Cinsel Yaşam Sevdiğiniz biri ile hemen yatak düşünülür mü? Muallim2839 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Soru başlıkta, ne dersiniz? Sevdiğiniz biri ile hemen yatak düşünülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evlenmeden düşünmem 0 0 Yorumla
Birdebensorayim3 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Düşünülür ama bence hemen icraate dökmemek lazim, önce iliskinin biraz gelismesini beklemek dahha sağlıklı bence 2 5 Yorumla Muallim2839 +1 yıl Kac ay sonra olur sencr Yorumla Birdebensorayim3 +1 yıl O iliskiye bagli, siz ne kadar surede o kontagi kurabilirseniz o kadar zaman sonra. Ikinizin arasindaki bağa bağlı yani Yorumla Muallim2839 +1 yıl 3 ay iyi 1 ay da Yorumla Birdebensorayim3 +1 yıl Sana kalmis Yorumla Muallim2839 +1 yıl Oyle Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bazen önce seks düşünür sonra seversin belki 😄 olamaz mı olabilir di mi balımmm @S1F1R-B1R 2 1 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Immmm evet olabilir öyle şeyler 🙈🙈💋💋 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır ve zaten evlenmeden olmazdı 2 1 Yorumla Muallim2839 +1 yıl Neden Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl hayır hemen değil ama doğal seyrinde olursa da engel olmam 0 0 Yorumla
beingyourwoman Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yakisikliysa sevmeme gerek yok. Dusunurum. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Delikanlı adama ters, evlenmeden olmamalı o iş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonradan düşündüm ben mesela 1 4 Yorumla Muallim2839 +1 yıl Nasıl oldu kax yasinda istedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili olduktan sonra cinsellik istedim ama yapmadım Yorumla Muallim2839 +1 yıl O ne dedi. Önde mi istedin Yorumla Muallim2839 +1 yıl Yaşlar kaçtı ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal şartlarda dusunulmemeli 1 16 Yorumla Muallim2839 +1 yıl Anormal şart ne peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdaki çoğu insan bunu normal karşılıyor sevdiğini insan isteyebilir elbet ama bunu belli etmemeli Yorumla Muallim2839 +1 yıl Hayır insanların hepsi öyle, normalde insanlar duygularını bastırır burada bastırmaz, Fark vu Yorumla Muallim2839 +1 yıl Sen istermiydin direk duygular serbest olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evlenmeden istemiyorum Yorumla Muallim2839 +1 yıl Hamile kalmadan peki olsa hani sürtünme gibi Yorumla Muallim2839 +1 yıl Ic çamaşırı ile nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle şeyleri normal bulmuyorum kendini kandırmak gibi Yorumla Muallim2839 +1 yıl Hamile kalmaktan korkuyorum diyorsun yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo ben normal ilişki ile onun arasında pek fark görmüyorum Yorumla Muallim2839 +1 yıl Sonunda kondom var birinde içine giriyor diğerinde yok girmez. Yorumla Muallim2839 +1 yıl Kendini kaybedermiydin o durumda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ateşle oynamak sonuçta Yorumla Muallim2839 +1 yıl Neden , kaybederim mi diyorsun yani net ol sıcak bir penis bu etkilenirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiğim adamınsa etkiler Yorumla Muallim2839 +1 yıl İlla sevmeden nasıl olsun, çıkarıp direk kiloduna surtse şeyinii mutlu edermi kız olarak seni sıcaklığını hissedeceksin sadece o kadar olucak hersey Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dusunurum ben 1 2 Yorumla Muallim2839 +1 yıl Neden Yorumla Luna44 +1 yıl libidom yuksek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evlenmeden düşünmem
Düşünülür ama bence hemen icraate dökmemek lazim, önce iliskinin biraz gelismesini beklemek dahha sağlıklı bence
Kac ay sonra olur sencr
O iliskiye bagli, siz ne kadar surede o kontagi kurabilirseniz o kadar zaman sonra. Ikinizin arasindaki bağa bağlı yani
3 ay iyi 1 ay da
Sana kalmis
Oyle
Bazen önce seks düşünür sonra seversin belki 😄 olamaz mı olabilir di mi balımmm @S1F1R-B1R
Immmm evet olabilir öyle şeyler 🙈🙈💋💋
hayır ve zaten evlenmeden olmazdı
Neden
hayır hemen değil ama doğal seyrinde olursa da engel olmam
Olabilir. Neden olmasın
Yakisikliysa sevmeme gerek yok. Dusunurum.
Delikanlı adama ters, evlenmeden olmamalı o iş.
Sonradan düşündüm ben mesela
Nasıl oldu kax yasinda istedin
Sevgili olduktan sonra cinsellik istedim ama yapmadım
O ne dedi. Önde mi istedin
Yaşlar kaçtı ki
Normal şartlarda dusunulmemeli
Anormal şart ne peki
Burdaki çoğu insan bunu normal karşılıyor sevdiğini insan isteyebilir elbet ama bunu belli etmemeli
Hayır insanların hepsi öyle, normalde insanlar duygularını bastırır burada bastırmaz, Fark vu
Sen istermiydin direk duygular serbest olsa
Ben evlenmeden istemiyorum
Hamile kalmadan peki olsa hani sürtünme gibi
Ic çamaşırı ile nasıl?
Öyle şeyleri normal bulmuyorum kendini kandırmak gibi
Hamile kalmaktan korkuyorum diyorsun yani
Yo ben normal ilişki ile onun arasında pek fark görmüyorum
Sonunda kondom var birinde içine giriyor diğerinde yok girmez.
Kendini kaybedermiydin o durumda
Ateşle oynamak sonuçta
Neden , kaybederim mi diyorsun yani net ol sıcak bir penis bu etkilenirmisin
Sevdiğim adamınsa etkiler
İlla sevmeden nasıl olsun, çıkarıp direk kiloduna surtse şeyinii mutlu edermi kız olarak seni sıcaklığını hissedeceksin sadece o kadar olucak hersey
Dusunurum ben
Neden
libidom yuksek