Cinsel Yaşam Sanaldan seks yapmak keyif veriyor mu size? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Keyiflimi sizce Sanaldan seks yapmak keyif veriyor mu size? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Karşımdaki bayanlaea evet tabi gercegi gibi olmuyor ben pek tad almıyorum karşımdakilere yadımcı olma maksadıyla oluyor ama onlaeda işini görüp engsli atıyor 0 0 Yorumla
Enigmatic37 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Reel olanın yerini tutmaz yoklukta idare eder 0 0 Yorumla
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl veriyor ama daha fazlasını yaşamak istiyorum artık ;) 0 1 Yorumla sedomania1 +1 yıl peki ya sen? Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Veriyor tatmin etmenin tahrik etmenn yolları bilen le ama ne olursa olsun gerçeğin yerini tutmaz 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bazen hiç yoktan iyidir tabi karşındaki insana bağlı. 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Evet kendi kendine mastürbasyon yapmaktan cok cok daha zevkli 0 0 Yorumla
Kalkıncagidelim Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Gerçeğinin verdiği zevkin bi seviye altı gibi düşün film izleyerek yapmanın da bir üstü oluyor :) 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Karşındaki kişi de istekli ve karşılık veriyorsa çok o zevkli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her zaman değil, gerçeğin yerini asla tutmuyor. Ama aynı frekansta biriyle konuşuyorsam zevk alıyorum. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. canlı p*rno bi nevi işte karşındaki sana göre tepki veriyo değişik bi deneyim 0 0 Yorumla
gokyuzu-mutsuzluk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Merhaba.Hiç denemedim, bilmiyorum bilgim yok. 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sesli ve bilen biri ile evet 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yaptığın kişiye göre değişir. 0 0 Yorumla
16gökhan16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. çoook müthiş inanılmazzz )) 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sesli olursa tadından yenmez 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala bunkişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Kisisine gore degisir 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yoklukta idare eder diyelim 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Keyifli 5 2 Yorumla öylesinebirhesap20 +1 yıl Katılıyorum Yorumla Tolga2021 +1 yıl Zevkli mi Yorumla
cleomonster Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ergen işi 5 1 Yorumla Asude-m +1 yıl seks yapıyor musun? Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Evet çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Veriyordur da yapmadım ben hiç 0 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. karşındakine bağlı yeri gelince iyi 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. bittikten sonra hiç guzel değildir ((: 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. karşındaki kişiye ve şekle göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yine mi seks düşünüyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derken dedim Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Reeli daha iyi 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Keyifli olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Karşımdaki bayanlaea evet tabi gercegi gibi olmuyor ben pek tad almıyorum karşımdakilere yadımcı olma maksadıyla oluyor ama onlaeda işini görüp engsli atıyor
Reel olanın yerini tutmaz yoklukta idare eder
veriyor ama daha fazlasını yaşamak istiyorum artık ;)
peki ya sen?
Veriyor tatmin etmenin tahrik etmenn yolları bilen le ama ne olursa olsun gerçeğin yerini tutmaz
Bazen hiç yoktan iyidir tabi karşındaki insana bağlı.
Evet kendi kendine mastürbasyon yapmaktan cok cok daha zevkli
Gerçeğinin verdiği zevkin bi seviye altı gibi düşün film izleyerek yapmanın da bir üstü oluyor :)
Karşındaki kişi de istekli ve karşılık veriyorsa çok o zevkli
Her zaman değil, gerçeğin yerini asla tutmuyor. Ama aynı frekansta biriyle konuşuyorsam zevk alıyorum.
Zamana ve kişiye göre değişiyor
canlı p*rno bi nevi işte karşındaki sana göre tepki veriyo değişik bi deneyim
Çok nadir kişiye ve kabiliyetine göre keyif veren oluyor
Merhaba.
Hiç denemedim, bilmiyorum bilgim yok.
Görüntülü olursa çok zevk alıyorum
Seviyorum ve yapıyorum da.
sesli ve bilen biri ile evet
Adamını bukursan hemde çok
Bazen. Ama her zaman değil
Yaptığın kişiye göre değişir.
çoook müthiş inanılmazzz ))