Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kadın erkek herkesin onun için yanıp tutuşupta önemsiz olduğunu dile getirilen tek eylemdir.
seks bu hayatın en büyük gerçeğidir. herkesin kafasını tırmalayan, içten içe insanı kuşatan bir büyüdür. engellenemez bir içgüdüdür.
biyolojik olarak önüne geçilebilecek bir şey değildir çünkü. hormonların seni götürdüğü yolun varış noktasıdır. beynini yoran en büyük olgudur. her ne kadar bu gerçekliği insanların çoğu kabul etmese bile hayallerinizde kaç kişiyle yattığınızı, kaç kişiye oral yaptığınızı, kaç kişiyle grup yaptığınızı ve niceleriyle olan fantezilerinizi siz bilirsiniz gençler.
seks insanın söylemek isteyipte dile getiremediği en büyük sırdır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınlar sevdikleri ile cinsel birliktelik kurmak isterler. herhangi bir duygusal bağ kurmadığı erkek ile ilişkiye girmesi onlar için çok zordur ve kolay bir durum değildir. (kişiden kişiye de değişebilir) daha zor uyarılırlar ve olaya konsantre olurlar ama işin içine tam olarak dahil olduklarında da erkeklerden çok daha fazla zevk alırlar. erkekler de durum daha farklıdır. duygusal bir çekim hissetmedikleri halde tamamen görsel olarak da uyarılırlar ve duygusal bir bağ içinde bulunmadıkları kadınlar ile de seks yapabilir ve zevk alabilirler. erkeklerin uyarılması çok daha kolaydır kadınlara göre. kadınlar sadece görsel uyarıdan etkilenmezler.
seks tutkuyla yapılır, bana göre tamamen romantizm seksten ibaret. acemi duygusal biri için kaçınılmaz acıya dönüşen bir eylem olarak tarihe geçer. Anlatılmaz yaşanır diyorum.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Ucu bucağı olmayan sınırsız bir evrende partnerinle muhteşem zevkler deneyimlemek için çıktığın bir yolculuktur bence... süresiz sınırsız kuralsız sadece keyf alabileceğin bir yolculuk
00 Yorumla
+1 yılYaptığın insanı hissetmek bağlanmak. Duyguları seksle beslemek benim için
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzeldir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seks sevginin; aşk duygusunun, iki partnerinde karşılıklı duygularının tek bir bedende açığa çıkarak birlikte aynı duyguyu aynı heyecanı aynı zevki iki beden tek yürek olarak yasanma sanatıdır. Bu sanat öyle bir sanatki istenirse yeni doğumlarla yeni eserlere bile gebe kalınabilir. İnsanlığın en güzel duygusudur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKiminle yaptığına göre. Ruh haline göre.
Bazen ihtiyaç gibi hissediyorsun, hani boğazda boğazda ince ince şatobiryan kesip yemek değil de sokak köşesindeki dönerciden haldur huldur yemek istiyorsun, acıkmışsın çünkü. Bazense işin romantizminin verdiği keyfi arıyorsun10 Yorumla
+1 yılKimine göre çok basit bir olgu gelebilir ama bence cinsellik hayatın tamamen odak noktası. Her şey bu eksen etrafında döner. Benim içinde seks ; tamamen karşıdaki tatmin etme , onu mutlu etme geçirdiği her dakikayı kaliteli geçirme olayıdır. Öyle oldu bitti değil duygu ve hisle yaşanması gereken bir olgu olduğunu savunuyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSeks öncesinde ne yaptığın önemli aslında! Kadın dişiliğini kullanacak, küçük ısırıklar, öpücükler, dokunuşlar. Ayak fetişi mesela... sonrasında yatak mevzusu başlar en sonda son vuruş. Ve üstüne içilen sigara. boyle olmalı aslında, ya da benim beklediğim bu. ama yatar sırt üstü, eee:; yapsana. onun beklentisi sadece şok çıkar... uymaz bana.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçocukken hani sokakta oynarken bir anda elma şekeri satan amca gelirdi mutlu olurduk ya da lunaparka gittiğimizde ilk önce çarpışan otomobillere koşardık heyecan ile ya da çok acıkmışızdır yemeğe oturunca hangisinden başlayacağını şaşırıp sorna sakince çorbaya kaşığı daldırırız ya
hah işte öyle bir şey
10 Yorumla
+1 yılValla seksin bilimsel tanımı
İnsanların biribirine karşı duyguduğu tensel ve hormonsal çekim sonucu oluşan birleşmedir. Ki baktığım zaman artık sadece uçkur peşinde olanların yaptığı bir eylem. Ayrıca bunun sonucu oluşan sıkıntılarıda anlatmaya gerek yok.
Bana göre seks
Gereksiz şili biberinden acı izlediğim en son filmden bile saçma bir eylem
11 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=z5VL71sPvn8
yekte yavrum yekte
Dünya gözüyle görüp yaşayabileceğim daha iyi bir zevk yok. Hayatta hiç bir zevk onun yerini tutamaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasil anlatiyim ki benim derin nefes almam seni ferahlatmazki o hesap😉
10 Yorumla
+1 yılKıvamı tutmuş kuru fasulyenin yanına soğan kırmak gibi.
10 Yorumla
+1 yılMuhteşem bişey beni çok ama çok mutlu ediyor huzur veriyor keyif veriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıcak suyun içinde huzur bulur ya ünsan bende * o huzuru buluyorum, partnerke bir bütün oluyorsun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıl2 tarafinsa mutlu olucagi biraz dünyadan kopacağın farkli bi evren
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bulutların üstünde uçmak gibi :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltadını bilmediğim bir yemek gibi işte.
kokusu görünüşü lezzetli görünüyor ama tatmadım.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk tutku rahatlama huzur ve güzel bir sevgi eylemidir 🤗🤗🤗 prensesim
10 Yorumla
+1 yılKimine göre görev, ihtiyaç, sadece zevk, kiminne göre yaşam biçimi olacak kadar geniş bir kavram ya da sanat diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılRuhumu bedenimi canlandırıyor enerji veriyor mutlu oluyorum 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Hindi fümeli sandviç gibi. En güzel öğün gibi. En güzel tatlı gibi. En güzel an gibi..
00 YorumlaHisli seks benim için nirvanadır , ama tek gecelik hissiz seks eziyet
10 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım için biley siyemecrğim ama libido yüksek oluyor ona emin olabilirşm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılRuhum canlanıyor.
00 Yorumla
+1 yılMutluluk veren huzur veren rahatlatan bir duygu
10 Yorumla
+1 yılDünyanın sayılı zevklie aktivitelerinden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılyüksek haz ve büyük zevk
10 Yorumla Özel bir şey her yerde söylenmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılişemek gibi su içmek gibi hayati bir durum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHarika ötesi anlatılmaz yaşanmslı bence
10 Yorumla
+1 yılYorucu ve acı tabi çeşitine göre
40 YorumlaHarika bir zevk
00 Yorumla
+1 yılDoyamadigim bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. İnsanı gençleştiriyir
00 Yorumla
+1 yılRuhların birbirnw dokunuşu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, harika bir duygu.
00 Yorumla Bana göre mi söylemem merak et dur:)
00 YorumlaTutkulu şehvetli mutluluk verici
00 Yorumla
+1 yılStres Stan rahatlatan bbir duygu
00 Yorumla
+1 yılDoruk zirve rahatlama ve ihtiyaç
00 YorumlaBulutların üstü gibi
Zevkin hat safhası00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDünya da yaşanabilecek zevli an
00 Yorumla zevkli ve keyifli
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. zevkli bir ihtiyaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Muhteşem bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbirlikte yaşanan bir huzur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Zevkli
20 YorumlaHiç ilmadı ama ževklidir 😂😂
00 YorumlaSıradan.
00 Yorumla
+1 yılTutkunun hazza dönüştüğü bir şey
00 Yorumla
+1 yılCennetin kapısının anahtarı diyorum ben buna
00 YorumlaDenemedim hiç
00 Yorumla
+1 yılSüper bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorumki^^
00 Yorumla
+1 yılBana göre mükemmel
00 YorumlaGüzel sana göre
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler