Bir kadın kocasıyla seks yapmaktan nasıl soğur?

Ben gitmişim duşumu almışım. Geceliğimi giymişim. Vücudumda zerre kıl tüy yok. Parfümümü sürmüşüm. Saçlarım yumuşacık. Saat 12'de yatağa girmişim. Akşam saat 8-9'dan 12 buçuğa kadar oyun oynadı. Bir de seslendim ben yatıyorum diye. Ben yatıyorum deyince gel yat yanıma değil mi? Yine yüzsüzlendim yattıktan sonra kalktım yanına gittim gelmiyor musun dedim ben gelirim sonra dedi. Gelmedi. Ben yattım yatağa. Ulan karın duş almış, yumuşacık teni üstünde geceliği. Bir sarıl öp kokla bir kokusunu içine çek. Arkasından sarıl daya okşa memelerini avuçla bir şey et kadını döndür kendine. Öp möp bir şey yap. Ben mi diyeceğim sana kocacığım beni bir s... ker misin diye. Gerçekten testosteron seviyesi mi ne düşük. Gündelik hayatta o kadar yorgunluk stres... Biraz deşarj olup rahatlamaya ihtiyacım var. Benim var da senin yok mu? Şeytan diyor ki git boynuzla ben bu böyle giderse boşarım bunu. 35 yaşında erkeksin lan sen. Ben de 29 yaşındayım. Oyun oyun diye başından ayrılmadı bilgisayarın. Sevgiliyken ve nişanlıyken seks yapmadım namus bekaret diye ancs öpüştük yakaladığı yerde mikmeye kalkıyordu. Evlendik mal bu işte. 🤦‍♀️

Güncellemeler
+1 yıl
Bir daha durduk yerde gelirse zerre bakmam ilgilenmem. Bu gidişle vibratör alırım ben. Ulan millet karısızlıktan 31 manyağı oluyor şuna bak.
Bir kadın kocasıyla seks yapmaktan nasıl soğur?