Cinsel Yaşam Seks yapmayı merak ediyorum, nasıl bir şey sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Zor mu Seks yapmayı merak ediyorum, nasıl bir şey sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
1İstanbulBeyi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İlk belki zorlanırsın o da partnerine bağlı. Sonra alışırsın, istersin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla 1İstanbulBeyi +1 yıl Partnerin iyi olursa, ilk yaptığında da zorlanacağını sanmam Yorumla Soran +1 yıl Ben minyonum ama Yorumla 1İstanbulBeyi +1 yıl Ee minyon olunca ne oluyormuş 😅 Yorumla Soran +1 yıl Dar olmuyo mu Yorumla 1İstanbulBeyi +1 yıl Dar olmasının minyonlukla pek alakası yok bence Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Doğru kişiyle harika yanlış kişiyle mide bulandırıcı 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seviyeyi seçip ona göre başlayabiliyorsın. Easy normal ve hard seçenekleri mevcut. 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Yaşaman lazım, o zaman nasıl olduğunu güzelce anlarsın. 0 0 Yorumla
Soner_Milan Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl zor ya da kolay olması tamamen partner ına bağlı 0 0 Yorumla
Tırtıklımı-hissetmi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Bi bilsen tadını bırakamazsın bağımlılık yapar o yüzden bilmediğin daha iyi 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yaşadığında aldığın zevki goreceksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İçime girme hissini merak ediyorum Yorumla mihribann1 +1 yıl İslandigin zaman girdiğinde başlıyor zaten sevk alman Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir his Yorumla mihribann1 +1 yıl Bütün vücudun zevk alıyor Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Mutfaktan bir patlıcan al ve göster gününü. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla __-_ıIıAıIı_-__ +1 yıl Arka kapıyı aç ozaman ne diyim Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Gizlilik ve guven sana verilen ilgi onemli 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Merak ediyorsan yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki de zor değil aksine rahat ve zevkliPeki sevgilin var mı yapmak istiyor musun 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok zor jsksksZor ne la 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor mu derken 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yap o zaman 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Koca lazım Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl İmam nikahlı mi Yorumla Soran +1 yıl Her türlü nikah Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Bunun için evlenmem Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Güzel... çok 😉 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Merak etmekle olmaz 0 0 Yorumla
mustafakaptannnn Takip Et Xper 7 Yaş: 51 +1 yıl kolay yaaa yattığın yerden yapılıyor işte D: 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok güzel zevki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bişey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel girdik çe çıktıkça Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl abartılıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyi merak ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl İçeri girme hissini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevişmeyi tarif edebilirim de onu edemem ya merak etmediğim için denemedim bile Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Merak etme 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. cok güzel 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Anlatabilirim 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
İlk belki zorlanırsın o da partnerine bağlı. Sonra alışırsın, istersin
Hmm
Partnerin iyi olursa, ilk yaptığında da zorlanacağını sanmam
Ben minyonum ama
Ee minyon olunca ne oluyormuş 😅
Dar olmuyo mu
Dar olmasının minyonlukla pek alakası yok bence
Doğru kişiyle harika yanlış kişiyle mide bulandırıcı
Seviyeyi seçip ona göre başlayabiliyorsın. Easy normal ve hard seçenekleri mevcut.
seks zevklerin en sıradanı bence zevkler sevişmede saklı
Bence kolay bişey tüm insanlık zamanı gelince yapıyor
Yaşaman lazım, o zaman nasıl olduğunu güzelce anlarsın.
zor ya da kolay olması tamamen partner ına bağlı
Bi bilsen tadını bırakamazsın bağımlılık yapar o yüzden bilmediğin daha iyi
Yaşadığında aldığın zevki goreceksin
İçime girme hissini merak ediyorum
İslandigin zaman girdiğinde başlıyor zaten sevk alman
Nasıl bir his
Bütün vücudun zevk alıyor
Mutfaktan bir patlıcan al ve göster gününü.
Bakireyim
Arka kapıyı aç ozaman ne diyim
Kişiden kişiye değişir
Gizlilik ve guven sana verilen ilgi onemli
Merak ediyorsan yap
Tabiki de zor değil aksine rahat ve zevkli
Peki sevgilin var mı yapmak istiyor musun
Çok zor jsksks
Zor ne la
Zor mu derken
Klasik ama anlatılmaz yaşanır 😊
Bende yapmadım bilmiyorum