Sevgilim cinselliğe çok düşkün ben daha tutucuyum bir yıldır benim yüzümden yaşayamıyormuş benimle yaşamak istedi bende adı konsun ailemle tanış dedim ama o bunj şart koyduğumu söyleyip ayrıldı sizce sıkıldığı için mi bunu yaptı geçen hafta da senden ayrılırsam ciddi ilişki yapmam bir sürü kuz var yatar geçerim demişti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ilişkide cinsellik istememeye hakkın olduğu kadar, onun da istemeye hakkı var. Ondan cinselliğin yaşanmadığı bir ilişkiye devam etmesini istemen, onun sana ayak uydurmasını beklemen anlamına geleceği için bencillik olur. Ayrılmayıp sana baskı yapsaydı da onun bencilliği olurdu. Uyumsuz olduğunuz bir konu nedeniyle ayrılmış, son derece normal.
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisiyle seks yapmak isteyen bir erkeğin, sevgilisiyle seks yapamadığı için ayrılmak istemesi normal, ve doğru olanı. Erkeklerden cinsel isteklerini baskılamalarını istemeye hakkınız yok.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılNe öyle her önüne gelene verecek misin? Niyeti ciddi olan basar nikahı cinsellikse cinsellik çocuksa çocuk 👍
Bir sürü kız var yatar geçer doğru ama temiz kız bulup evlenmek gibi güzel bir şey var mı?
Onun niyeti seks yapmak başka bir şey değil bence..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Simdiki erkeklere sasiyorum ciddn. Bu sebeole ayrilan var hatta sen vermiyosan izin ver birini becerip geleyim diyen var. Bunu bile kabul eden kizlar var. Iliskiler ne hale geldi
12 Yorumla
Soran+1 yılAma giderken artık sevmiyorum vs diye gitti
+1 yılEvet seni seninle cinsellik yaşayamadığı için bırakmış. Halbuki seven insan cinselliği şart koşmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Buna karşılık erkeklerin de "seven kadın cinselliğe hayır demez" deme hakkı doğuyor. Yani "seven erkek cinsellik istemez" önermesi doğru değil, ayrıca saçma. Niye sadece kadınların penceresinden bakılıyor soruna? Yani kadın cinsellik istemeyince normal, erkek ilişkiye devam etmeli, ama erkek seks yapmak isteyince anormal, erkek ayrılmak isterse "aklı fikri cinsellik, demek ki sevmiyor", öyle mi? Bu ne bencillik, bu ne yüksek ego?
- +1 yıl
@Banker_Bilo adam olan biri evlenmeden önce cinsellik istemez.
- +1 yıl
Adamlıkla ilgisi yok. Bu, cinsellik yaşamış kadının evlenmeye değer olmadığı yönündeki hatalı düşüncenin ürünü. Erkekler cinsellik yaşamış kadını ikinci el eşya olarak görüyor, kadınlar da bunu kabul ediyor. Bu kafadaki erkekler kadar kadınlarda da kabahat var. Size, cinsellik sadece evli bireylerin hakkıdır diye saçma bir düşünce aşılanıyor, siz de bunu sorgulamadan kabul ediyorsunuz.
- +1 yıl
@Banker_Bilo ya bak işine!
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Evet cinsellik için bıraktı ve seni sevmiyor yazdıklarından bu anlam cikiyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ya da olmayabilir siz yaşadınız ne olduysa
00 Yorumla
+1 yılŞart koydun mevzusu bahane cinsellik için beraberdir belli
02 Yorumla
Soran+1 yılAma öpüşüyorduk sürtünme vardı ama yatmadım hiç ya da çıplak görmedi beni sadexe bunlar
- +1 yıl
İşte hep bi fazlasını istemiş
Vermediğin için gitmiş işte
02 Yorumla
Soran+1 yılAma öpüşüyorduk sürtünme vardı ama yatmadım hiç ya da çıplak görmedi beni sadexe bunlar
Ii yapmissin boş ver onu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Önceden ilişki yaşadın mı hiç
00 YorumlaEvet, tamda nedeni bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. cinsellik için bıraktı, onun amacı cinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kızı kaçırmis o canım üzülsün
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim seni
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni sevdiği falan yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTamam niyet belli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni sevmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Doğru
00 Yorumla
+1 yılEvet
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl pişman olur
- +1 yıl
Olmaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı