Cinsel Yaşam Seks isteğiniz olduğunda bastırıyor musunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yoksa yaşamayı mi tercih ediyorsunuz? Seks isteğiniz olduğunda bastırıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
NovaEclipse Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl bastırmaya çalışmak zor ama baş edeceğiz yapacak bir şey yok bedenimi yoruyorum sorunu aşmış oluyorum 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yaşamayı tercih ediyorum güvenilir bir partner ile. Bastirmiyorum anı yaşamaya çalışıyorum. Hayat o kadar kısa ki ertelenmeyecek kadar sınırlı. 1 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bazen her ne kadar yaşamak dahi istesem bastirmak zorunda kalmak durumunda kalıyorum. 1 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Bastırmak zararlı, mutlaka rahatlamanı tavsiye ederim... 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. İstediğin anda ha diyince yaşanmıyor sonuçta 1 0 Yorumla
Eleven3405 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl yaşama imkanım olmadığı için ya baskılarım ya da kendimi tatmin ederim 1 0 Yorumla
-neo- Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl bastıra bastıra bişey kalmadı gençlikte. şimdi olduğu zaman yapıştır geç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bilmem buradan birini bulursam karşılıklı oral yapmayı teklif ediyorum ve yaptığımda oldu kaç kere 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yasıyorum tabıkı doya doya ateslı sekılde saatlerce 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen istiyormusun Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Niye bastıralım lan cezaevinde miyiz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ev hapsindayiz Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl nerde olduğuma bağlı 8 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ama genlde yaparım Yorumla mertbyyy 1 yıl Nerede olsan yapmazsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @mertbyyy dışarda Yorumla mertbyyy 1 yıl Dışarıda kaçamak temaslar ya da bir tık ilerisi olmaz mı Yorumla catafalque87 1 yıl Dışarıda da yapılır Yorumla Fabrikaci01 1 yıl Önüne gelenle mi Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşıyorum ihtiyaç neden bastrayım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Şartlara göre baktırdığım oluyor 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yaşıyorum hiç bastıramam 1 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşamak en güzeli niye baskılayım ki 1 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duruma göre değişir.. 1 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Yaşamayı tercih ediyorum 1 1 Yorumla PİKAÇU10 1 yıl Sen peki Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. bastırıyorum veya kendimi tatmin ediyorum 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşamak guzel olan 😂 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bastırmak iyi değil bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yaşanmadan bastırılıyor mu 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazı şeyleri nefsimizi körlemek ihtiyaç amaçlı yapıyoruz bazı şeyleri de zevk için
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Bastırıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
bastırmaya çalışmak zor ama baş edeceğiz yapacak bir şey yok bedenimi yoruyorum sorunu aşmış oluyorum
Yaşamayı tercih ediyorum güvenilir bir partner ile. Bastirmiyorum anı yaşamaya çalışıyorum. Hayat o kadar kısa ki ertelenmeyecek kadar sınırlı.
Bazen her ne kadar yaşamak dahi istesem bastirmak zorunda kalmak durumunda kalıyorum.
Bastırmak zararlı, mutlaka rahatlamanı tavsiye ederim...
İstediğin anda ha diyince yaşanmıyor sonuçta
yaşama imkanım olmadığı için ya baskılarım ya da kendimi tatmin ederim
bastıra bastıra bişey kalmadı gençlikte. şimdi olduğu zaman yapıştır geç
Bilmem buradan birini bulursam karşılıklı oral yapmayı teklif ediyorum ve yaptığımda oldu kaç kere
Yasıyorum tabıkı doya doya ateslı sekılde saatlerce
Sen istiyormusun
Niye bastıralım lan cezaevinde miyiz
Ev hapsindayiz
🤣🤣🤣
nerde olduğuma bağlı
ama genlde yaparım
Nerede olsan yapmazsın
@mertbyyy dışarda
Dışarıda kaçamak temaslar ya da bir tık ilerisi olmaz mı
Dışarıda da yapılır
Önüne gelenle mi
Yaşıyorum ihtiyaç neden bastrayım
Şartlara göre baktırdığım oluyor
İçine bastırıyorum yaşayarak..
Yaşıyorum hiç bastıramam
Yaşamak en güzeli niye baskılayım ki
Duruma göre değişir..
Yaşamayı tercih ediyorum
Sen peki
istekler her zaman gerceklesmez
bastırıyorum veya kendimi tatmin ediyorum
Yaşamak guzel olan 😂
Bastırmak iyi değil bence
Yaşamayı tercih ederim
Kimle
Bastırmayi deniyorum öncelikle
Bastırmak yersiz. Yaşamak lazım
Yaşanmadan bastırılıyor mu
Bazı şeyleri nefsimizi körlemek ihtiyaç amaçlı yapıyoruz bazı şeyleri de zevk için
Dayanıyorum
yaşarım bastırmam asla
Niye bastıralım?
mastürbasyon başka seçenek yok
Nerde yaşasak keşke
Yapacak kadın yok ki
Bastırıyorum
Yaparımm
Bastiramiyorim ki
Sen peki