Kendinizi sorumlu hisseder miydiniz
Ve onu sahiplenir miydiniz
Kendinizi sorumlu hisseder miydiniz
Ve onu sahiplenir miydiniz
kız kendi isteğiyle yattığına göre sorun yoktur, eğer ayrılmamız gerekiyorsa çekinmem ama sonuna kadar idare ederim, kızı ortada veya zor durumda bırakmam, sonuçta kızlığını bana verecek kadar güvenmiş kendini teslim etmiş, bakire bir kız için bir erkeğe güvenmek kızlığını vermek kolay bir karar değildir. o yüzden sahiplenirim, önem veririm
Cevap
14Cevap
çekinirim tabii ki o yüzden kesin olarak evlenirim demediğim biriyle hayatta münasebet yaşamam. yaşamışsam da ya evlenmeye yakınımdır ya da evlenmişimdir.
Millet nişanlısına garanti vermiyor. O topun altına giriyosan bir gün terk edilmeyi göze alarak yap.
Yooookkk be vermem kimseye bakalım iyi erkekler var mı diye sordum
Ciddi düşündüğümü düşündüğü için benle olacaksa, bende ciddi düşünmüyorsam , zaten yapmam. Ama onun umurunda değilse, ilerisi olur ya da olmaz diyorsa o zaman yaparım. İlişkinin durumuna gorede devam eder ya da biter.
Neden çekineyim ki sonuçta kendi isteği ile birlikte oluyor oda onun sorunu derim.
buna güvenemezsin. söz nişan atılırken bekaret mi?
Yav kimseye güvenmicem öylesine bı soru işte
erkeğine ve yaşına göre değişir tutumlarımız
Eğer bakireliği önemliyse kız yatmasın ayrılık her aşamada olabilir evlendikten sonra bile garanti değil
Sen bırakır mıydın peki o yanlış yaptı diyelim
Bırakırdım yani bizden olmayacaksa bakireliğini aldım diye ona mahkum olamam. Gerçi evlenmeden kimsenin bakireliğini almam o ayrı bir konuda.
Bakirim. Eğer bi kızla evlenmeden birlikte olursam kendimi o derece istekli görüp içine girersem, ilişki bitince devam eder nikahı basarım
Yapar bırakırdım bana ne ya işime bakarım bem yawru
Yanlış yapmadığı sürece sahiplenirim
Ondan sıkılsan bile mi
Seviyorsam niye sıkılayım
Yarı yolda bırakacak adam değilim
Boyunca mi
Ne boyunca
Evet
Cekinirin
Çekinmem
Evet
Evet.