#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Hemde çok var çünkü konforlu yatak sevişmenin bir öncüsüdür.. yatağa gömüldükce bedenler daha çok bir birine sahip olur, acıtan, sıkıştıran ve keyif bozan şeyler yaşanmaz.
Atalar boşa dememiş
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diye. Birbirini arzulayan iki beden bir araya gelince mekanın rahat olup olmaması bir anlam ifade etmez
Dupont marka yatagim, her kez e tavsiye ederim biraz pahalıdır fakat çok rahattir
istikbal veya yataş olmazsa olaya kendimi veremem
Cevap
34Cevap
Tutku ve ateşli bir seks varsa yatağın konforu benim için önemli değildir gadası.
Yatağın rahatlığı zerre umurumda olmaz. Kim düşünür ki o an bunu? Ama açıkçası otel yatakları çok daha konforlu ve ekstra geniş oluyor.
Evet çok önmeli bence.
Kaç kez sevişirken yatak birbirinden ayrıldı😂
Gavur gıcır ses çıkartmayan her yatak konforludur 😂😅
Herhalde önem veriyorum yani yatağın yayları ve çorba batmazoğlu
E yani gacırt gucurt bir babaanne yatağınea seks yapılmaz
Genelde ayakta tercihim :) yani yatak oek önemli değil. Partnerim ise zaten kucağımda konforu yerinde olur :)
İnsan Yaptığından rahat ve keyif almak istiyorsa evet. İnsan herşeyine önem vermeli. ve mümkün olduğunca titiz olmalı.
Yatak tercihi mutlaka var... Konforlu olmalı.. çok yumuşak ve sert olmamalı... Bende daha uyku konforunda buna önem veriyorum...
Tabiki de ama Genelde seks yaptıgim yataklardan ses geliyor gacirgucur alıştım artık 3 kez yatak kırılmıştı nasıl olduysa anlamadım 🤔
İyi olması tercihim. O sırada yatağı denemediysem, Olayı da bölmek istemem. Bir rahat durum ayarlarım. Gerekirse kadını yere atarım :)
belkı ben önem vermıyebılırım ama partnerım önem verebilir.. partnerımın de düşünceside önemli...
Tutkulu bir partner varsa yatağı gözüm görmez.
Mesela ben yatak iyi olmazsa hemen çavuşa döner topla yaverlerini gidiyoruz derim kalkar giderim. Yatak iyi olmazda olmaz. Özellikle pammııııık gibi yatak olacak.
Camın önünde denize bakan yuvarlak döner bir yatakta seviştikten sonrası bir çok yatak boş geliyor
Lokanta da birlikte olmuştum eşimle masanın üzerine muhteşem di kimseler yoktu
Yatak önemli, büyüklüğü sertliği
Evet büyük ve sert 😊
O anda ona bakılmaz buldun mu dalarsıb
yatak onemli sonucda sert hareketler var ona dayana bilmeli yatak😂
Rahat yatak olmalı tabiki yatak bile yoruyor insanı başıma gelmişti birkere belim burkum 2gün diyende agırdı
Yatak çokta önemli sekste zaten seks yaptığımda çoğu zaman yatak dışında oluyor
Yatak önemli tabiki ama alacağım zevk ve haz dan gözüm bişey görmezdi
Tabiki önemli
O an yatak dusunemem ki işime bakarim
Farketmiyor yeterki seks olsun heryerde yapılır
Yayları testislerime batmadığı sürece sorun yok
umrumda olmaz ;)
çok dikkat etmezdim sanırım.
En iyi konfor partnerimdir :D
Elbette. Yatak çok önemli.
önemli değil havada uçacağı için
Olmasada olur