Çok yorgunum yarın yapalım diyip yarında aynısını diyip yarına ertelese bu iş beni çok yoruyor diyerekten ne düşünürsünüz ve ne yaparsınız? İzinli olacağım için yarın demiştin iznimi sen istedigin için pazara aldım o yüzden yarın demsitim diye de savunsa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için sorun değil.. çünkü ben cinsellik için evlenmedim ama bazı insanlar için sorun olabilir. Eşinizin sürekli cinselliği ertelemesi, sizin için bir sorun teşkil ediyorsa, evet, bir sorundur. Cinsellik, sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Eşinizin cinselliği ertelemesi, sizin için bir hayal kırıklığı ve tatminsizlik yaratabilir. Ayrıca, ilişkinizin kalitesini ve yakınlığını olumsuz etkileyebilir. Eşinizin cinselliği ertelemesinin birkaç nedeni olabilir. Bu nedenler arasında şunlar yer alır: Yorgunluk veya stres: Yorgunluk veya stres, cinsel isteği azaltabilir. Kaygı veya depresyon: Kaygı veya depresyon, cinsel isteği azaltabilir. Sağlık sorunları: Bazı sağlık sorunları, cinsel isteği azaltabilir.
İlişkinizdeki sorunlar: İlişkinizdeki sorunlar, cinsel isteği azaltabilir.
Eşinizin cinselliği ertelemesinin nedenini anlamak, sorunu çözmek için önemlidir. Eşinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız ve neden cinselliği ertelediğini öğrenmeniz gerekir. Eşinizin nedenini anladıktan sonra, sorunu birlikte çözmek için çalışabilirsiniz. Eşinizin cinselliği ertelemesinin nedenini çözmek için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır: Eşinizin yorgunluğunu veya stresini azaltmasına yardımcı olun.
Eşinizin kaygı veya depresyonla başa çıkmasına yardımcı olun.
Eşinizin sağlık sorunlarını tedavi ettirmesine yardımcı olun.
İlişkinizdeki sorunları çözün.
Eşinizin cinselliği ertelemesinin nedeni tıbbi bir durumsa, bir doktora görünmesi gerekir.Eşinizin cinselliği ertelemesi, sizin için bir sorun teşkil ediyorsa, yardım almaktan çekinmeyin. Bir terapist veya danışman, sizin ve eşinizin sorunu çözmenize yardımcı olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılChatcpt den mi aldın cevaplar onun cevaplarına benzemiş evet yorgunluktan dolayı erteledigini söyledi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle eşin kaç yaşında? Sağlık durumu nedir? Kötü alışkanlıklari var mı? (Alkol sigara gibi)
Ne iş yapıyor? Ne sıklıkla cinsel ilişkiye giriyorsunuz? Kaç senedir evlisiniz? Gibi soruların cevabını bilmeden bir şey söylemek yanlış olur fakat yaş aralığına göre eşin 30 ila 35 yaşında olsa 5 senelik evli olduğunuzu var sayarsak ve eşinin işle ilgili sorunları yoksa veya sigara alkol uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkları yoksa haftada iki veya üç kez cinsel ilişkiye girmek ister. Spor yapıyorsa beslenme ve dinlenmeye dikkat ediyorsa o zaman haftada 5 veya daha fazla bile yapar. Birde seni ne kadar arzuladığı çok önemli 👍 ilk sevgilim sevişmek istediği zaman buluşalım derdi ben gitmek istemediğim için taksiye bin gel hesabına para yatarım derdim oda hayır para istemiyorum arabayla geleceğim derdi ve arabada yapardık. Ölen sevgilim sevişmek istediği zaman koşa koşa giderdim üstelik farklı bir şehre giderdim =)) akşam 7 gibi yola çıkıp 9 da orada olup 3 saat yapardık gece 2 gibi eve gelir yatardım 5 saat uyku sonra işe giderdim. Hafta sonu buluşup 2 gün boyunca devam ederdik ilk 3 ayda o kadar çok yakınlaştık ki zayıfladım sonra yavaş yavaş dengeye oturdu. Tam iş ciddiye binecekken vefat etti. =((
01 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Kendisi 27 yaşında alkol sigara içmez. 10 aydır evliyiz 4 yıldır beraberiz 10 aydır işsiz ve fiziksel kuvvet gerçektiren yoğun bir işe başladı. Önceden haftada1-2 kez gelirdi mastürbasyon bağımlılığı vardı ve onu olabildiğince azaltmaya çalışıyordu. Bende sizin dediğiniz gibi düşünüp beni arzulamadigini söyledim. Kendisi bunun doğru olmadığını söyledi. Bu başardığı hafta içinde mastürbasyon dahil hicbirsey yapamadıgini aşırı yoğun olduğunu söyledi. Daha öncede 1 gün ertelediği olurdu ama üst üste ertelediği ilk oldu bana bunun için cumartesi izin alabilirim dedi onu da ben istemedim. Yeni başladığı için. Ama sizin dediğiniz gibi aşırı arzulayan biri çok hasta yataktan kalkamayacak derecede olmadığı sürece bence ister. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda beni bulduğu her fırsatta sıkıştırmaya çalışırdı. Şu an böyle işte. Cidden merak ediyorum eski sevgilinizde sizi o kadar arzulabilir olarak çeken neydi dış görünüşü mü tavırları mi neden o denli çekici geliyordu. Şuandaki o kadar çekici gelmiyor aradaki o arzuyu o derece oluşturacak fark neydi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir.
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur Bayanların kendine güveninin olması için erkeği tarafında arzulanmaktan geçer erkek işi başarılı bir erkek olduğunun söylenmesinden çok hoşlanır.
Evli erkeklerin isteksizliği sadece senin sorunun değil, evli bayanların çoğunun sorunu
Belli ki bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun.
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi
Cevabından sonra sana bir çözüm yolu yazacağım. 012 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim. Kendisi geliyor ama arada ben istediğimde böyle erteleme yapabiliyor haftada 1-2 kez en azından kendi geliyor ama bazı zamanlarda ben daha çok istekli oluyorum o gün o öyle olmuyor. O zaman onu tahrik etmek çok zor oluyor dediklerinizi yapıyorum bazen olmuyor bazen tahrik oluyor tahrik olsa bile kendini geri çekip başka gün yapalım bugün geç oldu çok yorgunum vb diyebiliyor. Biraz üşengeç ve çabuk modu düşebilen biri. Sanırım durum en çok bundan kaynaklanıyor. Modu düşüp birşeye çok odaklandığı da onu o durumdan çıkartmak çok zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılGarip erkek davranışları işte. Sen güzel ve alımlı bir bayan olmana rağmen bunları yapmıyorsa kendi de pek zevk alamıyor demektir.
Sana tavsiyem olacak, ama önce bir sorum var.
Bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir?
A-) Çıplaklık
B-) Cilveli olmaktır
C-) seksi iç çamaşır
D-) Hiçbiri
Hangisi en çok tahrik eder. Cevabına göre sana bir önerim olacak😊😊
Soran+1 yılBence b
Cevap sahibi+1 yılDıttt yanlış cevap🤪🤪
Bir ilişkide erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında kadının kolay orgazm olması ve orgamz olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile, aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi resmen deli eder
Bunun için evlenmeden önce her bayanın çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikeri ile önce orgazm olma alışkanlığını, daha sonra kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanması lazım.
Soran+1 yılİyide bizde bu konuda bir sorun yok. Sen öneri vereceğim demiştin. Önerini dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılkısa sürede orgazm olma alışkanlığı kazanmak için çok etkili mastürbasyon tekniklerini kullanman. Bu alışkanlığı kazandıktan sonra ilişki sırasında kolay orgamz olup kontörünü kaybettikten sonra eşin deli olur ve o anlat hiç aklından çıkmaz. Devamını ister 😊😊
Soran+1 yılBiz zaten öyleyiz ama bu durumdan dolayı aşırı tahrik olduğunu hatırlamıyorum. Mutlu olup hoşuna gidiyor ama öyle karşı konmaz bir tahrik hissetmiyor
Cevap sahibi+1 yılPeki sen ilişki sırasında
İstemsiz kasılma
İstemsiz inleme
İstemiz hareketler ve eşine sımsıkı sarılıp aşkım çok iyisin devam diye istemiz sözler söylüyormusun😊
Soran+1 yılKonuşmuyorum ama diğer şeyler istemsizce oluyor konuşma çok nadir sözle ifade etme yani
Cevap sahibi+1 yılErkeğe konuşman lazım. Erkekler gururların okşanmasını isterler. Peki inleme olayın nasıl 🤪
Soran+1 yılCevapların için teşekkür ederim. Bende yanlış bildiğim birşeyi düzelttin. Ben hep erkeklerin en çok cilveli olan kızlara karşı çok hoşlanıp tahrik olduklarıni unutamadiklarini düşünürdüm. Bakış acimi değiştirdin. Eşime de sordum. Farklı ama benzer bir şey dedi.
Cevap sahibi+1 yılGüzelim kız çocuklar ilgi ile erkek çocuklar övgü ile büyüktülür. Ona çok başarılı olduğunu, ona ihtiyacın olduğunu, ondan çok zevk aldığını ve yatakta çok başarılı olduğunu söyle, yani gururunu okşa. Laf arasında çok iyisin ama misal birde Oral’ı daha uzun yapsan çok daha iyi olur diye onu yönlendirirsen, işte o zaman tam orgazm ne olduğunu tecrübe edersin 😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu konuda bir hata görmek için yeterli bir süre değil. 2 gün, 3 gün ertelemesi isteksizlik olarak görülmemeli bence. Gerçekten de yorulmuş olabilir. İş yerinden canı bir olaya sıkılmış olabilir. Evlilikte olur böyle durumlar. Zamanla düzene girer. Sürekli sen istiyormuşsun gibi olması anormal bir durum değil. Bu senin hakkın. İsteyebilirsin. Bence çok kafaya takılacak bir durum değil. Birbirinizi sevin. Destek verin. Konuşun. Mesela bu durumu burada sorup, abazan güruhunun atlamak için malzeme olarak görmesine olanak tanımak yerine, eşinle uygun bir dille konuşsan, senin için daha çözüm odaklı olurdu. O senin eşin. Hiç bir konuda ondan çekinmemen gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk ve kavga ettik onu da denedim. Onunla cozemeyince belki mantıklı bir cevap çıkabilir diye buraya yazdım. O beni anlayisizlikla suçladı. Bende kendimi istenmiyormus. Ben zorluyormus konumunda hissettim ikimizde çok rahatsız olduk. Evet çok yorgun o konuda anlıyorum ama yarın bakalım diyip bakmaması ve öbür gün de aynısını söylemesi insanda bir beklenti oluşturuyor ve sonra hayal kırıklığı. Bu durumda kendimi çok kötü hissettim. Sanki o istemiyor ben onu zorluyorum. O inkar etti sadece çok yorgun olduğunu söyledi. İstediğini ama mecali olmadıgini.
- +1 yıl
Tamam. Bence bu durumu uzatıp gerginliği arttırmak kimseye fayda sağlamaz. Sen bir adım at. Akşama güzel bir yemek faslı ve ardından söylenecek birkaç güzel söz, sorunu çözer. Sen geri adım atarsan, mağlup olmuş olmayacaksın. İlla onun geri adım atmasını ya da özür dilemesini bekleme. Bu bir mücadele değil.. Siz karı-kocasınız. Bırak o galip geldiğini düşünsün. En azından beklentinin ve rahatsızlığının ne olduğunu söylemişsin. Sen alttan alırsan, bundan sonra daha dikkatli olacaktır.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef herkesin libidosu birbiriyle eş değer ilerlemiyor ya da cinselliğe bakış açısı aynı olmayabiliyor. Bu gibi durumlarda üzerine gitmek ve talepkar olmak yerine, kendinizi geri çekin ve ufak tefek temaslarda bulunun, ruhunu okşayacak şekilde kendinize bakın ve kokunuza dikkat edin. Etrafında gezindikçe zaten dikkatini çekeceksiniz. Bu sefer de siz naza çekin. Erkek avcıdır, kadın av. Bunu unutmayın :D
21 Yorumla
Soran+1 yılİlk gün öyle yaptım bir sürü iltifat etti. Tahrikte oldu ama yinede yapacak mecalim yok dedi. Yarın yapalım dedi sonra ertesi günde 9 a kadar benim islerim bitmedi. Çok geç oldu duş alip gidemem dedi yarın yapalım dedi yine
+1 yılİşin çok zor. O iflah olmaz. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBozulurum. Benim reddetmem için ciddi hasta olmam lazım. Reglken bile (ilk günü hariç çok ağrım olduğu için bir güncük izin 😄) diğer günler oral yapmayı teklif ederim ondan da isteyeceğim bir şeyler var idare ederiz. Anca hastalıktan yatak döşek yatmam lazım yok demek için.
61 Yorumlabelliki o iş bitmiş derim. eğer böyle bir şey yaşıyorsan bilki adam artık seni arzulamıyor ve sadece bir iş gibi görüyor seninle seks yapmayı. bence zorlama ve bitir o ilişkiyi. seni arzulayacak ve cinsellik için böyle bahaneleri olmayacak biriyle ol...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler cinsellige genelde hayir diyemez. Yorgun oldigu gunler olabilir ama surekli yorgunum bahanesiyle u, aklasiyorsa bu duzenli bir sekikde hep ötelemwe ve istememe durumu oluyorsa muhtemelen cinsellik yasadigi ve hatta duygusal bir bag kurdugu baska bir kadin vardir hayatında
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli olmuyor cidden çok yorgun olduğu günlerde oluyor. Bunu her zaman yapmıyor. Arada bir yapıyor. Genelde duş almaya usendigi duş almak zorunda olduğu zamanlar yapıyor.
- +1 yıl
O zaman muhtemelen sorun yoktur. Ama yine de ne okursa olsun erkek hayır dememeli bence. Sürekli oluyorsa baska biri olma ihtimali vardır. Ki bu zamanla kadının da başka arayışlar icinde bulunmasına neden olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim sürekli erteliyor ve ben artık talep etmekten yoruldum. bu ertelenecek bi işse demek ki benim kadar yükselemiyosun dedim. görev gibiyse ertelersin, tutkuluysan sabredemezsin. bu kadar basit
10 YorumlaO istediği zaman birlikte olmazdım böyle yapıyorum genelde
41 Yorumla
Soran+1 yılBenimde aklıma bu geldi faydası oluyor mu konuyla ilgili
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bu Türk kızlarının gereksiz egosu ve triplerinden dolayı Türk kızlarından soğudum cidden. Yabancı bir kızla sevgiliyim ve gerçekten beni ben olduğum için seviyor. Ben bir kızdan bu kadar ilgi alaka şefkat ilk defa görüyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılİkisi arasındaki farkı anlatır mısın ne seni soğuttu onlar nasıl davranıyor
Cevap sahibi+1 yılBiraz uzun olacak ama anlatıyım. Ben Türküm ve buradaki kız arkadaşlarımdan gördüklerim şuydu.
Kendisine iltifat ediyorum ama ondan güzel bir soöz yok.
Buluşalım diyorum, başım ağrıyor falan filan.
Bukuşuyoruz asık suratlı halini eksik etmiyor beni hayattan soğutuyor.
Anlamsız tripler, boşa sarfedilen egolar, bağırmalar çağırmalar, anlayışlı olmamalar, her şeyi erkekten beklemeler, zengin olsun beni rahat içinde yaşatsın demeler.
Bu siteden 3 sene önce tanıştığım bir kız vardı. İstanbula gittim onunla buluştum. Bana evlilik hakkında fikirlerimi sordu. Daha sonra bana ben evlendiğim zaman çalışmak istemiyorum dedi. Falan filan işte.
Yabancı kızlardan ise şu an konuştuğum kız hayatıma giren ikinci yabancı kız. Yabancı kızlarda şunu gördüm.
Asla bencil, egoist değiller. Bir erkek olarak ilk defa bir kızın bana güzel sözler söylediğini gördüm. O bana o sözleri söyledikçe içim kıpır kıpır oluyor. Ona karşı sevgim kat kat artıyor.
Sürekli arıyor mesaj atıyor benden fotoğraf istiyor, kendine dikkat et diyor. Biz bu ilgiyi sizlere göstersek soluğu burada soru sormakla alıyorsunuz. Erkekler neden sürekli fotoğraf istiyorsunuz diye. Bak elin ingiliz kızı beni sevdiği ve merak ettiği için sürekli fotoğraf istiyor. Kıza fotoğraf gönderiyorum anında kalp atıp daha sonra o kadar güzel sözler yazıyor ki anlatamam. Ben çok mutlu oluyorum o sözlerden dolayı. Ama ben bunları bizim kızlardan görmedim.
Daha yazılacak çok şey var ama neyse.
Soran+1 yılBizde o şekilde davranan kızları genelde cepte görülüyor o yüzden kendini ağırdan al o erkek o kosmali dedikleri için türk kızları bu şekilde yetişiyor. Erkek olarak da kız olarakta sevgimizi rahat yaşayamıyorum. Çok fazla gerçek olmayan yanlış bilinen şey var
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünce. İnsan sevgisini rahatça belirtmeli. O kız bana sevgisini belirttiği için ben cepte mi görmeliyim? Hayır tabikide. Bak kızla konuşuyorum annesine benden bahsetmiş, arkadaşlarına benden bahsetmiş. Fotoğraflarımı göstermiş. Arkadaşları da beğenmiş ve kıza inşallah mutlu olursunuz demişler. Kıza mesaj atıyorum müsaitse anında cevap veriyor. Bana güzel sözler söylüyor. Ben bu sözlerin bir cümlesini bizim kızlardan duymadım. Bi kıza görücü gitmiştim kızın kuzeni benim arkadaşım çıkınca kız sorun çıkarmaya başlamıştı. Evin uzak, ailemden birisini tanıman benim için sorun oluşturur, annem köye gidiyor bende köye gitmek isterim vs. Ne halin varsa gör dedim istemedim kızı. Ama bu kız bambaşka. Şu konuşmalara bakarsan diğer konuşmalarımız hakkında fikir sahibi olursun.
https://hizliresim.com/1ola8l8
Soran+1 yılAnlıyorum türk kızları bu şekilde yetiştiriliyor ve karşıya tüm sevgisini gösterdikleri zamanda genelde kötü kisilere denk geliyorlar ve kullanılıyorlar sonra da buna dönüştüyorlar. Toplum olarak bu konuda nasıl sevmeli nasıl ilişki kurulmalı yeterince bilmiyoruz. O yüzden sıkıntı yaşıyoruz bu konularda
Cevap sahibi+1 yılBen artık bizim kızlara güvenmiyorum. Birde 6284 sayılı kanunu da art niyetli kullananlarıda var.
+1 yılAllah aşkına cinselliğin ertelenmesi mi olur helede evlilikte yani eşine kuvvetlendirici birşeyler yapmayı dene yani bu ne
025 Yorumla
Soran+1 yılKuvvetlendirici derken zaten vücut sağlığı da düşmüştü hafta sonu ölcturduk 100 üzerinden 65 e düşmüş
- +1 yıl
Erkeklik hormonuna kadar etkiler yani tembel döllenmeden dolayı cocuk dahi olmayabilir bu durumdan doğal güçlendiriciler de var doğal güçlendiricilerde
Soran+1 yılOnlar neler ilaç gibi mi yoksa takviye gıda gibi mi
- +1 yıl
Hangisinden bahsediyorsun doğal mi yapay mı
Soran+1 yılSevgiliyken aşırı derecede yaklaşmaya çalışırdı. Nisanliykende sonra noldu böyle oldu anlamadım.
Soran+1 yılDoğal olani
- +1 yıl
Belkide seni aldatiyordur ya da yatakta mutlu edemiyorsundur
Soran+1 yılHayır ikiside degil eminim araştırdım çok bu konuyla ilgili
- +1 yıl
Yatak ilişkiniz nasıl peki sıklık ne kadar
Soran+1 yılEn kotusu haftada 1 kuvvetlendirici demiştin doğal olanlari nelerdir
- +1 yıl
Az yani bayağı. biraz pahalı ama onlar
Soran+1 yılO en kotu durum için çok çok nadir olan yani normalde daha fazla
Soran+1 yılSen doğal demedin mi de pahalı diyorsun neyse benimle dalga geçiyorsun sanırım.
- +1 yıl
Vereyim mi o kuvvetlendiriciyi
Soran+1 yılHayır ne olduğunu söyle diye demiştim. Badem fındık gibi istek arttırıcılardan bahsediyorsun diyerekten.
- +1 yıl
Evet onlardan yani bal fıstık fındık ceviz muz karıştırıp ver kocişine 😁
Soran+1 yılAnladım teşekkürler kendini affettirirse denerim
- +1 yıl
Kendini affettirirse derken ne yaptı ki sana
Soran+1 yılBu olay yeterli bence 2 gün üst üste ertelemesi
- +1 yıl
Sen geçen konuştuğum kişimisin aynı şeyleri konuşmuştuk onunlada ona birşeyler demiştim ise yaramıştı Ayşe senmisin?
Soran+1 yılYok başka aynı durumu yaşayan da var mıymış içim rahatladı tek değilmişim
Soran+1 yılNe demiştin ona ise yaramış
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yılBununla ne alakası var
- +1 yıl
Öylesine sormuştum bunu
Ya çıldıracağım Bi kocanın kadınını geri çevirme lüksü Asla ama Asla yoktur eğer yapıyorsa sa erkekliğini sorgulasın bence ne yorgunluğu ya yorgunluk giderir daha çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılistek geldiği anda yapmak tutkuyu artırır. ertelemek iştahı da keser. sıkıntılı durum. aranızdaki uyumsuzluk gün gelir davranışlara da yansır
00 Yorumla Bu iş boş günde olan bir şey değil ki. Yeri gelir yorgunluğu alır gecenin bir yarısı olur , yeri gelir sabahın erken saati…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim kesinlikle böyle. Ertelemekten tembellikten haftaları geçiyor. Çok bozuluyorum bende, p izliyorum ne yapayım
16 Yorumla
Soran+1 yılSeninki daha kötüymüş bizde haftalar sürmüyor ama üst üste ilk defa 2 gün ard arda erteledi normalde yarın dediğinde yarın gelirdi. Ama arada hafta sonuna falan ertelediği oluyordu
Cevap sahibi+1 yılHaline şükret. İnsan gerçekten yorulabilir tabi ama önemli olan bunu alışkanlık yapmaması.. bizim 20 30 günleri bile buluyor, ortalama olarak 13 14 gün o bile az ama ne yapabilirim ki. Bozuluyorum üzülüyorum
Soran+1 yılEsin belki seksi görev olarak görüyor olabilir kadinlara daha çok haz veren hareketler var. Bunlara alisirsa belki daha sık isteyebilir. Bana kadın olarak ağır geliyor talep eden durumunda olmak. aslinda sinirimi bozan bu o hep gelmeli ya da benden daha fazla istekli olmalı gibi bir düşünce var iscel olarak
Cevap sahibi+1 yılHerseyi yapıyorum oysa, o an daha sık yapalım kendi diyor ama sonrası hüsran. Bu konuda reddedilmenin hayal kırıklığı ve üzüntüsünü anlatamam. Gece boyu üzüntüden uyuyamam, gözlerin dolması, sinirlilik... sizin durumda gerçekten normal hanımefendi, insan gerçekten yorulabilir zor gelebilir bazı zamanlar böyle olabilir, çok kafaya takmayın, çok daha kötüleri var
Soran+1 yılGerçek zor bir durum inşallah sizin de bu sorunuz çözülür
Cevap sahibi+1 yılAlıştım kabullendim artık. Teşekkür ederim, sağlıcakla kalın 😊
+1 yılrandevu ile cinsellik olmaz, galiba araya soğukluk girmiş, ya da eşinde bir problem var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun konusu baana ne kadar tanıdık geldi ya.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. kötü hissederim. canım sıkılır. benzer durumları yaşıyorum ben de...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni aldattığını düşünürüm insan yorgunda olsa eşine 10 15 dakika zaman ayırabilir
00 YorumlaSürekli aynı yalanı tekrarlarsa ben de başkasına giderim
00 Yorumla
+1 yılAdam yorulmuş bide eski zevki vermiyorsundur ya da çok azgınsın adam yılmış
00 YorumlaBence biraz renk katmayi dene ilgisini cekmeyi red edemeyecgi seyler yapmayi vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEtrelemeyen partnerde alırım solugu
00 Yorumla
+1 yılEşimde sorun olduğunu düşünürüm beni istemediğini
00 YorumlaŞartli ilişki ilişki değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. oha adamda ki lükse bak :D
00 Yorumla
+1 yılVar öyle sıkıntılar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKapının önüne koy gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılÇok itici gelir çok yaparsa da soğurum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gerçekten yorgun mu yoksa bir bahane mi
08 Yorumla
Soran+1 yılUzun bir çalışma sonrası ilk defa başladı bu ilk haftası fiziksel iş yaptığı eve gelince bu hafta TV izleyip uyuyor normalde ev işlerinde yardım da ederdi bu hafta onu da yapmıyor uyuyakalmisti yemeğe kadar yemekten sonra uyandı işte YouTube da takıldı uyudu
Soran+1 yıl1.5 haftadır
Soran+1 yılGeçen hafta bende onunla aynı ise gitmiştim bende baya yorulmuştum. Ama 2. Gun kendime geldim
Soran+1 yılGeçen hafta ertelemesi zaman olmadı bu hafta erteledi. Bilmiyorum ne olabilir kuvvetlendirici kullan demiştin sonra yazmadin ne olduğunu
Soran+1 yılPardon seni başkasıyla karıştırdım yorum olarak
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu yaşıyorum berbat bir şey
00 YorumlaGaliba başka sorunları var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi iş bulamamisti onu çok fazla dert ediyor şu an geçici bir yerde çalışıyor.
+1 yılBunu yapan erkek mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıloda kötü be :)
00 Yorumla Kabul etmem
00 Yorumla
+1 yılYok artik ciddi olamazsin
00 Yorumla
+1 yılÜzülürdüm
00 YorumlaCok buyuk hayal kirikligi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz kbul edilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan mı bu erteleyen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yeter artık derdim