Cinsel Yaşam Sizce sevgililik yatak için mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Başka anlamı yok mu Güncellemeler+1 yıl Herkes cinsellik için geliyor anlamımda his yok mu aşk duygu Sizce sevgililik yatak için mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatak için olsa evlilik olamzdı ben bekarken evime girip çıkan kızın haddi hesabı yoktu 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben belirttim hatta şuda canlı örneği aşk sevgi mutluluk olmayınca moral bozuk olunca insanın şeyi bile kalmıyor Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum sevgi saygı herşeyin başı cinselik sonra gelir en azından ben için Yorumla
metehanaslanoba Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sevgililikse yatak için, sözlü ve nişanlıysa çocuk için. toplamda hepsi yatak için. Birisinde sadece yatak birisinde gelecek var. 1 0 Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Sadece yatak değil, sevgi aşk sevişmek bunların hepsi 1 0 Yorumla
_-nobodyY-_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İlişkiye bakış açınız iğrenç 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış okudun soruyu Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl öyle olanlar için iğrenç dedim Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl yani genelleme yapamayız ama çoğu kişi için öyle evet Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
alpto Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Olur mu canım her şeyde seks değil tamam cinsellik olmazsa olmazda her şey değil aşk sevgi saygı sadakat bunlarda gerek. 0 0 Yorumla
Harry__Potter Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl çok anlamı var aşk sevgi şevkat gezmek eğlenmek... 1 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu zamanlar seks ıcın sevgılı oluyor 1 0 Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Doğru insanla dogru şeyler yaşayabilirsin 1 1 Yorumla Selimcan3460 +1 yıl Aşk duyguyu inşallah bir gün yaşarsın ama insan hayatında 1 kere aşıkolabiliyor bence bunuda unutma Yorumla
filozofmuolduk Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Çoğu yatak ama. Büyük önemi var 1 1 Yorumla filozofmuolduk +1 yıl Olmamın aşk olmazsa oda olmaz ki Yorumla
SalihaaXx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ne yatağı kalbiniz yokmu sizin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi oku sorumu yanlış okudun başka anlamı yok mu yazdım Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Bu devirde biraz oyle gibi 0 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl cinselikmi 1 2 Yorumla nullmosaic +1 yıl deneym nasıl Yorumla nullmosaic +1 yıl nasıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yatak için olsa evlilik olamzdı ben bekarken evime girip çıkan kızın haddi hesabı yoktu
Ben belirttim hatta şuda canlı örneği aşk sevgi mutluluk olmayınca moral bozuk olunca insanın şeyi bile kalmıyor
Haklısın
Biliyorum sevgi saygı herşeyin başı cinselik sonra gelir en azından ben için
Sevgililikse yatak için, sözlü ve nişanlıysa çocuk için. toplamda hepsi yatak için. Birisinde sadece yatak birisinde gelecek var.
Sadece yatak değil, sevgi aşk sevişmek bunların hepsi
İlişkiye bakis aciniz kotu ve kalp diye bir sey var.
İlişkiye bakış açınız iğrenç
Yanlış okudun soruyu
öyle olanlar için iğrenç dedim
yani genelleme yapamayız ama çoğu kişi için öyle evet
Haklısın
Olur mu canım her şeyde seks değil tamam cinsellik olmazsa olmazda her şey değil aşk sevgi saygı sadakat bunlarda gerek.
Sevgi öpmeye dahi kıymamaktır.
çok anlamı var aşk sevgi şevkat gezmek eğlenmek...
Bu zamanlar seks ıcın sevgılı oluyor
Doğru insanla dogru şeyler yaşayabilirsin
Aşk duyguyu inşallah bir gün yaşarsın ama insan hayatında 1 kere aşıkolabiliyor bence bunuda unutma
Çoğu yatak ama. Büyük önemi var
Olmamın aşk olmazsa oda olmaz ki
Büyük bir bölümü yatak içindir doğru
Ne yatağı kalbiniz yokmu sizin
İyi oku sorumu yanlış okudun başka anlamı yok mu yazdım
Yatak içinse o. pusun
Bu devirde biraz oyle gibi
Evet
Cogunlukla
Ulvi amaç o
Sevgi aşk olmadan yatmamalı asla
cinselikmi