Bana kalsa haftada bir yaparım ama zararlıymış. Komplikasyonları minimuma indirmek için sıklığı ne olmalı? (Tek eşliyim, hazırlığa önem veriyoruz)
İğrenç, günah diyecekler yazmasın.
Bana kalsa haftada bir yaparım ama zararlıymış. Komplikasyonları minimuma indirmek için sıklığı ne olmalı? (Tek eşliyim, hazırlığa önem veriyoruz)
İğrenç, günah diyecekler yazmasın.
yapısı kişiden kişiye değişir ancak ne zaman anal seks yaptığını unutursan, tuvalette normal yapabiliyorsan o zaman. Bu süre penisin ebatına göre ve ön sevişmede hazırlanma aşamasına göre de değişir, kılcal damar kanaması yanma oluşturur ve 1-2 ay yapamaya bilirsin. bence 2 ayda bir
Hiç olmamalı, tabi yaşın ilerlediğinde büyük tuvaletini tutamama ve anal sfinkterini sıkamama gibi bir sorun yaşamak istemiyorsan. İlaveten makattaki mikrobu alıp vajinana veya idrar yoluna bulaştırıp art arda idrar yolu enfeksiyonu geçirip sonrasında da kronik idrar yolu enfeksiyonu hastası olup çok ağır antibiyotikler kullanmak istemiyorsan, ya da sistit veya vajinit geçirmek istemiyorsan yapma, ama dersen ki ben tüm bunları göze alırım. Karar senin.
Bunun sürekli yapmak evet zararlı etkileri var ama tavsiyem ayda 3 kere farklı heyecan haz amaçlı yapılabilir ben uzun zamandır yapıyorum hala kötü etkisi olmadı ayda 3 sefer yapıyorum yeterli oluyor hemde zararlı etki yaşamamış oluyorum
Teşekkür ederim E. İ. G. için 👏👏
Zararlı mı. Translar günde en az 3-5 defa arkadan ilişki yaşıyorlar. Hemde prostat olayı olduğu halde. Ben ayda bir beraberlik yaşıyorum aynı kişiyle sorun yok.
Cevap
29Cevap
Ben bu konuda yabancı kaynaklardan ve hatta bilimsel tıbbi çalışşmalardan elde ettiğim bilgiyi paylaşayım. Öncesinde doğru alıştırma ve genişletme çalışması yapılmak kaydıyla 2 haftada bir yapılan anal seksin sağlık açısından hiçbir sakıncası yoktur.
Birkaç ayda bir sadece tadımlık yapılabilir.
Haftada bir yaparım filan diyorsun ama bunun komplikasyonları ansızın kan gelmesine veya adet akıntısı gelmesine benzemez
İşte normalini soruyorum, bilmiyorum çünkü. Biri bilgilendirirse önlem alabilirim. Bir orta yola ihtiyacım var.
Asagida orkidem diye bi anal makinesi var o bilir bu işleri. Isı gücü arkadan vermek ona sor
sadece hazır olunduğunda olmalı bence. Tekrar sıkılığı ilişki sıklığınıza ve yorgunluk durumuna göre ayarlanabilir. Ama özel günler için ayırabilirsiniz bu zevki
Sorun şu ben her zaman hazırım hehehhehe
Zararı düşünüyorum sadece.
Güzel yorum
herşeyi usülüne uygun yaptınmı ne sıklıkla yaptığının bi önemi yok sadece nasıl yapılması gerektiğini bilin yeter.
3 ayda bir, fantezi olarak yapılır sadece. Gôt cinsel organ değildir, düzenli kullanılamaz.
Dimi en makul o galiba.
Hiç bir limit yok. Zararı falan da yok yalan onlar.
Yalan değil yahu saçmalama
Gayet de yalan hem de kocakarı yalanı. Sırf kızları seksten uzak durmak için uydurulmuş bir yalan. Zevk için kol bacak şişe falan sokmadıktan sonra hiç bir sorun yok. Öyle olsaydı dünyadaki kadınların yarısından fazlası altlarında bezle dolaşırdı.
İlerleyen yaşlarda öyle dolaşıyorlar zaten.
Hayır kesinlikle yalan. Ona bakarsan yaşlılıkys ömründe hiç anal seks yapmamış kadınlarda da oluyor bu durum. Bunu bile anal sekse bağlayan cahillerle dolu ülke
Yav tanıdığım bile var. Bekaretini saklayıp, çok sık anal seks yapan bir kız arkadaşım bile yaşıyordu bu problemi.(yaşı 20) Çok sık yapıldığı takdirde zararlı bir şey.
1 hafta yapmasın hemen geçer. Bu sadece aşırı kalın penisle yapılırsa olabilecek bir sorun
Yalan değil. Ben kendim kaç kez öyle hasta muayene ettim.
@Miss_Maria haklısın ama onların geneli ilk anal sekslerini hayvandan bozma herif lerle yapanlar. İnsan değiller ki resmen parçalıyorlar hatunu aynısı eminim vajinal seks konusunda da karşına gelmiştir.
Buna özelden cevap vereceğim.
Haftada bir iddialı bence. Zevk alıyor musun o kadar yav.
Alıyorum ama yanında oyuncaklar da kullanıyoruz double penetrasyon+ vibratör falan
Hm, o vakit daha verimlidir tabi.
Hiç yapılmamalı bence ileride gastrointestinal sistem bozuklukları gözlenebilir.
Ama yapmak da istiyorum. yok mu bunun orta bir yolu?
Yani orta yolu olduğunu sanmıyorum amacı cinsellik olmayan bir sistemin o amaçla kullanılması eninde sonunda hastalığa sebep olur.
40 ından sonra ayakta sçmaya başlarsın artık 😁🤣🤣🤣
2 haftada bir. Ama arada beklenmedik sürprizlerle olmalı
iğrenc günahtan öte sağlığın zamanla bozulur. sürekli yapılmamalı
Kas gevşetici krem ve hijyen önemli bence haftada bir olabilir bence
İki haftada bir olmalı
Uzun detayli anlatirim
Gerek yok yav sıklığını yaz şuraya normal.
Cani ne zaman isterse erkegin ozaman olmali
O da benim isteğime bırakıyor bunu.
Erkek emreder yatakta görüş almaz ben oyleyim
Hahahahaha tamam sen öyle yap.
😁
can çekince olur
Çok istersen ayda bir
Eşim olsan bir gün bir gün arkadan yapardım seni deli kız
ayda bi iki falan abartma kaçırırsın
Haftada 1 ile sıkıntı olmaz
şu an çok istiyorum ama ideal süre ayda bir
15 gunde bır ama guzel ya farklı yerın tadı
Haftada bir yapılabilir bence.
Pussy den her sıkıldığımızda
en fazla ayda bir yapılmalı oda en fazla
2 haftada 1 olabilir
Azalt
Kaça
gaymısın
Hahahaha hayır
kadınlar canı yandıgı için kaçar genelde
Oyuncaklarla, hazırlıkla yapıyoruz biz. Ben keyif alıyorum.
ama bir gün zararı olacagını hesap edipte yap çünkü kasların gevsiycek zamanla
haftada bır zarar vermez
Canın istefikce verr
No anal no
Haftada 1 ideal
Ayda 1 kere
Aynen ayda bir
canı isteyince
Basur olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?