bir doktora gittim doktor genç benden bir kaç yas büyük neyse benim dalağımda kitle var mı diye muayene edecekti açtım karnımın üst kısmını muayene etti sonra ben tayt giymistım o gün göbek deliğimin hizasına kadar çekmiştim taytı sonra bu doktor eliyle hafif indirdi taytımı ben şaşırdım baktı ama muayene etmedi nedense sonra bana ilaç yazdı ama bilgisayardan yazıcam kodlu dedi tamam dedim sonra bana dedi ki sen telefonunu ver ben resmini çekeyim ilacın tamam dedim elimden telefonumu aldı resmi çekti verdi sonra telefonumu bu doktor bana ilgimi gösteriyor anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)11 ayYav havadan bulut geçse siz bunları nem kapıyorsunuz doktorun elinin altından senin gibi kaç tane kadın geçiyor herkese yürüyecek olsa doktor işini yapamaz yani iki santim Tayt aşağı indirdi diye adam sana yavşamış mı oldu yanlış anlamışsın sen durumu
04 Yorumla
Soran11 aybenım elımden telefonuu alıp ılacı resım cekmesı normalmı bende cekebılırdım
Cevap sahibi11 ayYani sadece bir ilacın fotoğrafını çekmiş yani telefonunu istememiş telefon numaranı yazmamış kendi numarasını vermemiş fiziğinle ilgili bir şey dememiş yani çok anlam yüklemişsin bence
Soran11 ayama taytımı ındırdı muayene etmedı oylee sacma bırsey oldu
Cevap sahibi11 ayBence çok anlam yukleyecegim bir konu değil sen çok fazla anlam yüklemişsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 aySenin ruhunda sıkıntı var yavrum git tedavi ol dönüp dönüp aynı soruyu soruyorsun Şizofren misin Nesin bilmiyorum ama bir şeyleri kafanda kurguladığın kesin hakikatle hayali ayıklayamıyorsun Sen git tedavi ol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 11 ayevet öyle
00 Yorumla Aile doktoru vardı bir tane. Okşuyormuş muayene ayağına
20 Yorumla
11 ayGeçen doktorların yazışmaları çıktı gündeme her şey beklenir artık insanlardan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu anlattıklarında ters olan, farklı olan, sıradışı olan, ilgi gösteren hiç bir şey göremedim. Sen kuruntu yapmışsın ya da ondan hoşlandın belki o yüzden ilgi hayalin oldu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayYani tayttan bişeyler anlamış görmüş sende tepki vermeyince zaten telefonunu istemiş almış muhabbet böyle ilerler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayAnormal hiç bir durum Yok bende resmini çekiyorum reçete numarasının kağıt taşımamak için, taytını komple indirmediyse altında bir şey aramaya gerek Yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDalak büyüyünce nerelere kadar iniyor bilsen hayret edersin inan bana 😅
Doktorum ve yaptıklarında abes bir durum yok rahat ol06 Yorumla
Soran11 ayelıyle benım taytıımı ındıremez
Cevap sahibi11 ayBen art niyetli olduğunu sanmıyorum, taytını biraz daha indir demesinin uygun olmayacağını düşünmüş olabilir ya da muayene hızlıca bitsin diye kendisi yapmış olabilir.
Yeri geliyor hastaların ameliyat sonrası pansumanını incelerken kalçasında ise biz kıyafetlerini çekiştiriyoruz normal yani
Cevap sahibi11 ayİnan bana her gün en az 2-3 tane toplumun güzellik ortalamasının hayli üzerinde hasta geliyor, her gelenden etkilensek işimizi yapamayız zaten
Soran11 ayama bu muayene etmedı ındırdıgı yerı zatn dalak yukarda asagı napıcak
Cevap sahibi11 aySplenomegali yazıp aratır mısın?
Soran11 ayo ne ya
Gizli Üye(18-24)11 ayKaç kere sordun şu soruyu ruh hastası mısın şu doktorları bırakın kimse biçilmemiş kaftan değil size kalmadı doktorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canı çekmiş öyle görünce
10 Yorumla
11 ayNormal geldş bana açıkçası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayUltrason filan çekildi mi?
01 Yorumla
Soran11 ayHayır
Gizli Üye(30-35)11 aySeni sevmediğine dua et taciz safhasını geçmiş
015 Yorumla
Soran11 aynasıl yani
Cevap sahibi11 ayDalak için gittiğin muayenede taytını elliyosa ucuz kurtulmuşsun diyorum
Soran11 ayevet dalak ust kısımda o yuzden ben karnımı tam acmadım ama bu aldı elıyle taytımı hafıf asagı cekıp bıraktı benle yatmı dedı anlamadım sonrada elımden telefofnu aldı resmını cektı ılacın bılgısayardan
Cevap sahibi11 ayFotoyu nereni çekti
Soran11 aybana ılac yazmıs bılgısayardan bılgısayarı cektı
Cevap sahibi11 aySaçma geldi yazsaymış bi küçük kağıda
Soran11 ayevet yazmadı resmı bende kendım cekebılırdım
Cevap sahibi11 aySapık çok rahatsız olmakta haklısın bence
Soran11 ayevlı birde
Cevap sahibi11 ayEvli olduğunu nasıl anladın kız
Soran11 aysosyal medyadan baktım oda bana bakmıs
Cevap sahibi11 ayYuh sen de hızlısın
Soran11 ayevlı olup asılmak sacma degılmı ben merak ettım neyın nesı dıye baktım
Cevap sahibi11 aySaçmadan ziyade adamın kişiliğiyle alakalı
Soran11 aydemekkı her guzele aynsını yapıyor
Gizli Üye(25-29)11 aySenin hoşuna gitti galiba 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aysenin hoşuna gitti mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayOlabilir
05 Yorumla- 11 ay
Nerelerine dokundu ve muayene sırasında gözlerinin odağı nerendi
Soran11 aybakmadım ama ust kısmımı mjuayene ettı sonra elıyle taytımı hafıf asagı cektı bıraktı
- 11 ay
Etkilenmiş senden ve...
Soran11 ayevlı baktım bana sosyal medyadan bakmıss gaııba
- 11 ay
Vaktin varsa bakar mısın bana. Burada net konuşamıyorum da
Demekki amacı cinsellik baska ne ola ki?
06 Yorumla
Soran11 ayevlı bırde
Soran11 ayevet guzelım baya bosansa keske cok tatlıydı
Soran11 ayahahha
11 ayOlabilirr
10 Yorumla
11 ayçok normal bunlar ya
00 YorumlaYo ne alakası var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
11 ayAlakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAnlarsin bi daha gitme
01 Yorumla
Soran11 ayneden
Gizli Üye(25-29)11 ayNerekye kadar çekti
04 Yorumla
Soran11 ayelıyle hafıf ındırdı
Cevap sahibi11 ayÇok değil yani
Soran11 ayyok ama elımden telefonu alıp resım cekmesı sacmaydı bende cekebılırdım
Cevap sahibi11 ayNormal ya takılma
11 ayEvet
00 YorumlaBunda bişey yok ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem