Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPek bişey olmaz penis boyunu etkiler kardeşim , birde seksten sonra hafif ağrı olur belde.
016 Yorumla
Soran+1 yılPenis boyu ne alaka hocam
Cevap sahibi+1 yılBel ağrısından dolayı tam ereksiyonda kasılmadan dolayi 1 ya da 2 santim çekilir farkedersin
Soran+1 yılHocam iş görüp karşıyı doyuruyorsa sende doyuyorsa sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılİyide bel önemli , tam ereksiyonda ne kadar dip okadar ses , şahsen inletmeden rahat etmem
Soran+1 yılAbi senin kadar tecrübeli değiliz insallah bağartırız 😁
Cevap sahibi+1 yılAma bel olayını ameliyatsız hallediyorlar mutlaka baktır
Soran+1 yılYok abi benimki 1 tane en küçük zaten fizik tedaviyede gittim 6 7 ay oldu bu soru vakit geçsin diye tarafımdan soruldu
Cevap sahibi+1 yılNiye korkuyorsun o zaman. Dikkat et , tekrar ederse seks yaparken keyif alamazsın partnerinle bile dikkatli olacaksın. Video dan gördüklerini ham vücut ile sakın yapma.
Soran+1 yılVideodan gördümklerini ham vücut mu
Cevap sahibi+1 yılYani spor yapmadan vücut ham olur kitlenir kalırsın onu diyorum😏
Soran+1 yılOnu diyorsun peki bu herkes icin gecerli mi her seksten önce ısınma açma germemi yapcaz? 😁
Cevap sahibi+1 yılHayır spor yapıyorsan sıkıntı yok , ya da fizik gerektirecek bir işin varsa sıkıntı olmaz
Soran+1 yılDuymuşyum ciddi olatak efor ve bel gücü istiyo yani
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru özellikle benim gibi 40 yaşında bir insan düzenli olarak spor yapmalı çünkü 5 yıl önceki 4 saat süren fantezileri artık gözüm kesmiyor. Uzun süredir sporu bıraktım
Soran+1 yılTamam abi tavsiyelerine uyacağım sporu bırakmam artık birde yüzme bel kaslarınicin süper dediler onuda yapacağım
Cevap sahibi+1 yılAynen hadi sana bol şanslar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bende de var küçükk ama bacaklarıma da ağrı giriyor egzersizleere başlaacağım bakalım
03 Yorumla
Soran+1 yılDostum fizik tedaviye git faydası büyük
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=LYpnoawxFWc&t=519s şu hareketler iyi
Soran+1 yılBakıyım
Gizli Üye(18-24)+1 yılüzüldüm
010 Yorumla
Soran+1 yılYa korkutma abla tecrübeli misin fıtığın derecesi ne onu söyle
Cevap sahibi+1 yılsevgilim vardı hiç cinsellik yaşamadk ama belinde fıtık vardı en ufak şeyde kıpırdayamıyordu
Cevap sahibi+1 yılcinsellikte bilmiyorum nasl kıpırdıcak
Soran+1 yılAğırmış demek ki kıpırdayamayacak kadar değil benimki
Cevap sahibi+1 yılo zaman pek sikinti etme
Soran+1 yılSevgilinede cok gecmis olsun cocugu cinsellik yasamıyoruz diye terk etmedin insallah
Cevap sahibi+1 yılo beni terk etti ben değil hemde sudan bi sebepten bitirdi ilişkiyi
Soran+1 yılKötü olmuş insallah sana layık kisiyi bulursun
Cevap sahibi+1 yılumarim 👍
Soran+1 yılIstediğin zaman güvenerek icini dökebilirsin yorum icin sağol 🤓
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat