Cinsel Yaşam Sevgiliniz yatakta nasıl olsun istersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Nelerden hsolansın ve neler yapsın Sevgiliniz yatakta nasıl olsun istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eziodeauditore Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Bir şey yapmasına gerek yok. Acı eşiği yüksek olsun yeter mk 1 2 Yorumla Soran 9 ay Niye acı Yorumla eziodeauditore 9 ay Zorlarım biraz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Söz dinlemezse cezalandırılır ve uslu minik bir orspu hakine getirilir ;) 1 8 Yorumla Soran 9 ay Nasıl cezalandırılırr Yorumla Cevap sahibi 9 ay hükmederek acı eşiğinin sınırlarına ulaşılır. O an ilişkideki söz hakkının kimin olduğunu net anlaması sağlanılır. Yorumla Soran 9 ay Gizliden cıksana Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sekstingle işim yok başka birini bulun. Kolay gelsin Yorumla Soran 9 ay Ayıp ama abim be Yorumla Cevap sahibi 9 ay Anlamadım ama umrumda da değil Yorumla çiğdemsii 9 ay Hayret kimse hayır demez kolayına Yorumla Cevap sahibi 9 ay Herkese evet diyen ya sadakatsiz ya da nemfomani bir insandır zaten öyle kişilerden uzak durun Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kişisel temizliğine dikkat etsin rahat yalayım yeter 0 0 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı. Biraz kendi isteklerine göre kararlar versin aşkım yala aşkım dön demekten sıkııyor insan 0 0 Yorumla
imperor1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 59% 9 ay Dokunmak ve dokunulmaktan, öpmek ve öpülmekten rahatsız olmasın yeter. 0 0 Yorumla
KongurBey Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Yılan gibi kucağıma gelsin , sürtünsün, tam da yaptığı eylem gibi biri olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Kamka saka gibi gelecek ama bir erkegi son derece mutlu ermek istiyosan yatakta onun arka deligini yala 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay aktif olsun altımda donup kalmasın bir şeyler istesin zevk aldığını hissettirsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Önce o zevk alsin isterim ben her türlü zevk alirim zaten önceliğim o olur 1 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstekli olmalı utanmadan sıkılmadan istediğini söylemeli 0 0 Yorumla
11Cenk00 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 9 ay Dondurmayi yalasin koklasin öpsün isterdim doyumsuz bir sekilde yutacak gibi 0 0 Yorumla
Bennj Takip Et Xper 7 Yaş: 30 9 ay İstekli kıvrak domine edilmeyi seven sen nasıl istersin 0 0 Yorumla
GençAdamm00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 9 ay Dediğimi yapsın yeter 1 5 Yorumla Soran 9 ay Yapmazsa Yorumla GençAdamm00 9 ay I zaman canı yanar Yorumla Soran 9 ay Naparsın Yorumla GençAdamm00 9 ay Gizliden çıkıp söyleyim mi Yorumla Soran 9 ay Olur Yorumla
Pashaa_42 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 9 ay Söz dinlesin bazen dinlemesin ama 1 2 Yorumla Soran 9 ay Dinlerse belli de dinlemezse ne olur Yorumla Pashaa_42 9 ay Oda güzel olur Yorumla
Ateşboceğı61 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Geç boşalmalı 0 2 Yorumla Soran 9 ay 1 saat mi arzıiu edersiniz Yorumla Ateşboceğı61 9 ay Evet şahsen kendi adıma konuşayım en az 45 dk ön sevişme sürmeli Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıvrak istekli ve hareketli 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. tek taraflı bi ilişki olsun istemezdim. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zevk aldığını belli etsin bence 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tutkulu dicem. inanmayacaksin 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Kıpır kıpır olsun 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. istekli ve istekli 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Sınırsız olsun 0 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. aktif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bir şey yapmasına gerek yok. Acı eşiği yüksek olsun yeter mk
Niye acı
Zorlarım biraz
Söz dinlemezse cezalandırılır ve uslu minik bir orspu hakine getirilir ;)
Nasıl cezalandırılırr
hükmederek acı eşiğinin sınırlarına ulaşılır. O an ilişkideki söz hakkının kimin olduğunu net anlaması sağlanılır.
Gizliden cıksana
Sekstingle işim yok başka birini bulun. Kolay gelsin
Ayıp ama abim be
Anlamadım ama umrumda da değil
Hayret kimse hayır demez kolayına
Herkese evet diyen ya sadakatsiz ya da nemfomani bir insandır zaten öyle kişilerden uzak durun
kişisel temizliğine dikkat etsin rahat yalayım yeter
Biraz kendi isteklerine göre kararlar versin aşkım yala aşkım dön demekten sıkııyor insan
Dokunmak ve dokunulmaktan, öpmek ve öpülmekten rahatsız olmasın yeter.
Yılan gibi kucağıma gelsin , sürtünsün, tam da yaptığı eylem gibi biri olsun
Kamka saka gibi gelecek ama bir erkegi son derece mutlu ermek istiyosan yatakta onun arka deligini yala
aktif olsun altımda donup kalmasın bir şeyler istesin zevk aldığını hissettirsin.
evime gelmesi yeterli zaten gerisini ben kontrol ederim
Deepthroat yeteneği olmalı
Önce o zevk alsin isterim ben her türlü zevk alirim zaten önceliğim o olur
İstekli olmalı utanmadan sıkılmadan istediğini söylemeli
Dondurmayi yalasin koklasin öpsün isterdim doyumsuz bir sekilde yutacak gibi
İstekli kıvrak domine edilmeyi seven sen nasıl istersin
Dediğimi yapsın yeter
Yapmazsa
I zaman canı yanar
Naparsın
Gizliden çıkıp söyleyim mi
Olur
Söz dinlesin bazen dinlemesin ama
Dinlerse belli de dinlemezse ne olur
Oda güzel olur
Geç boşalmalı
1 saat mi arzıiu edersiniz
Evet şahsen kendi adıma konuşayım en az 45 dk ön sevişme sürmeli
Kıvrak istekli ve hareketli
cilveli olması herşeye yeter
Aktif olsun orspu gibi
tek taraflı bi ilişki olsun istemezdim.
Zevk aldığını belli etsin bence
Tutkulu dicem. inanmayacaksin
Yalasın ve yaşatsın 😊
Grup istesin
sınırsız olsun
Kıpır kıpır olsun
istekli ve istekli
Sınırsız olsun
Yatsın uyusun
Sınırsız olsun kapalı olsun
aktif
Sert ve bana hakim olsun
tam aranılan kadın
sevgilim yok ki
Sınırsız, edepsiz ve fantezi seven. Sence?