Ya şimdi kusursuz gerçek sevgi aşk saygı arasak hep yalnız kalıyoruz ama ilişki yaşamak sevişmek de güzel takılmak etmek şimdi sevişmek için kriter düşürüp oynaşmak öpüşmek mi daha iyi ama o zaman da insan kendini kullanılmış değersiz vs hissedebiliyor yoksa yok hiç gerek yok beş dakika zevk için öyle üzülüp yorulmaya risk almaya diyip yalnız mı kalmak daha iyi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsan kendi istediği şeyleri yaşadığında kendini neden kullanılmış hissetsin ya da neden öyle hissederki. ? İstemeyerek, birini elinde tutabilmek için onun isteğiyle birşeyler yaşayan kişi değersiz ve kullanılmış hissedebilir bu çok normal. Ama isteyerek yaşayan birinin değersiz hissetmesi çokta normal değil bana göre
12 Yorumla
Soran+1 yılYa çünkü adam sadece seni bedenin için seviyorsa zevk alsan da kullanılmış hissedersin.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu mantıkli bir soruyu soran birisi olarak sizin değilde Karşıdaki insan ile alakalı karaktere bağlı. Siz karşıyı çok sever saygı duyar ya da sadakat sahibi olursunuz ama karşıdaki sizi sırf cinsellik için kullanır ve bunu Anladığınız gün bir daha aşık olamayacak duygular kaplar sizi
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle işte ondan sadece cinsellik değil gerçekten seven Sayan sadık erkeklerle olmaya çalışıyorum ama çok az çoğu maske takıyor tek dertleri cinsel kullanmak yoksa sevip değer verdikleri yok. Öyle gibi rol yapıyorlar sadece sevişmek için.
- +1 yıl
Haklısın. O hâlde gerek Yok. Sizde sahte Sevgi ya da ilişkiler yüzünden üzülmek yerine yalnız kalıp uzaktan mutlu sanan ama acı çekenleri izleyebilirsin.
Soran+1 yılAynen öyle valla evli veya sevgilisi olan herkes acı çekiyor kalbi kırık üzgün ve aldatılıyor genel olarak zaten ondan en güzeli bence dostlar hayvan aile kariyer başarı yalnızlık.
- +1 yıl
Bendensin.. Yalnız ama mutlu misali.
+1 yılGünaydın. Sende kendini tatmin etmek için sevisiyorsan bu kullanilmak değildir. Her iki tarafta aynı seni istiyor çünkü. Yalnız kalmakta iyi evet. Ama bir süre sadece sonra insan yanında birilerini istiyor.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kendinizi hep obje olarak görüyorsunuz? Sen zevk almayacak mısın? Sen o adamı kullanmış olacaksın bu mantaliteyle. Bak dalgana, al zevkini rahatla geç. Ne çok anlam yüklüyorsunuz şu olaya?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevişmemek.. gerekirse yalnız ölürüm ama aşk daha önemli. sırf sevişmiş olmak için kimseyle yatmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFazla ileri gitmiycek şekilde yaşanılabilir bence. Herşeyi deneyip görmek lazım evlenmeden. Kullanılmak değil bu karşılıklı zevk alıyorsun sonuçta böyle düşünürsen kendini huzursuz hissedersin zaten
37 Yorumla
Soran+1 yılYok canım öyle zaten ben sevişmek kullanılmaktır demiyorum sonuçta insan sevdiğini arzular ve sevişmek ister ve zaten evlenmeden önce mutlaka görmelisin yoksa erkek kusurlu kötüyse bilmeden niye evleneyim bunu. Ama işte erkeğin de kızı yıllarca oyalayıp kullandığı aldattığı ilişkiler beni çok irite ediyor çevremde öyle çok var. Ben asla ona izin vermem mesela bana tapmayan ciddi düşünmeyen erkekle asla aylar yıllarca sevişip beklemem onu. O kullandırmaktır.
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünmeyen biriyle bişi yaşarsan zaten seninki farklı bi nokta olur. Ama sevdiğin biriyse gerçekten gelecek düşünüyorsan olabilir
Soran+1 yılİşte zaten çoğu erkek ciddi seviyor gibi yapıyor davranıyor kızı ikna etmek için ama sonra bahanelerle kaçmaya çalışıyor bence. İlgisiz soğuk oluyor.
Cevap sahibi+1 yılUzun sürelerce güvenip inanman tanıman lazım
Soran+1 yılİşte öyle süre olmuyor genelde hoşlanmıyorsan birkaç buluşmada bitiyor hoşlanıyorsan da zaten ilk ayda hemen öpüşme oynaşma oluyor
Cevap sahibi+1 yılOrası da öyle yani ama hepsi senin elinde bunları yapmak ya da yapmamak
Soran+1 yılAynen öyle zaten.
Bence karşılıklı aynı kafada olduğun biriyle zevk almak kullanılmak olmuyor. Sonuçta tek taraflı değil win win var bence
11 YorumlaYani bende yalnızlığı sevsemde arada insan istiyor seks.
00 Yorumla
+1 yılEşinle yaşamak daha değerli lütfen pişman olma sonra dediğin gibi 3-5 dk zevk için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAra formül var. İçine almadan sadece sevişmek. En temizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden seks yapmayı karşı tarafın fayda sağladığı kadının ise zarar sağladığı bir şey olarak düşünüyorsunuz? Seks alışveriştir. İki tarafta zevk alır.
00 Yorumla
+1 yılSaygılı karşılıklı beğeni olan f*ck partner en ideal
00 Yorumla
+1 yılİyide neden kullanılmış sonuçta sende istiyorsun ve zewk alıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü karşımdaki erkekler kadar zevk almıyorum ve çok yakışıklı da değiller. Brad pitt veya kıvanç olsa zaten kullanılmış hissetmem.
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun bence eğer zevk almıyorsan yapma derim ama kesinlikle kendini aşşağıda görme kimseden
Soran+1 yılZevk almasam zaten yapmam. Zevk aldığımla yapıyorum zaten ama yine de sadece zevk yetmez. Ben kadınım ve erkek bana ekstra bir şeyler de vermeli. Ben sadece seks yapalım dağılalım olayına karşıyım erkek benle ilgilenmeli sevmeli hediyeler vermeli. Yoksa sadece seks yapmak istiyorum diye bana hiçbir şey vermeyen erkekle yapmam. Ama sadece bana para harcayan zevk almadığımda da yapmam. Kendimi aşağı gördüğüm filan yok tamtwrsi üst görüyorum.
- +1 yıl
:)) o zaman hediyeleşelim istersen sen mutlu ben mutlu
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğinle sevişmek en iyisi
10 Yorumla Sonuçta karşılıklı yapılan eylem, iki tarafta zevk alıyorsa sevişirşm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmemek daha iyi kadınlar icin
10 Yorumla Sevişmek sevmekten gelir
00 Yorumla
+1 yılHangisi içinden geliyorsa
00 Yorumla
+1 yılSevismek cok ozel bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Gayri meşru ilişkide kalbin bozulur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip sürekli sevişmek 🥵🥵
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Mutlu olmak iyi mutlu etmek iyi...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmek güzel tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmemek bir duruştur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seven belli olur her zaman 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsana bağlı bişey bu
10 Yorumla
+1 yılSevişmek daha iyi
00 YorumlaSevişmek tabiki
00 Yorumla
+1 yılSevişmek ve yalamak
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bütün mesele bu
00 Yorumla insana göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevkine bak derim
00 Yorumla
+1 yılSevismek
00 Yorumla
+1 yılYalnız kal.
00 YorumlaSevişmemek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi