İnsan gerçekten müsait bi ortam bulamazsa çok zor oluyor. Erkekler açısından işini halletmek bence daha kolay ya bilmiyorum. Sizler nasıl düşünüyorsunuz? 💌💌💌
Yorum yapan herkesi beğenecem ;)
İnsan gerçekten müsait bi ortam bulamazsa çok zor oluyor. Erkekler açısından işini halletmek bence daha kolay ya bilmiyorum. Sizler nasıl düşünüyorsunuz? 💌💌💌
Yorum yapan herkesi beğenecem ;)
Ben aksine erkeklerin işini halletmesi daha zor diye düşünüyorum. hepsini geçtim biz erekte olduğumuzda bunu kamufule etmek için çok zorlanıyoruz sizde böyle bir durum yok bu bakımdan bile bizden daha şanslısınız diyebiliriz. Sorunun asıl cevabına gelince eşim yanımdayken bu durum oluyor genelde eşimi köşe buca sıkıştırıp birşeyler yaşamak adına tüm şansımı deniyorum. Ve genelde beni frenleyen eşim oluyor.
Oo :) hoş geldin , anladım. Bilmiyorum ben wc ya da banyo gibi yerlerde yapamıyorum o ve kendimi çok zor frenliyorum sevgilim varsa şayet o beni frenliyor sakin ol vs gibi
Bu istek olduğunda ortamda insanlar varsa uzaklaşıyorum zarar vermemek için ve düşünüyorum , nizam intizam. Wc de çok kalamam midem bulanıyor. Kalp kirliliğini önlemek için gizli zikir , soğuk bir duş işin açıkçası zor bir durumdayım gizli yazmamın sebebine gelirsek bu konuda sorulan sorulardan gelen cevaplardan , avcılar çıkabiliyor onlarla uğraşmamak
Bu konuda ben çok rahatsızım, bazen bir mekânda, bazen bir ortamda ya da yolda yürürken birini görünce ani bir istek geliyor ve sertleşiyor, sertleştigi zaman kendimi firenliyemiyorum.
Çok zor işte ya of
Hiç sorma bazen çaresiz kalıyorum.
Cevap
24Cevap
evet yaparım
erkek için daha zor bi durum sertleştiğin zaman belli oluyor önünde
Bilmiyorum wcde halletmeniz daha kolay sanki
ben yapamam ses çıkarırım ve etrafa sıçradığında yapış yapış belli oluyor. lisedeyken gittiğim internet kafede yerlerde oluyordu sürekli
Ne alakası var gezerken dolasırken kalkınca onu gizlemek var kocaman alet nası gizlensin
Ne biliyim wcye gider hallediversiniz
Zorrr kanka ya kalkıyor penisim direk inmiyor rezil olucam diye korkuyorum vallaha müsait bir yerde mastürbasyon yaparm boşalip rahatlarim yoksa fena oluyorum
Kalkık halde nasıl WC ye gidecez asıl sizin için daha kolay bence önünüzde kalkan alet yok WC ye gidersin mastürbasyon yaparsın
Gezerken dolaşırken benimki hiç tatsızlık çıkarmaz. Oldukça edeplidir, nerede oturacağını, nerede kalkacağını bilir.
İç çamaşırı giymeden eşofman giyip dışarı çıktığım zaman çok oluyor öyle erekte olduğum zaman direk oturuyorum bir yere bekliyorum 😄
Erkekler için nasıl daha kolay? Şu an oturduğum yerden kalkamiyorum, inmesini bekliyorum 🤣
Gidersin wcyeee
WC için ayağa kalkmam lazım o nasıl olacak
ilk müsait yerde çocukları peçeteyle buluşturuyorum 😂😂
Wc ye gitmekte tatmin etmiyor ki, şak şak şak mastürbasyon sesi, birisi kapıyı çalar konsantrasyon dağılır, acele etmen gerek, beni tatmin etmez şahsen
Evet zor olsada mecbur
Doğru orası da var
elbette frenleyebiliyorum
Çok iyi
gezip dolaşırken de yükselmezsin be
Ne zaman yükseleceğini haber vermiyo ya djdj
Erkekler için daha zor bir süreç
Nefsime her zaman hakimim onun için sıkıntı yok
Bu iş kafan v zihnin rahat olacak uygun yer olacak
Çok zor durum SENİNLE hallederiz
Bazen lavaboya gidiyorum
Evet frenlerim