Sizce sevişmek mi lazım sevişmemek mi?

Benim annem çok cinsiyetçi ataerkil bir kadın. Sırf boşanmış damgası yememek ve aşık açık başka biriyle flört edemem zaten beni de kimse beğenmez diye yıllarca onu aldatmış aşağılamış sevmemiş bi adamla evli kalmış biri. Annem hep benim güzelliğimi kadınlığımı cinselliğimi ayıp günah olarak gösterir ondan asla hiç düzgün ne sevgilim ne deneyimin oldu 26 yaşına kadar. Karşıma da şansıma hep abazan sapık erkekler de gelince zaten hep cinselliğe karşı önyargılıydım. Neyse 26 yaşında bana yumuşak güzel rahatsız edici yaklaşmayan hassas bir erkekle seks yaptım sonra da baya kişiyle yaptım ettim. Cinsellik güzel ama bilemiyorum mesela şu an uzun zamandır yapmıyorum ve en son flört yakınlaşmalarım da hep kötüydü hiç keyif almadım duygusuz hissiz tecrübesiz beceriksiz Türk erkekleriyleydi. O aktif olduğum dönem Avrupa’dadır yakışıklı ve iyi sevişen erkekler vardı ama Türkiye’de genel erkekler pis çirkin bakımsız ve ayı olduğu ve yatakta da berbat olduğu için hep mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum hiç tatmin olamıyorum sevgili bulamıyorum çünkü hepsi aç ve kötü ben ise düzgün benim de elit seviyede arzulayacağım birini istiyorum ama yok. Ne yapmak lazım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Elit değil ya eşit seviye de arzulayacağım dedim. Yani beni arzulayanları ben arzulamıyorum. Benim arzuladıklarım bana bakmıyor sonuç mutsuz yani sırf benim arzulamadığım eziklerle olmak zorunda kalıyorum resmen ilişkim olsun diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca annemin zorbalığından da nefret ediyorum biz gayet modern rahat bir çevrede yaşıyoruz herkesin kızı eve erkek atıyor ediyor seks yaşıyor flört ediyor annesinin yanında konuşuyor. Ama ben hala bi erkekle buluşurken etek giysem bile annem laf sokup kınıyor. Bi gece eve gelmek istemesem direkt bacım ucuz muamelesi yapıyor. Sevgilim olsun erkek olsun öf diye söylendiğimde ya da birini uzaktan beğendiğimde ayıplayıp ay utanmıyor musun filan diyor.
Sizce sevişmek mi lazım sevişmemek mi?