+1 yılBen bir kadın Kadınlığını almış olsaydım onun peşini asla bırakmazdım kovalardım ama velakin samimiyetle bunu yapardım ama velakin baktım olmuyor bana geri dönmüyor hakkını helal et der yoluma bakarım
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var bekaretini aldın diye kölesi mi Olcan anlaşamıyosun kaldı ki insanlar boşanıyo
- +1 yıl
Oğlum mesele o değil anlatamıyor muyum sana kız ortada kaldı hani peki bu ilişki yaşanırken kafan neredeydi o bugün Bakmayacaksın yarına bakacaksın yani böyle bir şey yapmadan önce geçmiş şimdiki zaman gelecek hepsini didik didik düşüneceksin en iyi senaryodan en kötü senaryoya kadar eğer aklında tek bir şüphe olursa dahi bu işe kalkışmayacaksın.
Kaç tane sevgilin de bu sebepten dolayı cinsel ilişki yaşamadım kızım dedim sadece sevişelim ölüm var zülüm var ben ölür giderim bir başına kalırsın gerek yok dedim
Soran+1 yılKafan nerdeydi ne özgürce yaşadık
- +1 yıl
O zaman böyle düşünür durursun vicdan azabına birlikte takıl oralarda.
Tamam belki kız bilerek bizden azabı çek diye bir şeyler yapıyordur belki üzgün olduğu için yapıyordur ama görünen köy de çok kılavuz istemiyor.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlardaki "bekaretini verdiği erkekle evlenmek zorunda olma hissi"nin hiç bir anlamı yok. Sevişip sonrasında erkeği evlenmeye zorlayacaksan sevişmeyeceksin. Sevgili iken sevişmek, "evlenirken bakire olmalıyım" düşüncesindeki kızların harcı değil, çünkü seviştiği erkekle evleneceğinin garantisi yok. Böylelerinin evlenene kadar cinsel ilişki yaşamaması gerekir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılzorlamadin sonuc olarak. illaki onun icin anlami buyuktur ama sevmiyosan bi seyler bittiyse yapicak bi sey de yok. insanlarin 40 yillik evlilikleri bitiyo benim ilkim sendin bosanamayiz mi diyolarjdjfka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani sonuçta senin kadının olmuş gibi bişey bence hep senin kadının olarak kalsaydı keşke yani
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar boşanıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorla mı yaptın?
12 Yorumla
Soran+1 yılYuh hayır tabiki de karşılıklı istiyorduk
Cevap sahibi+1 yılEee neyin vicdanı o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok merak ediyorum ne diyor mk
03 Yorumla
Soran+1 yılBakireydim falan filan
Cevap sahibi+1 yılE ebenin *mı vermeseydin sen de deseydin
Cevap sahibi+1 yılSanki zorla almışsın mk
Detaylı bilgi