Gizli Üye(36-45)+1 yılElimden geldiğince part part cevaplar vermeye çalışacağım sorularınıza..
Öncelikle arkadaşınızın erken boşalmasına çözüm bulmanızı tavsiye ederim.. Çünkü daha ön sevişme ve azdırma kısmında ilkine gelmiş..Yeniden kendisine gelmesi için başladığınız oral ile ikinciye gelmiş.. Bu nedenle belki de sevişme sırasında yarım saat kaybettiniz karşınızdaki insan 2 kere orgazm olurken siz defalarca yükselim yükselim sıfır noktasına eliniz boş dönmek zorunda kaldınız..
Yapmanız gerekeni bilen bir bayansanız 3. 4. ye onu tekrar hazır hale getirebilirsiniz elbet fakat 3 ve daha sonraki sayılar erkek açısından peniteki kasların ağrısına hatta içinizde gelip giderken acımasına bile sebep olacaktır..
İstediğiniz halde size oral yapmaması sizden değil onun kendinden kaynaklanan bir sorun. Bazı erkekler kendilerine yapıldığı gibi eşlerine oral yapmayı severken, onlara oral ile verdikleri zevki inlemeler ve tepkimelerle görürken daha da fazla zevk ve haz alırlar fakat bazı erkeklerde tam tersine oralı yaptırmayı severken söz konusu yapmaya geldiğinde ya iğrenirler ya da uğraşmak istemezler..
İnlemeler ve susturmaya gelince.. Bu da her erkeğe göre çok değişken olmakla birlikte sebepleri "erkeği fiziksel etkilediği" için olabildiği kadar, psikolojik sorunlardan ötürüde olabiliyor. Verdiğiniz bilgi az olduğu için inlemelerinizi susturması ile alakalı bir ayrıntılı bilgi veremeyeceğim.
Anladığım kadarı ile sizin onu daha fazla azdırmak istemenizin sebebi sizin elinizden gelen herşeyi yapıp onu defalarca en üst seviyeye taşımanız tabir-i caiz ise defalarca gol pası verip ona gol attırmanıza rağmen karşılığında yeterli karşılığı alamamanız..
Bunun da çözümünü fantezilerde arıyorsunuz fakat zaten erken boşalan bir partneriniz var ken fanteziler olayı daha da hızlandıracak ve eliniz boş dönme ihtimalinizi arttıracaktır..
Yatakta siyah transparan jartiyer konusuna gelirsek "şahsi" görüşüm tek renkte sınırlı kalmayın. Pek çok erkek jartiyeri sever fakat insanların bilinç altlarını hele ki yatakta gerçekten canlandıracak ve beyindei kırmızı noktaya basacak olan rengi asla kesin olarak bilemezsiniz. Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Siyah en sevdiği renk olan birini örneğin sarının delirttiği gözlemlenmiştir..
Hergün isteme konusu bayanlar için ciddi anlamda değişkendir. Kişiye yaşa ortama strese gün içerisinde yaşanılan her şeye göre istemek istememek olarak tetiklenebilir.. Günde 3-4 kere seks yaşayıp üstüne mastürbasyon yapan bayanlar mevcut.
Size tavsiyem iş seyahatlerinizi daha eğlenceli kılmanız mastürbasyon yerine iş seyahatleriniz sırasında bir kaç değişik fantezi, eğlence yaşamanız. Nasıl ki fanteziler zevki (özellikle erkeklerde) doruk noktasına çıkartıyor ve aralıksız bir saat ilişkiyi devam ettirebilen birini bile 10 dakikada patlatabiliyor ise sizin de hasretini çektiğiniz, özlemini çektiğiniz o NİRVANA NOKTASINA bu ufak iş seyahati kaçamakları yardımcı olabilir..
Unutmayın.. her şey sizin elinizde, sizin beyninizde.
Sevgiler..77 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama soruyu soran arkadaş pek umursamamış cevabı.. Neyse biz görevimizi yaptık..
Soran+1 yılAslında tam tersi en çok sizin cevabınızı dikkate aldım çok teşekkür ederim nezaketiniz için :)
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olabildiysem ne mutlu.
Cevap sahibi+1 yılPartneriniz cidden çok şanslı..
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi birine sahip olduğu için.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılülke elden gidiyor sen penis derdindesin
58 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılniye en iyi cevap seçtin
Soran+1 yılEn mantıklı yorum seninki çünkü ama bu yinede cinsel sorunlarıma yanıt aramayacağım anlamına gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılcevabımdanmı
Cevap sahibi+1 yıltesekkür ederim bu arada
Soran+1 yılRica ederim.
Cevap sahibi+1 yılbirsey sorucam çok mudüşkünsn cinselliğe
Soran+1 yılEvet
hep fedakar sen olmussun hep kovalayanda sen isteyende arada oldugundan isteksiz davranki uzerine dusmeyi ogrensin rahata alistirmissin adami :) nasil alistirirsan ole gider baci :)
41 Yorumla
Soran+1 yılOnu da denedim tam bir boğa gibi davranıyor o dönemlerde
+1 yılçok yazmışsın okuyosasıun gelmedi başllığa göre7 cevap vericem sakso
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılAYNI SENİN YAŞADIĞIN DURUMU BENDE YAŞIYORUMM HİÇ DOYMUYORUM SÜREKLİ YAPIYORUM VE İLİŞKİYE GİRMEDEN ÖNCE YARIMSAATTEN FAZLA ÖNSEVİŞME AKLINA NE GELİYORSA ORALA BAYILIYORUM İNLETMEYİİ ÇOK SEVİYORUM BENİM KADINIM İNLESİN YETER SEXSTEN BİLE FAZLA ZEVK ALIYORUM AMA BENİMKİDE KISA KESYOR 1SAAT BİLE BANA YETMİYOR SEN ANLATTIKCA KENDİM İ GÖRDÜM YAZINDA 4KERE ORGANZIM OLUCA ANCA RAHATLIYORUM BENDE SENİN GİBİ BİR PARTNER ARIYORUM SENİN YAPTIKLARININ İKİ KATINI BEN SANA YAPARIM YETERKİ ANLATTIĞIN GİBİ OL İSTANBULDA OTURUYORUM EKLE İSTER KONUŞALIM İSTER NEREDEYSEN ORAYA GELİM BU GECE SENDE DOY BENDE DOYAYIM..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer burdur ya da antalya ya yolun düşerse mutlaka beklerim. Ayrıca bu kadar çok samimi bir şekilde anlatmak gerçekten hoşuma gitti. Bence ön sevişme uzun olmalı. Ön sevişmede asla boşalmam ve kadınımı ıslatırım. Mesela kısaca anlatayım. Kadınıma oral yaparım ama ben uzanırım o da üstüme çıkar dizlerinin üstünde vajinasını agzıma getirir dilime sürter kafamdan tutar bastırır.Bende onun her yerinde dilimi gezdiririm. ben ona öyle yaparken o da benimkiyle oynar.parmaklarını gezdirir.her şekilde her yerini yalarım öncelikli kadınımın azmasıdır önemli olan benim için.mastürbasyon tekniği olarak bilemem de. Sanal veya telefonda seks olabilir.cam açıkken telefonda konusarak tatmin edebilirsin. Fantazi dünyam sınırsızdır :)
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes öyle olsa her an sekse hazır birini o kadar isterdim ki
Cevap sahibi+1 yılaslında kadınlarda her an sekse hazırdır ama önemli plan kadını kıvama getirmektir. keşke bende senin gibi sekse hazır bir kadın isterdim.
Cevap sahibi+1 yılKadınlar zevk almaya başladıklarında masum bir kedi olmaktan çıkıyorlar :)
Cevap sahibi+1 yılarada bir kaçamak yapıyor musun ya da yapmak ister misin ?
Soran+1 yılIliskide sadakattan yanayım.
Cevap sahibi+1 yılseni doyurabilirim.
+1 yılAnlaşılan isterik bir kadınsın ama ön sevişme diye içine alırsan bunun önü falan kalmaz yani. Direk sonuca ulaştırmışsın. Bence ön sevişme ateşli uzun bir öpüşmeyle başlamalı ardından onu çıldırtman için vücudunun muhtelif yerlerine hafif ısırıklarla yalaman ve erojen bölgelerine hafif dokunman gösteripte vermemek gibi davranman onu daha fazla azdıracaktır. Finali giriş bölümünde yaparsan mumu söndürürsün tatlım.. Öte yandan anladığım kadarıyla masturbasyon seni yaylamaz alet kullanmayı dene.
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyelerin için saol.
+1 yılbene senni gibi kızlardan çok hoşlanıyorum maalesf erkek aradaşın işi bilen biri değil yazık olmuş
seb bu soruma lütfen cevap verebilirmisin
link00 Yorumla
+1 yılankaraya gelirsen mutlaka beni ekle arkadaş olarak. senin agzini kapatmam,. sabaha kadar bagirtirim. her pozisyonda da ozgurum. erken de boşalmam. penisim de baya buyuk. istersen ekle. konusalim. eminim seversin beni.. senin erkek arkadasin sorunlu bu cok belli yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendime partner aramiyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek isterse hiç içine girmeden bile kadını defalarca boşaltabilir. kadın bedenini dolayısıyla nerelerden zevk alabileceğini bilmek lazım. yani deneyim şart
21 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum.
sen isterik olmuşsun sanırım :):) o zaman hergün o arkadaşını çağır seni istediğin şekilde evirip çevirip becersin
19 Yorumla
Soran+1 yılHergün çağıramıyorum ama kendimi de dizginleyemiyorum.
Soran+1 yılÇalışıyoruz çünkü, ofiste benden hoşlanan biri var onu öğrendi ve o günden sonra böyle olduk etksi var mıdır?
Soran+1 yılBazen tüm gece sabaha kadar sevişiyoruz bazende yorgun oluyoruz.
Soran+1 yılHer zaman tek eşlilikten yana oldum
Soran+1 yılBencede garip :D
+1 yılOnu daha fazla azdırmak istemen Modifiyeli Şahin'le 250km hız yapmak istemeye benziyor. Malzeme ortada fazla zorlarsan ya contayı yakar ya da sekman kaynatır. O sahibini üzmeden ekonomik düşük maliyetle ayağını yerden kesmek için üretilmiş bir model. Çok daha hızlı modeller var lakin çok yakar tatlım. Bana sorarsan devir ekonomi devri ;) Emektarı fazla sıkıştırma hararet yaptırırsın maazallah :P
30 Yorumla
+1 yılBanada senin gibi ateşlisi lazım istanbuldayım görüşelim.
11 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum.
+1 yılhikaye yazmışsın nasıl bir ruh hali içindesin şu an :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm oluyorum ama kısa süre sonra tekrar istiyorum bu bir sorun mu diye sordum? ve şuan şehir dışında olduğum için mastürbasyon yapmak zorundayım ama aynı şekilde yapmaktan sıkıldım önerebilinecek farklı şekiller var mı diye sordum? Bakış açınız yanlış
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkeğin cinsel arzuları haylı haylı yerıne getirebiliyorsun o konuda sıkıntı yok ama sen monotonluktan sıkılıyorsun farklı deneyimler yaşamak farklı limanlara demir atmak senin için hiçte fena olmaz bence , anı yaşamak en iyisiiiii
Ayrıca bana farklı seyler onerır mısınız derken ? farklı seylerden kastını anlamadım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbide detaya girsen ne olurdu... 3 senedir doyuramayan birine neden bağlısın? malzememi arıyorsun? p*rno izle..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ilk onunla birlikte oldum değer veriyorum.
Cevap sahibi+1 yılDeğerlerine saygım var ama onunla evlensen bile bu sorun çözülmez başkalarına sorarak. Kendisine bu konudan bahsetmen en doğrusu. Onunla çözmeni öneririm ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşında ve bekarım. fiziğim oldukça iyidir. Istanbul'da olduğunu yazmışsın, seni tanimak isterim açıkçası.Tabi sende tanımak istersen?
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılher erkeğin isteyebileceği bir kadınsın ondan. senin gibisi zor bulunuyor bu devirde. ikili ilişkide gönül ne kadar önemliyse sekste o kadar önemli. insan birbirini tamamlayabilmeli değil mi? senle birbirimizi tamamlarız gibime geliyor.ne dersin peki?
östrojen hormonunuzun yüksekliğinden kaynaklı olabilir. bence doğal ve bunu yaşayamayan bir çok insan var.. tadını çıkarmaya devam ... ayrıca vibratörlerde size yardımcı olacaktır..
05 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası gidip vibratör almaya utanıyorum biraz
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
Arkadaşım öncelikle senin gibi muhteşem bir kadın kesinlikle çok daha iyisini hak ediyor ..partner seçimin kesinlikle yanlış...
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden yanlış iktidarsız biri değil sadece yeterli gelmiyor sorun bende mi acaba
Soran+1 yılHaklısın.. Ama ilk onda öğrendim herşeyi?
Soran+1 yılO cümleyi kurmak istiyorum. Fantezilere hiç açık değil saygı duyarım tabi ama bir çok erkeğin karşı koymayacağı şeyleri yapıyorum ona hiç durmak istemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle ilişkide doymak istiyorsan ön sevişmeyi uzun tutmalısın her ne kadar erkeğin boşalsa da sorun olmaz. Ve erkeğinin senin vajinanla arasının iyi olması lazım sadece cinsel temas olarak değil elleme okşama ve yalama gibi ondan sonrasını erkeğine bırakacaksın. Eğer bunları yapmasını bilmiyorsa yapacak birşey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, maalesef
Cevap sahibi+1 yılo zaman partnerini değiştireceksin canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende benim gibi ateşlisin. sen benim ateşimi al ben seninkini 28 yılın patlamasını yapayım sende
115 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel olarak da ruh olarakta ateşliyim gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılbenide düşün işte yanardağ var içimde
Soran+1 yılKimseyle birlikte olmadın mı? Düşünüyorum pekii
Cevap sahibi+1 yılkimse inanmıyor ama gerçekten olmadım
Soran+1 yılO zaman yakışıklı değilsin? Hergün olmama rağmen hala içimde hissetmek istiyorum o gel giti sen düşün. ..
Cevap sahibi+1 yılsen ilk ol istediğin kadar yap beni
Cevap sahibi+1 yılyakışıklılıkla ilgili değilde ortam olmaması görmeden karar veremezsin yakışıklılığa
Cevap sahibi+1 yılşimdi orda olsam sen topalantıya girmeden bir boşaltsam seni biraz dillesem. çok film izliyorm yaa
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi birisi ile yaşamak istiyorum ilk deneyimimi gerçekten samimiyim bu konuda
Cevap sahibi+1 yılarkadaş ekle tanışalım olmazmı bende ist daym belki ofis yakındır damlarım hemen :)
Cevap sahibi+1 yılbu arada işyerinde bende senin gibi sürekli azıp duruyorum yumurtalar ağrıyo akşama kadar
Soran+1 yılSenin cinsel hayatını sormadım soruda?
Cevap sahibi+1 yılseni anlıyorum demk istedimaynı durum bendede var anlamında. senin sorun açık adam gibi skilmek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıltoplantı kötü geçti galiba milleti fırçalamışsın full gderken azdırın beni boşaltın beni. toplantıdan sonra herkese arkanı dön ohh :)
Cevap sahibi+1 yılhala ihtiyaç varsa yardımcı oluruz
Okurken azdım yaa, sen nasıl bişeysin böyle.
Yazarken bile boşalmadığına emin misin?12 Yorumla
Soran+1 yılErgenmiyim yazarken boşalayım.
Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. oltan güzelmiş.. balık çıkıyo mu bari?
gerçi sazan mevsimi de değil ama kovayı doldurmuşsun maşallah..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Evet bütün istanbullular olarak şuan elimiz sikimizde seni arıyoruz sokaklarda
18 Yorumla
Soran+1 yılAsrın boşunu yapıyorsun şuan farkında mısın?
Soran+1 yılÖyle anladıysan düşüncene saygı duyarım yinede.
Soran+1 yılNasıl yansıdığı umrumda değil yazdıklarım da aşırılık olduğunu sanmıyorum yatak odasında geçen bir kesiti anlattım sorunumun normal olup olmadığını öğrenmek için ama ergen fantezisi demeni hoş bulmuyorum, saygı duymalısın.
Soran+1 yılSaygı duymadığın şeye yorumda yapma o zaman, çirkinlesmene gerek yok çünkü
Gizli Üye(36-45)+1 yılevleneceğiniz kişiyle mi yaşıyorsunuz bunları?
619 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır birlikteyiz
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllık ilişki demedim ki sorum net:)
Soran+1 yılEvliliğe pek sıcak bakmıyorum ama gelip geçici bir şey de değil noldu ki?
Cevap sahibi+1 yıltatmin olamıyor musun ki böyle hissediyorsun?
Soran+1 yılBen onu ediyorum ama olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılsüremi az? içinde kaldığı süre ne kadar ki?
Soran+1 yıl20 dakika
Cevap sahibi+1 yılyetmiyor mu ki kısa değil ama?
Soran+1 yılKısa değil ama ilişki süresince önceliği kendisi olduğu için mutlu olmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılorallada mı olamıyorsun?
neden sordum evlilik düşünülüyor mu diye. bu yüzden değer vermiyor olabilir sana ciddi düşünmüyorsa.
Soran+1 yılEvlenme teklifi etti ama böyle devam etmek istediğimi söyledim
Cevap sahibi+1 yılbir kadın neden evlilik dışı böyle yaşamak ister ki canım?
Soran+1 yılTercih
Cevap sahibi+1 yılama onuru önceliklidir bayansa özellikle canım ya.
Soran+1 yılOnur ahlak ve gurur beyinde midir fizikte mi?
Cevap sahibi+1 yılbeyindedir ki fiziğe de beyinden geçen yansır. beyinde olmayan fiziğe de yansımaz. cevabı siz bulun.
Soran+1 yılHerkesin kendi doğruları farklıdır, düşüncenize saygı duyuyorum.
Cevap sahibi+1 yılherkesin doğrusu denecek kadar dar bir konu değil be canım. bu bizim kültürümüz- dini gerekliliklerimiz gereği olan bir bakış açısı aynı din ve toplumdansak..
+1 yılBÖYLE ATEŞLİLER BİZE DENK GELSELER GÖRECEKLER DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUGUNU.
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Bende istanbuldayım ve o konuda şrtelim yok bana sadece mesaj ya da başka bir şekilde ulaş bide ön sevişme bir sat bir buçuk sat olması şart
02 Yorumla
Soran+1 yılKendime partner aramıyorum :)
ufkunu genişlete bilirim hafta sonu istanbulda davet edersen mast. tekniklerini uygulamalı ve görünütülü itinalı bir şekilde öğretilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır saol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana pek gercekci gelmedi sorunla ilgili olmayan ayrıntılara girmişsin cevaplara yaptigin yoruma bakilirsada ya dalga gecmek icin fake hesap acan bir erkek ,yada gizli kullanıcılığın arkasına sığınmış uydurdugun hikayenle insanları isletiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncene saygı duyarım ama o tarz bişey söz konusu değil.
Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın seni değil sen onu beceriyorsun. Olan biten bu.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.
- +1 yıl
Yorumları biraz okudumda karşı koyan çıkmadı demişsin. Benim her kadına karşı koyabilme lüksüm var mesela. Ama karşı koymak için sebebim olmalı... Ayrıca orgazm olduktan 3 saat sonra tekrar ereksiyona geçen biri olarak kadınlardada böyle birinin olduğunu bilmek güzel birşey. Yalnız olmadığımı anladım. :)
+1 yılAkşam akşam boşaltın bu kadar adamı. 50 kişi cevaplamış.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum boşaldıklarını.
- +1 yıl
En azından bu kadar adamı azdırmışsın elinde kız veya eşi olan vurmaya, olmayan mast yapmaya niyetlenmiştir
+1 yılsana oral yapmasını isteyebilirsin bu da ön sevişmeyi uzatır.
20-30 dk seni yalasın02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu tam okumadın anlaşılan
- +1 yıl
tam okudum :)
+1 yılDeğişik fantezi hayali kurarım ve p*rno filim izlerim
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun beni ilgilendiren kısmı?
- +1 yıl
Keçi boynuzu pejmezi ye bol bol düz duvara tırmantırır
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılSen tek esliliktn hoslanmazsn iki kisiyle falan deneden mi
04 Yorumla
Soran+1 yılDenemedim
- +1 yıl
Dene istersen bakarsn tatmin olursun
Soran+1 yılIstemiyorum.
- +1 yıl
Nasl birşey aarıyosun kafanda var mı birşey
+1 yıltekirdagdan gecersen bulusalım :) cok ateşlisin ya ...
00 Yorumla
+1 yılbursaaya yolunuz duserse beklerım.sınırım yok ılıskıde bu soyledıklerınız basıt şeyler :) ekleyın eger bursadan yolunuz gecıyorsa :)
01 Yorumla- +1 yıl
çok çabuk boşalıyormuş.sız hıc geç boşalan bıırıyle ılıskıye gırdınız mı? ben 45 dakkadan sonra yeter dıyor kızlar yoruluyor.belkı gec boşalan bırıyle olursanız sızı tatmın edebılır
Gizli Üye(36-45)+1 yılistanbuldayım özelden yaz.makine Müh. okuyorum.konusalim:-)
012 Yorumla
Soran+1 yılBurdan söyle
Cevap sahibi+1 yılmusait olursan görüşelim dicekim:-)
Soran+1 yılNe için?
Cevap sahibi+1 yılne için olcak seks için:-)
Soran+1 yılGörmedin bile?
Cevap sahibi+1 yılyazdıkların bile yeterli seksi olmak için:-)
Soran+1 yılO konuda tedirgin bile değilim henüz Hayır diyebilen çıkmadı.
Cevap sahibi+1 yıldogrudur.teklifim hala gecerli:-)
Soran+1 yılTeşekkür ederim yinede
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. Tanimadigin biriyle yaptin mi hiç:-)
Soran+1 yılBu seni ilgilendirmez.
Cevap sahibi+1 yılgerizekalı.tüm cinsel hayatını yukarıda binlerce kişiye deşifre etmişsin zaten neyin kafası bu?
belki de kendini kontrol etmelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim istediğim türde hatun resmen :D
15 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Cevap sahibi+1 yılAteşli :)
Soran+1 yılHerkes için öyle olmayabilirim
Cevap sahibi+1 yılBenim için ateşli olur musun :)
+1 yılIyiki kisa yazmissin haaa oku oku penisim sertligini yitirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla havla vela kuvvte allahım başımıza taşlar yağacak
00 YorumlaÇok azgınsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl anlatım bee; ben de yapayım şimdi mast.:)
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyi var anlatımın
sen iyi s...ne denk gelmedin galiba :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTebrikler azdirmayi basardin herkesi mubarek gun bu soru kaldirilir haberin olsun
25 Yorumla
Soran+1 yılInsanların azmasını gerektiren bişey yok derdimi yazdım buraya?
- +1 yıl
Neden armudun iyisini ayilar yiyor yaa nerde boyle dokunmatik adamlar var sizingibilere nasip oluo
Soran+1 yılBirçok erkeğin karşı koymayacağı şeyleri yapıyorum ona fanteziye bile acik birisi değil mutlu olamıyorum
- +1 yıl
Bence zaman kaybediyorsun acik konusayim fantazilerde sinir olmamali asla bir kadini ne kadar mutlu edersen okadar mutlu olursun cunku erken bosalmak beyinle alakali bisey beynine hukmede biliyorsan istedign kadar uzatabilirsin ben bunu ogrendigim gunden beri mutlu oluyor ve mutlu ediyorum
Soran+1 yılNe kadar güzel
+1 yılseni s*kerek bayıltmak gerek anca doyarsın...
yanlış adreslerde arama bulamazsın...09 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizleşme.
- +1 yıl
terbiyesizlik değil bu tam olarak aradığın şeyin cevabı...
gece 24:00 sabah 08:00 içinden çıkmamak gerek senin...
Soran+1 yılNeyin öfkesi bu?
- +1 yıl
içindeki o*yu doyurmaya yönelik bir girişim...
Soran+1 yılÖyle bir insan değilim, sadece tek kişiyle birlikte oluyorum ve doyumsuzum diye mi o. diyorsun?
- +1 yıl
her kadın biraz o.dur kendine göre... doyumsuz olman çok güzel, doyuran olmaması çok kötü.. sana asıldığımı sulandığımı ya da farklı bir gözle baktığımı düşünme.. sokakta hanım hanımcık duran ama yatakta o. olan o kadar çok kız tanıdım ki aradığını bulamamana üzüldüm sadece başka da bir amacım yok...
Soran+1 yılPekala
- +1 yıl
Pekala.
- +1 yıl
naber doyumsuz :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin mi fuckbuddin mi?
121 Yorumla
Soran+1 yılTam adını koymadık ama 3 yıl oldu :)
Cevap sahibi+1 yılhöh, 3 yıldır adını koyamadınız mı? :) ne kadar sıklıkla sevişiyorsunuz? ondan başkası da oluyor mu?
Soran+1 yılIletisimi kopardığımız dönemler oldu o zaman başkasıyla birlikte olmuştum ve inanılmazdı. Fırsat buldukça, iki gün de bir ya da her gün :)
Cevap sahibi+1 yılbir başkası daha mı çok zevk verdi? şu an başkasıyla yapmama sebebin sadık kalmak mı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbaşkasını arzulamıyor musun? mesela şu an, biri kollarından tutup çekse seni kendine, yapışsa dudaklarına, karşı koyabilir misin?
Soran+1 yılKendimi ön plana çıkarmak için söylemiyorum ama etrafımda genelde beni arzulayan erkekler oluyor zaten ve karşı koymak çok zor..
Cevap sahibi+1 yılistemek ayrı, eyleme dökmek ayrı. şu an nerdesin mesela? dışarıda mı yoksa kapalı bir yerde mi?
Soran+1 yılIstanbul daki iş yerindeyim
Cevap sahibi+1 yılyalnız mısın odada?
Soran+1 yılEvet 1 saat sonra toplantı var ama :)
Cevap sahibi+1 yılhımm, kaç kişilik toplantı?
odada bir erkek iş arkadaşın olmalıydı bence şimdi :)
Soran+1 yılYani toplantı dediğim görüşme gibi iki kişi gelecek, ah keşke olsaydı sonerdim belki biraz
Cevap sahibi+1 yıltam karşında yakışıklı birinin masası ve sen farkında değilmişsin gibi frikik veriyorsun. o da gözlerini ayırmadan seni izliyor ve kkalkıyor onunki, masanın altından penisini okşuyor sana bakarak :)
Soran+1 yılBiraz daha bacağımı aralar yanıma gelmesini sağlardım
Cevap sahibi+1 yılyanına gelir, masaya elini koyup tam burnu tam boynunun yanında olurdu, boynunu koklar üsten göğüs dekoltene bakardı. sertleşmiş penisini fark ederdin sen..
Soran+1 yılGüvenliği çağırırdım
Cevap sahibi+1 yılal işte, neden? :)
Soran+1 yılBirlikte olduğum insana saygım var onu aldatmam çünküm
- +1 yıl
Oha o kadar muhabbet etmişsiniz ama kız güvenliği çağırırdım diyor :D
Cevap sahibi+1 yılSiz kadın milleti nasıl bir türsünüz yahu? :)
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılallahtan detay vermeden anlattın :)
10 Yorumla
+1 yılcamerada yapalım istersen yüzünü göstermezsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılBi bitmediniz...
allahtan detaya girmemişsin
00 Yorumla
+1 yılbende senin gibi bir kız istiyorum yeterlimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
sana aşığım antalyadayım...
beni azdirdin bilesin elimdm düsme
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşu an bunu yazarken kesin boşalıyordun sanırım
mastürbasyon yapıyordun bu kadar içten anlattığına göre:)012 Yorumla
Soran+1 yılYazarken nasıl mastürbasyon yapayım upuzun şey
Cevap sahibi+1 yılhayalini yazmışın işte
ondan sonrada devam etmişindir nerden bileyim
öğle bir şey yazmışınki sanki yaşıyorsun:)
Soran+1 yılNeye inanmak istiyorsan, keyfin bilir
Cevap sahibi+1 yılbunda kızacak bir şey yok yapsanda normal seni ilgilendirir
Soran+1 yılKizmadim saçma buldum
Cevap sahibi+1 yılya saçma olabilir ama ne bileyim öğle içten yazınca aklıma o geldi
ondan dedim:)
Soran+1 yılAnladıım peki :)
Cevap sahibi+1 yılseni kırmak değil amacım yanlış anlama:)
sende istek varsa bizimkide tavan yapıyor
şu an uzun süredir:)))
Soran+1 yılŞu an uzun süredir derken :)
Cevap sahibi+1 yılbizdede tık yok
anlıcan el işi kaldı elimizde
bir ters bir düz yapıyoruz:)))
Soran+1 yılNeyse.
Cevap sahibi+1 yılDoya doya yaşa
Hayat senin ;)
+1 yılokuyan varsa özet çıkarsın...
10 Yorumla
+1 yılsanal seks yapalım nolur çok istedim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D
- +1 yıl
Hadi ama teklifim ciddi:)
motorize bu :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmeni gerektiren nedir
+1 yılHâlâ devam ediyor mu bu durumun
00 Yorumla
+1 yılistanbula ne zaman geleceksin.. birebir öğretiym
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartner olmadığı için sanal yapıyorum :)
00 Yorumlayolun Malatya düşerse seve seve gezdiririm :)
07 Yorumla
Soran+1 yılIki hafta önce ordaydım
Soran+1 yılYapay istemiyorum, yöneticiyim
Soran+1 yılBir kereliğine geldim sadece.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini rahatlattın mı şu anda ? Durum nedir ?
04 Yorumla
Soran+1 yılDurum stabil :D
Cevap sahibi+1 yılFena azmışsın sen ya :)
Cevap sahibi+1 yılEe nasıl dindireceksin ateşini ?
Cevap sahibi+1 yıleee şu anda durum ne ondan haber ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende kal. olağandışı şeylerim var. grup bile yaparız
06 Yorumla
Soran+1 yılGrup istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılözelden konusalım.
Cevap sahibi+1 yılşansını kaybediyosun
Soran+1 yılGruba sıcak bakmadığımı söyledim neresini konuşacağız?
Cevap sahibi+1 yılgrup bile dedim. illa o değil yani. buradamı konuscaz. özelden konusalım karar ver.
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılelektrikli diş fırcasını deneinmi ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbulda farkli teknik ben :))
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat