
Evtt
Allah Allah biseyde demedim neden canın cektiki 😂😂 şaka. Bir yana bakirlik bakirelik işte bundan zor bende bakirim insan deliriyir dusununce
Senin kilon güzel omuzda taşınır sin ya da kucakta 😂😂 hangisini istersin
Evet deliriyor
Zor tabiki
Yaa ahaha ikisini de istiyorummm😂🙈 bazen kucak bazen omuz olsunnn her türlü pozisyonda tasısınnnn
Utanma istemek kötü bişey degilki ben evlensem neler neler yaparım hakkimncunku ,😂
Bende neler neler yaparımm🙈☺️
Evet hakkımmm
Benim bu içimdeki Ateş 10 günde ancak iner o derece senin kaç günde söner 😂
Öhmm ayy🙈 off
Benimm hic sönmez desemm🙈☺️ neyse bi durulmam 3 4 ayı bulur herhalde djkfmf
Boy kilon kaç kesske minyon olsan 😂
Sorudaki iştee kffkmf
Kafam gitmiş 😂😂😂 ama çıtı pıtı sin
Gorebilirmiyim boyunu kilonu
?
Almışım aklını😂🙈
Hayır haram tabiki
Kız çıplak falan demiyorum ki normal bir foto
Hayırrr tsklr
tamam atma ama tanımak istiyorum seni
Cekiniyormusun
Sen yanıyorsun için alev alev
Susss şşşttt
Cok ayıppp
Ne ayıp canın istiyir içinde istiyirsun
Ayıp napiyorsun
İyidir iyi
321 diyorum kısaca
O ne demek
Sen sayı vermişin ben de sayı veriyorum🤣🤣🤣
Ne demek yani iyi mi kötü müü djfkf
Yavrum bıy ve kilonun cinsel ilişkiyle ne alajası var?
Zayıf dayanamam falan
Dayanırsın güreş tutmuyorsun sevişiyorsun
Çok sert yaparsa
Ama hemen yorulurumm
O zaman misyoner çalışırsın
Ama burdakiler zayıfsın ezilirsin altında dayanamazsın erkeğe falan diyolar zayıfmısım
Abartıyorlar seks öyle bişi değil inanma çoğu cahil cühela burdakilerin
Güzel mi olur yanii
İyi o zamann
Niye güzel olmasın, niye tüm dünya sevişiyor kötü bişi ise🤣
Yok güzelde ben zorlanırmıyım diye sey ettim djfj
Yavrum zorlanırsan yavaş ol Aslanım jaçmıyoruz, doya doya sev dersin🤣
Hahakdkdkjdmf tamamm
Bu kadar dalga terer hadi yemeklerinş te büyü çocuum
Minik mi göğüs kalçan
Çok zayıf
Kilo düşük
Ufak bisey iş yapmaz
Zorlanır
Nasıl zorlanır
Popo nasıl
Güzeel
Hımm
Merak ettim şimdi
Et napimm
Gıcık
Hehehehfkc
Ben daha seksiyim
Hicte bilee saçmalıyosun suann ahahha
Ciddiyim
Yoo ben seksiyim hicte bile yav he he
Peki
Meme nasıl
Sanane
Seksi değilim ya hani niye soruyosun sanane
Her soruna cevap vereceğimi mi sanıyosun :)
Yaa
Lütfen
ağzına sıçılır
Harika olur